QUOTE(adis @ 2007 01 31, 18:41)
Laba diena, Liumba.
Ačiū už palinkėjimus.
Aš nesu su tuo susidūrusi. Net nežinojau, kad taip būna! Toks pusiau piktas. Manau, kad reikėtų pavartoti antikosidantų, kad ir vitaminų TRIOVIT, žuvų taukų. Venkit, kas skatina piktųjų ląstelių augimą: visų pirma vitaminų B, želmenų sulčių, ženšenio - visko, kas stimuliuoja. Sulčių galima, bet nedidelėmis dozėmis. Gal dar reikėtų kreiptis patarimų į homeopatus (profesionalius gydytojus).
Viskas bus gerai. KUO mažiau stresų!
P.s. labai gražūs Jūsų vaikų vardai.
Ačiū už palinkėjimus.
Aš nesu su tuo susidūrusi. Net nežinojau, kad taip būna! Toks pusiau piktas. Manau, kad reikėtų pavartoti antikosidantų, kad ir vitaminų TRIOVIT, žuvų taukų. Venkit, kas skatina piktųjų ląstelių augimą: visų pirma vitaminų B, želmenų sulčių, ženšenio - visko, kas stimuliuoja. Sulčių galima, bet nedidelėmis dozėmis. Gal dar reikėtų kreiptis patarimų į homeopatus (profesionalius gydytojus).
Viskas bus gerai. KUO mažiau stresų!
P.s. labai gražūs Jūsų vaikų vardai.
Labai dekoju uz patarimus, paguoda ir vaiku vardeliu pagyrima .
Pasimete mes dabar tokie truputi... kakas man cia nelabai aisku su tais 20% Bet vyrui as vakar ir sakau - mylejau, dabar dar labiau mylesiu... ir iveiksim mes tas ligeles.
Gal galetumete parasyti i AZ patyrusio, gero homeopato kontaktus Kaune arba Vilniuje? Butume labai dekingi.
Turiu gavusi internetu Jurgos Ivanauskaites LAISKA ZMONIJAI. Jei idomu, galiu ideti... labai daug graziu, viltingu zodziu ir minciu. Bet jis labai ilgas, tad atsiklausiu Jusu nuomones...
Sekmes Jums visoms.