Visoms stiprybės,ištvermės ir tikėjimo
Pas mus šiandien Šventė ,švenčiam vyro remisijos metinių sukaktį
QUOTE(Ramunike @ 2007 07 27, 21:27)
Visoms stiprybės,ištvermės ir tikėjimo
Na tikrai, svarbi diena ir labai smagu!!! Laikykitės Ramunike ir toliau - abu Jūs šaunuoliai.
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 26, 12:56)
Oj... tik dabar pamačiau
kabėjau ne dėl mamos...tik nesinori tokių žinių šitam skyrely rašyti...
O mama, manau, kad gerai... Kol kas jokių procedūrų, jokios chemijos... tik magnetinis rezonansas bus rudenį...tada bus matyti ar viskas tvarkoj... manau jos ligos eiga yra lėta dėl jos amžiaus- sulėtėję visi procesai, tame tarpe ir TAS...
QUOTE(vobla @ 2007 07 30, 15:18)
Ačiū Adis ir Krugile už linkėjimus
QUOTE(vobla @ 2007 07 30, 16:18)
Oj... tik dabar pamačiau
O mama, manau, kad gerai... Kol kas jokių procedūrų, jokios chemijos... tik magnetinis rezonansas bus rudenį...tada bus matyti ar viskas tvarkoj... manau jos ligos eiga yra lėta dėl jos amžiaus- sulėtėję visi procesai, tame tarpe ir TAS...
Mielosios merginos!Seniai skaitau jūsų skyrelį,žaviuosi jūsų ištverme,išmintim,optimizmu,džiaugiuosi visomis jūsų pergalėmis kovoje su liga.Mano draugė irgi jau seniai serga šia liga.Šiomis dienomis jai turėjo būti pradėta eilinė chemija,bet kadangi paskutiniu laikotarpiu dėl pablogėjusios savijautos draugė naudojo labai daug nuskausminamųjų,tai tai labai neigiamai atsiliepė jos kepenims.Ji buvo šokiruota,kai gydytoja pasakė,kad chemijos jai daryt negali dėl didelės kepenų intoksikacijos.Draugė gavo siuntimą į ligoninę kepenų valymui.Aišku,ten gydytojai darys viską ,kas prilauso,bet aš labai tikiuosi sulaukti jūsų patarimų iš savo patirties,kaip galima padėti šiuo atveju,ką paskui daryti,kad per būsimą chemiją mažiau nualinti ir taip jau nukentėjusias kepenis ir skrandį.Dėkoju iš anksto
QUOTE(Betelgeiz @ 2007 07 26, 13:58)
Kažkaip šiuo metu pagalvoju, kad tikriausiai vienas iš laimingesnių gyvenimo etapų man - visi gyvi, sveiki, aš sveika, man iš vis nieko netrūksta. Tik norėčiau, kad kuo ilgiau taip tęstųsi... Turbūt jei nebūtų tiek streso ir blogos patirties taip nesijaučiau dabar. Kažkoks kvailas palengvėjimas užplūdęs.
Ramiau pasidarė paskaičius tokius dalykus. Paskutiniu metu kažkodėl tenka užgirsti vien liūdnas naujienas. Gal toks juodas ruožas pas mane užėjo. Antra vertus, po juodo turėtų užeiti baltas, tad skubėkite visos link jo juk jūs jau esate mano gyvenimo dalis, tad jums tam baltame ruoželyje vietelė jau užsakyta. Adis, ypač tu paskubėk.
Mamai pirmadienį darys tyrimus, tai bijau, kad vėl nieko nerastų. Negana to dar dukrytei kakle atsirado kažkoks guzas