Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 5

QUOTE(Azalija @ 2007 04 16, 16:31)
g.gif pabandyk šitoje temoje arba praėjusioje paieškoti, buvo kažkuri mergytė įdėjusi vieno onkologo failą apie imuniteto stiprinimą. Šiaip tai - daugiausia ginčijami B grupės vitaminai, ežiuolė ir ženšenis, kiek pamenu  unsure.gif

Mergyte atsirado 4u.gif Tai ta nuorodele:
http://www.kraujas.l...l...&pageId=132

mano patarimas, nesivadovaukite viskuo aklai, apmastykite kas Jums galetu tikti, pabandykite, svarbiausia yra isiklausyti i save. Toliau mama privalo valgyti visu pirma, VALGYTI. Normalus maistas, normalus racionas, net sokoladas pravers jei tik megsta. Grynas oras butinas ir dar pvz hematologijos skyriaus vedejas labai skrupulingai ziuri kuno higienos klausimus ir pati skaiciau ir praktikuoju apsiprausima karstu, paskui vesesniu vandeniu (ne saltu kaip ledas, nes sirdis gali sustot, o vesesniu, kad butu malonu) - tai atgaivina.
Atsakyti
Mano mama vartoja alkymerą, wobenzymą ir lygtais kad triovit paprastus vitaminus. Brangūs, bet tikrai geriau sveikatai. Aš pati neserganti alkymerą pagėriau ir tai sąnarių skausmai atsirandantys dėl orų permainų beveik išnyko. Stiprybės ir sveikatos. Dar kažkur prie sveikatos temų paieškokit- yra visa temelė apie imuniteto stiprinimą liaudiškais kokteiliais.
Atsakyti
Ačiū,mergaitės!!!Antradienį mamą paguldė į ligoninę.Paskyrė kažkokius vaistus lyg Oskalio platiną.Nežinau,ar teisingai parašiau-juos reikia leisti 22valandas,todėl ir paguldė.Ir vėl pergyvenu ir nerimauju nes ko paklausiu,niekas neskuba man paaiškinti nei dėl šalutinių veiksnių, nei kas čia per vaistai.Atsako-rytoj klausimai ir atsakymai.Bėgu ruoštis į ligoninę nes šiandien lyg pradės lašinti-noriu būti šalia.Taip ir leidžiu dienas-nuo ryto iki vakaro ligoninėje.Labiausiai pergyvenu dėl jos,kad tik atlaikytų!
Atsakyti
Dabar jau tiksliai žinau,kaip vadinasi vaistai Oxaliplatina.Gal ką girdėjot apie juos?!Kiek žinau,jie taikomi metastazavusiam vėžiui gydyti.Mano mamai metastazės kepenyse,jai buvo skirti 6 chemoterapijos kursai.Šis kursas jai labai padėjo,meastazės sumažėjo per pusę,o dabar, po pertraukėlės, paskyrė šiuos vaistus.Meldžiu dievą,kad tik jie padėtų ir nors kiek prailgintų gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2007 04 19, 08:26)
Dabar jau tiksliai žinau,kaip vadinasi vaistai Oxaliplatina.Gal ką girdėjot apie juos?!Kiek žinau,jie taikomi metastazavusiam vėžiui gydyti.Mano mamai metastazės kepenyse,jai buvo skirti 6 chemoterapijos kursai.Šis kursas jai labai padėjo,meastazės sumažėjo per pusę,o dabar, po pertraukėlės, paskyrė šiuos vaistus.Meldžiu dievą,kad tik jie padėtų ir nors kiek prailgintų gyvenimą.

paskaityk čia, vaistų puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 19 balandžio 2007 - 10:52
Labas,norejau jusu paklausti,gal kuri esat girdejusios apie"Haemoccult"testa,kuris atliekamas storzarnes vezio diagnostikai,
pries pora metu ,kiek zinau tik Druskininku gydykloje buvo toks daromas,sakau,gal dabar jau ir kituose miestuose yra .Jei kuri zinot ,parasykit,labai lauksiu atsakymo,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juura @ 2007 04 19, 18:07)
Labas,norejau jusu paklausti,gal kuri esat girdejusios apie"Haemoccult"testa,kuris atliekamas storzarnes vezio diagnostikai,
pries pora metu ,kiek zinau tik Druskininku gydykloje buvo toks daromas,sakau,gal dabar jau ir kituose miestuose yra .Jei kuri zinot ,parasykit,labai lauksiu atsakymo,aciu 4u.gif

manyčiau jei būtų rimtas testas, tai būtų atliekamas rimtose onkologinėse ligoninėse - Vilniaus ar Kauno. Vėžio markerius iš kraujo atlieka ir smulkesnės laboratorijos, na o Druskininkai , manau tikrai nėra rimtas diagnostinis centras? mastau.gif neapsigauk su kokiais šarlatanais.
Atsakyti
quote=Azalija,2007 04 19, 18:14]
manyčiau jei būtų rimtas testas, tai būtų atliekamas rimtose onkologinėse ligoninėse - Vilniaus ar Kauno. Vėžio markerius iš kraujo atlieka ir smulkesnės laboratorijos, na o Druskininkai , manau tikrai nėra rimtas diagnostinis centras? mastau.gif neapsigauk su kokiais šarlatanais.
[/quote]

Na nezinau,bet esu apie ta testa girdejusi ir per telika,atrodo ,per sveikatos abc,o va dabar per google radau tik tokios info
, va cia[

ir va cia,kur laboratoriniai tyrimai
tai va dabar ir manau,kad turetu visdelto daryt ji g.gif ,taigi delto ir ieskau informacijos visur,nors ta druskonio info jau senoka,bet va ta sveikatos abc progr.ziurejau ne taip senai,taigi vis dar tikiuos,kad gal kas patars,koki adresiuka nurodys,kur butu galima ji pasidaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juura: 19 balandžio 2007 - 19:48
QUOTE(Azalija @ 2007 04 19, 11:52)

Azalija,labai tau ačiū!!!
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2007 04 16, 16:19)
Sveikos,merginos,
Kreipiuosi į Jus,gal ką patarsit?!Jau buvau rašiusi,kad su šia negailestinga liga kovoja mano mamulė.Paskutiniu metu jos organizmas nusilpo,imuninė sistema labai silpna.Gal kuri ką galit patarti,kuom sustiprint organizmą.Tiesiog mama visai neturi jėgų,visai nusilpo.Tiesiog nežinau,ko griebtis.Grįžtu namo,o širdis plyšta...
Papildyta:
Ačiū visoms,kas atsilieps!!!

Ateinu su patarimu kaip stiprinti kraują. Mama gėrė šviežiai spaustas spanguolių sultis maišytas su burokėlių sultim ir pasaldintas medum. Taip pat ir nemažai raudono vyno blush2.gif dabar jos hemoglobinas nuo 109 pakilo iki 129 thumbup.gif
Žodžiu ateinu pasidžiaugt, kad laikosi labai neblogai... vaikšto zdaravai ( nors pati dar padejuoja dėl sustingusių kojų), bet kaip žmogus po šitokios stuburo operacijos ir tiekos švitinimo- sakyčiau nereik varyt Dievo į medį...Dar truputėlį laikosi temperatūra, bet palaipsniui ir ji vis mažesnė beužkyla. Kadangi tyrimai labai geri ir plaučiuose nieko nerado, tai ir chemija atidedama... bent porai mėnesių, o paskui žiūrės ar jos išvis reiks...
Kai pagalvoju- prieš gerus tris mėnesius dar buvo perpus paralyžuota, o dabar jau ir po daržus pasikapsto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 20 balandžio 2007 - 15:32
QUOTE(vobla @ 2007 04 20, 16:29)
Ateinu su patarimu kaip stiprinti kraują. Mama gėrė šviežiai spaustas spanguolių sultis maišytas su burokėlių sultim ir pasaldintas medum. Taip pat ir nemažai raudono vyno blush2.gif dabar jos hemoglobinas nuo 109 pakilo iki 129 thumbup.gif
Žodžiu ateinu pasidžiaugt, kad laikosi labai neblogai... vaikšto zdaravai ( nors pati dar padejuoja dėl sustingusių kojų), bet kaip žmogus po šitokios stuburo operacijos ir tiekos švitinimo- sakyčiau nereik varyt Dievo į medį...Dar truputėlį laikosi temperatūra, bet palaipsniui ir ji vis mažesnė beužkyla. Kadangi tyrimai labai geri ir plaučiuose nieko nerado, tai ir chemija atidedama... bent porai mėnesių, o paskui žiūrės ar jos išvis reiks...
Kai pagalvoju- prieš gerus tris mėnesius dar buvo perpus paralyžuota, o dabar jau ir po daržus pasikapsto thumbup.gif

Džiaugiuosi už jus.Sveikatos ir stiprybės tau ir tavo mamai.Juk taip smagu ir gera,kai tavo artimam žmogui gerėja.Ačiū už patarimą. 4u.gif Tikrai išbandysiu!!!
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2007 04 16, 15:19)
Sveikos,merginos,
Kreipiuosi į Jus,gal ką patarsit?!Jau buvau rašiusi,kad su šia negailestinga liga kovoja mano mamulė.Paskutiniu metu jos organizmas nusilpo,imuninė sistema labai silpna.Gal kuri ką galit patarti,kuom sustiprint organizmą.Tiesiog mama visai neturi jėgų,visai nusilpo.Tiesiog nežinau,ko griebtis.Grįžtu namo,o širdis plyšta...
Papildyta:
Ačiū visoms,kas atsilieps!!!

Mano tetos receptas kraujui ir siaip organizmui stiprinti- Reikia sveiku avizu grudu. Stikline grudu termose uzplikyti litru vandens is vakaro. Ryte isgerti. Cia visai seimai. Vienam geriant uztenka stiklines arbatytes. Teta sake, kad jose visa mednelejevo lentele tongue.gif Tai vat jos kraujo tyrimukai superiniai. Jai 2004m. isoperuotas trecios stadijos veziukas is pilvo. Tikslaus jo pavadinimo nezinau. Buvo didziulis ir pries opercija vilties jai nesuteike verysad.gif doh.gif Bet siemet jau gavo pacia lengviausia invalidumo grupe. Jauciasi gerai, stipriai. Mylimiausia vaiku tetulyte.
Atsakyti