QUOTE(adis @ 2007 05 14, 11:34)
vi_,
Jau gegužė įpusėjo
Kaip Jums?
Labas
adis. Pastebėjau, jog vėl buvai pradingusi. Kas į tą laiką pasikeitė? Kaip nuotaikos?
Perkalbėjau dėl išvaržos operacijos pavojų su savo geruoju gydytoju, ir nusprendėm, kad jam dar anksti operuotis reikia tempti iki rudens. Po chemoterapijos dar nepraėjo nė 1 metai, imunitetas dar pilnai neatsistatė, o infekcijos pavojus didelis. Prisiminus sepsį... Ne, geriau neprisiminti...
Šiandien galų gale įteikiau savo gerajam daktarėliui (toliau Dr.) jo keramikinę versiją. Prieš įteikdama pasakiau, jog tai mažas paminklėlis žmoniškumui bei dar šį bei tą pridūriau, kad sušvelninti pirmąjį įspūdį. Reakcija buvo tokia:
Iš pradžių stojo tyla, nustebimas ir nežinojimas, ką galvoti apie tai, ką išvydo. Po to supratęs, kad žiūri į save, nustebusiu ir nudžiugusiu balsu sušuko Čia aš?!. Po mano patvirtinimo ėmė kvatoti. Atkreipiau dėmesį, jog paminklėlyje rankos labai teisingai sudėtos, kaip pas jį. Aš taip laikau rankas? Jo, sakau, ir dabar taip laikote... Dr. pažiūrėjo į savo rankas ir iš tiesų rankos sunertais pirštais pakabintos ties pilvu, kaip ir pas molinį Dr. Šis pastebėjimas jam buvo naujiena, tad linksmai padiskutavome šia tema, o aš jam pademonstravau, kaip kas kartą tai įvyksta.
Sujaudintas visos situacijos, jis dėkodamas paėmė mano ranką ir... pabučiavo, o dar vienas nuoširdus bučinys nutūpė man kažkur ten ant skruosto.
Štai taip. Tiesą sakant, nesitikėjau tokios atvirai šiltos ir nuoširdžios reakcijos. Visko tikėjausi, bet ne šito. Dieve, o jis juk dar nematė savo sparnelių, nes visą laiką žiūrėjo į paminklėlį tik iš priekio, iš kur jų nesimato...
Beje, padariau paminklėlio skaitmenines nuotraukas, tad jei norit galiu jas čia pakabinti. Aišku, jei sugebėsiu tai padaryti...
Tokie dalykai.