Laba diena Gabija,
kai baigsit chemiją, koks preliminariai tolesnis bus gydymas, ar iš viso jis bus?
Kodėl klausiu? Po chemoterapijos ar operacijos, ar spindulinio naudinga būtų atgauti jėgas sanatorijoje. Nežinau, ar Jums ji priklausytų, (man skiria dėl galimos rankos limfademos - prevencijai, bei sutrikusiai motorikai ir judesiams atstatyti).
Rekomenduočiau Birštono "Tulpę", ne tik dėl gražios gamtos ir ramybės, ten dirba tokia gydytoja Aušra Mituzaitė, nemažai turi patirties ir žino alternatyvios medicinos, tik išklausti reikia sugebėti...Dėl Jūsų nusiteikimo vartoti aliejų su degtinyte, gerai įsiskaitykite, kad nepakenktumėte kepenims. Aš dabar nelabai turiu laiko ir protinių sugebėjimų gilintis nurodytame linke (narkozė turi baigti garuoti, sunku susikaupti). Gal Vi_ padės??? Kelios nuomonės nepakenks.
Šiaip yra oficialūs vaistai tai būtų ir Helixor ir minėtas Wobe-mugos ar Vobenzym (
Enzimų terapija), Helixor (
Amalo preparatai ir AngioCell. Apie juos gerai žino gydytojai, gal parinktų, tik bėda ta, kad labai jau brangūs. Šiaip man sanatorijoje pasiūlė valgyti ananasus, nes juose yra tokios pat medžiagos, kuri yra enzimų Wobe-mugos ar Vobenzym sudėtinė dalis, turinti priešvėžinių savybių. Tik, kaip sakė daktarė, dar ananasas degina riebalus, o man jų lyg ir trūktų
Aišku, ananasus reikėtų valgyti didžiuliais kiekiais, bet tai ir išeitis.
P. s.
almaklp drįsčiau nesutikti, kad vėžys buvo įveiktas, jeigu jis taip aktyviai pasireiškė kepenyse, tai greičiausiai buvo prostatos metastazė, arba vėžinės ląstelės buvo ant tiek aktyvios, kad įsitvirtino kitame silpnesniame organe, t. y. susidarė naujas vėžys. Yra toks išsireiškimas: vėžinės ląstelės išplitę visame kūne. Tai kokia gali būti kalba apie vėžio (prostatos) įveikimą. Jis tiesiog buvo "užmigdytas", apslopintas. Paprastai, ligoniai pastoviai sekami, atliekant echoskopijas ar kitus tyrimus. Keista, kad Jūs sakote, jog nepasižiūrėjote kitų organų, čia ne Jūsų, o medikų pareiga.