man tai siaubingai ta mil mil su kokosais netiko.... pati blogiausia kada nors turetu kaukiu... plaukus padare kazkokius susivelusiai minkstus ir siurkscius.... siaubas.....
QUOTE(Ramsyte @ 2007 01 12, 17:07)
Na siandien nusipirkau ta kauke su kokosais (mil mil) Na kvapas net nepanasus i kokosu, bent man Bet plaukai svelnus, gerai sukuojasi, po kurio laiko gal geresni rezultatai bus Dabar dar galvoju gal nusipirkt mil mil kauke su karite sviestu Gal ir sita bandet? Kazkaip labai pasinesiau link kaukiu
Man pati pirma karta ji irgi nepatiko, bet dabar visai nieko. Jau mieliau link jos ranka tiesiu, negu link C:EHKO kaukes Plaukai tampa svelnus ir zvilga
QUOTE(Malena @ 2007 01 14, 17:58)
Patarkit kokia super truper kauke lb sausiems plaukams
Biotraitment geltonoji kauke
KERASTASE linijos visos kaukes labai labai super ! Pirkau salone, rekomendavo kirpeja.
Visokiuose DROGAS ar EUROKOS neteko matyti.
QUOTE(CaraMela @ 2007 01 14, 18:01)
KERASTASE linijos visos kaukes labai labai super ! Pirkau salone, rekomendavo kirpeja.
aciu uz patarimus
QUOTE(Tolerancija @ 2007 01 14, 17:59)
Biotraitment geltonoji kauke
kiek mazdaug kainuoja?
Vichy, iš Dercos serijos. Kaukė apie 90 lt. L. geras ir kondicionierius tos pačios serijos (apie 52), ir šampūnas (apie 38). Viskas daugumoj Eurovaistinių ir kai kuriose kitose. Kainos nemažos, bet poveikis irgi Jau neatsimenu, kas yra suskilinėję plaukų galiukai ar "šiaudų stiliaus" plaukai, o buvo...
QUOTE(Ramsyte @ 2007 01 11, 17:16)
Susidomejau Mil Mil plaukus atstatancia kauke su kokoso aliejumi ilgiems plaukams? Gal yra bandziusiu ja? Kaip patiko? Dar domina irgi mil mil atstatanti plauku kauke su karite sviestu luzinejantiems plaukams. Nezinau kuria pirkt
turiu su sviestu. dar tik karta bandziau. plaukai svelnus. kol kas tiek
QUOTE(biologė @ 2007 01 14, 19:39)
Vichy, iš Dercos serijos. Kaukė apie 90 lt. L. geras ir kondicionierius tos pačios serijos (apie 52), ir šampūnas (apie 38). Viskas daugumoj Eurovaistinių ir kai kuriose kitose. Kainos nemažos, bet poveikis irgi Jau neatsimenu, kas yra suskilinėję plaukų galiukai ar "šiaudų stiliaus" plaukai, o buvo...
O koks kaukes kiekis?
QUOTE(Palomina @ 2007 01 14, 19:34)
kiek mazdaug kainuoja?
150ml - 23lt (superb kauke tikrai isbandyk )
QUOTE(nancy @ 2007 01 14, 20:29)
150ml - 23lt (superb kauke tikrai isbandyk )
Man irgi ji super, geriausia is kada turetu