sveikos
turiu jums toki klausimeli, gal kas zinosit atsakyti. tai va po gimdymo kazkur use metu isidejau spirale, pradzioje viskas gerai, o va pore trejeta menesiu kaip pires mm ir po ju grybelis kankina. na ka pasidariau tepinelius, akurat, turiu ta zaraza, bet be to dar ir chlamidijas atrado, cia tai man buvo sokas

nes tai LPL liga, o kur as ja pasigavau nes nei as, nei maniskis garantuoju i sonus nevaikstome. klausiu daktaro tai jis sako, kad tai gali ir spirale itakoti infekcijas ir grybus. geriu vaiatus ir zvakutes bei krema naudoju, bet klausiau daktaro ar mano partneris turi ir naudoti vaistus, tai jis man sako, kad db tik as turiu panaudoti, o po to ziuresim kaip jausiuos, jei reikes tai po to ir jis gers. na siaip as zinau, kad gydant iv ligas tai abu turi naudoti preparatus, nes po to gali buti ping pong efektas: jis nesigydo, o as gydausi, tai bus perduota ir vel man nuo jo

metu. tai va db jauciuosi lb sutrikusi nuo tokio daktaro atsakymo. o ir siaip kalusiau dar jo, nes greitu metu noriu pap testa pasidaryti, ar po gydymo reikes vel tepineli paziureti ar issigydziau, tai jis man ne, nes makstyje darant bet kokius tyrimus vis atrasy ka nors, o makstis, tai tokia terpe, kurioje nebus 100 svaros, tai db is vis man makaronas susisuko
merginos patarkit kaip cia man elgtis, nes nuo galvoji jau galva plysta.
ps. gyvenu as siaip ne lietuvoj. bet kita savaite gryztu keliom sav sakau gal ten nueiti pas daktare ir pasikonsultuoti. please patarkit ka daryti ir ar kam yra teke susidurti su tokiu gydymu.
aciu