Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Malena @ 2007 06 27, 14:41)
TBS ir Vivality,o Milkshake patinka jei poto ampulyte dedu.

o milk shake puslapy raso ir vijoles salone sake,kad nereik kaukes,aki ampule dedi g.gif idomiai biggrin.gif
Atsakyti
tai gal tau nuo apmoles tas efektas? o bandei be kaukes?
man tai TBS nu jokio efekto nedave laukiau valanda...kazkaip net nezinau kai dedi ta kauke pries sampuna tai kurioj vietoj ieskot rezultato biggrin.gif vistiek gi po to dedu dar kondicionieriu tai jo efekta tik ir jauciu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 27, 16:32)
man tai TBS nu jokio efekto nedave laukiau valanda...kazkaip net nezinau kai dedi ta kauke pries sampuna tai kurioj vietoj ieskot rezultato biggrin.gif vistiek gi po to dedu dar kondicionieriu tai jo efekta tik ir jauciu

del efekto ,tai ir as nznau,kur jo ieskot smile.gif gal bendra plauko bukle taisosi biggrin.gif bet man lbj patinka pries plovima kuo nors juos ismozot smile.gif) orising kauke terlioju pries plovima dbr smile.gif o tbs riesutines tai bandziau megineli..kvapas geras,tepas smagiai, plaunant jie tokie svelnus buna,tarsi po viena visi plaukeliai ciupinejasi unsure.gif bet issiplovus,tai tikrai nebuvo svelnus plaukai,lepinau keune balzamuku biggrin.gif
Atsakyti
o kiek laiko laikai TBS ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 27, 18:12)
o kiek laiko laikai TBS ?

jei klausimas man,tai laikiau meginuka per nakti biggrin.gif manau,verta but nusipirkt... doh.gif vaj vaj,kaip as visko noriu,tik kad uz dyka neduoda angel_sadangel.gif
Atsakyti
reiks ir man per nakti palaikyt tik kad su ranksluosciu nekas miegot
Atsakyti
as ti ranskluosti ant pagalves padedu ir tiek smile.gif nieks neissiterliojo su riesutine kauke,man ji lbj i plaukus susigere,kaip beje ir visos kitos,matyt tikrai plaukas sausas kaip sachara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 06 27, 21:18)
as ti ranskluosti ant pagalves padedu ir tiek smile.gif nieks neissiterliojo su riesutine kauke,man ji lbj i plaukus susigere,kaip beje ir visos kitos,matyt tikrai plaukas sausas kaip sachara  doh.gif

as tai kai dedu belekokia kauke nakciai uodegike i celofanini maisiuka sudejus surisu ir pasitiesiu ranksluosti ant lovos vietoj pagalves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 06 27, 22:37)
as tai kai dedu belekokia kauke nakciai uodegike i celofanini maisiuka sudejus surisu ir pasitiesiu ranksluosti ant lovos vietoj pagalves  ax.gif

celofanas ,kad silciau(efektyviau)? g.gif
Atsakyti
as deduosi ta ranksluosti kur susisuka ant galvos nes kitaip abu su MB kaukei issivolioje liktume nes as labai vartausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 06 27, 14:21)
o milk shake puslapy raso ir vijoles salone sake,kad nereik kaukes,aki ampule dedi  g.gif  idomiai  biggrin.gif

Man neteko girdet kad nereikia,zodziu as vartoju taip ir man gerai biggrin.gif
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 27, 15:32)

Bandziau...Kauke plius ampulyte lygu geresnis efektas mirksiukas.gif Del TBS tai dazniausiai vakare vos vos padrekinu ir uztepu,tada ismiegu(palaidais),tada ryte isplaunu.Toks jausmas kad ilgiau panaudojus galai maziau sauseja.

QUOTE(sultru beauty @ 2007 06 27, 18:05)
jei klausimas man,tai laikiau meginuka per nakti  biggrin.gif  manau,verta but nusipirkt...  doh.gif  vaj vaj,kaip as visko noriu,tik kad uz dyka neduoda  angel_sadangel.gif

Taigi ne karve kainuoja,dar jei su nuolaidu kortele...Ji labai ekonomiska,kiek kartu dejau,o sunaudota vos vos smile.gif
QUOTE(Eveliina @ 2007 06 27, 21:37)
as tai kai dedu belekokia kauke nakciai uodegike i celofanini maisiuka sudejus surisu ir pasitiesiu ranksluosti ant lovos vietoj pagalves  ax.gif

As negaleciau uzmigt ant celafano,nes siugzda,o del celofano tai visa nakty oda nekviepuoja,nezinau cia daugiau naudos ar zalos....
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 27, 22:45)
as deduosi ta ranksluosti kur susisuka ant galvos nes kitaip abu su MB kaukei issivolioje liktume nes as labai vartausi biggrin.gif

kur ta ranksluosti pirkai?brangus? rolleyes.gif
QUOTE(Malena @ 2007 06 28, 00:08)
Man neteko girdet kad nereikia,zodziu as vartoju taip ir man gerai biggrin.gif

Bandziau...Kauke plius ampulyte lygu geresnis efektas mirksiukas.gif Del TBS tai dazniausiai vakare vos vos padrekinu ir uztepu,tada ismiegu(palaidais),tada ryte isplaunu.Toks jausmas kad ilgiau panaudojus galai maziau sauseja.

Taigi ne karve kainuoja,dar jei su nuolaidu kortele...Ji labai ekonomiska,kiek kartu dejau,o sunaudota vos vos smile.gif

As negaleciau uzmigt ant celafano,nes siugzda,o del celofano tai visa nakty oda nekviepuoja,nezinau cia daugiau naudos ar zalos....

kad ne karve,tai tikrai,bet 50 litu studentei nemazai,nesakyk,gatvej nesimeto mirksiukas.gif ypac,kai jau turi kelias kaukes doh.gif o nuolaidu korteles neturiu,nes tbs nieko neperku...kvapai mane ju erzina blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 28 birželio 2007 - 14:43