Dabar nebeturiu, tai bijau sumeluot... turbūt 200 ml... naudojasi gan ekonomiškai, užtenka ilgam, nes nenaudoji po kiekvieno plovimo... (rašo naudot 1-2 k. savaitėj, bet ir rečiau naudojant poveikis juntamas)
as pagaliau nusipirkau Lorial profesional absolit repair..pinigeliu bivo gaila..bet cia visi rekomendavo kad labi gera..nu seip plaukai mikstuciai, zvilga..bet mano manymu tokio poveikio galima pasiekti ir su kauke kuri maziau kainuoja..nu bet gal gydomaji poveiki pamatysiu ilgiau panaudojus..
tai reikes ir man tada butinai isbandyti
o norejau dar paklausti, kaip daznai reikia det kauke plaukams? as galva plaunu kas antra (o kartais kas trecia diena), nes nera butinybes plaut kas diena
tai reikes ir man tada butinai isbandyti
o norejau dar paklausti, kaip daznai reikia det kauke plaukams? as galva plaunu kas antra (o kartais kas trecia diena), nes nera butinybes plaut kas diena
Plaukai labiau blizga, lengviau issisukuoja ir tokie minkstuciai buna Mano plauku galiukai linke i sausuma, tai si kauke juos labai atgaivina. Tikrai patariu isbandyti ja
Plaukai labiau blizga, lengviau issisukuoja ir tokie minkstuciai buna Mano plauku galiukai linke i sausuma, tai si kauke juos labai atgaivina. Tikrai patariu isbandyti ja