turejau- man nepatiko bet jau nepamenu kodel bet ismeciau puse
QUOTE(vita82 @ 2007 07 02, 13:26)
Kur pirkai? Ir koks kiekis?
pirkau medinėse šukose. o kiekio negaliu pasakyti, bet greičiausiai tiek kiek ir visose standartinėse pakuotese
QUOTE(ngirl @ 2007 07 02, 23:41)
ar kas bandet Alfa Parf kauke Semi di lino? girdejau neblogu atsiliepimu, bet jie manau gana subjektyvus. gal kas bandet ir galetumet pasidalint realia patirtim
man ši kaukė labai patiko. tikrai gera. gerai maitina, galbūt riebesniems plaukams per sunki ji. ji daugiau maitinanti, negu drėkinanti, tėl šiek tiek apsunkina plauką. bet mano sausuoliams labai tiko, nes sunkumo jiems reikia.
as naudoju Lakme laktherapy repair maitinamaja kauke ji maitina, drekina ir stiprina sausus ar nusilpusius plaukus ju neapsunkindama
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 03, 15:59)
as naudoju Lakme laktherapy repair maitinamaja kauke ji maitina, drekina ir stiprina sausus ar nusilpusius plaukus ju neapsunkindama
As turiu irgi lame kur po saules atgaivina plaukus,irgi labai faina,tik va saules nelabai yra
QUOTE(vita82 @ 2007 07 03, 13:12)
Dėkui
čia išvis ne į temą, bet man labai fainas tavo avataras kietas katiniokas
QUOTE(Malena @ 2007 07 03, 16:05)
As turiu irgi lame kur po saules atgaivina plaukus,irgi labai faina,tik va saules nelabai yra
as turiu toki sampuna saules pazeistiems plaukams toks geltonam buteliuke sakyciau super, o jau kvapas, dar galvojau apsaugini purskikli is tos pacios serijos zakupit bet kad tikrai saules nerasta
QUOTE(henika @ 2007 07 03, 15:05)
čia išvis ne į temą, bet man labai fainas tavo avataras kietas katiniokas
Dėkui
Gal bandėt HAROLOGI produkciją? kokios kainos mazdaug.
laba,gal kuri zinot kur galeciau isigyt REGINOL kauke?
As ja turiu super
Pirkau prie buvusios skalsos ten yra tokia parduotuve prekes kirpykloms,cia uz skalsos einat link senamiescio,prie veterinarijos vaistines
Pirkau prie buvusios skalsos ten yra tokia parduotuve prekes kirpykloms,cia uz skalsos einat link senamiescio,prie veterinarijos vaistines
Man reiketu kokios maitinancios kaukes tarkim po visos savaites kad plaukai atsigautu ir pailsetu ka rekomenduotumet?