Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

Man geriausiai patiko Risingo kaukė ir šampūna (pikau vaistinėj) ir aliejukas plaukų galiukams Alfa part (neįsitikinusi, kad tiksliai parašiau pavadinimą), kai buvau nusišviesinusi, nežinojau, ką ir daryt išsiplovus, o šie produktai labai pagelbėjo.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 06 11, 11:36)
aš neseniai išbadžiau revlon drėkinančią kaukę. fantastika  thumbup.gif  mano plaukai nenormaliai sausi, kaip šiaudai, o po tos kaukytes jokiu alieju nebereikėjo tepti ir papildomai dar purkšti kondicionieriaus. labai švelnūs ir lengvai šukuojasi. likau labai patenkinta  biggrin.gif

kur pirkai? kokia kaina? ir turis? dekui 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausia kauke, naturali kauke - alyvuogiu aliejus! Pasaka pasaka smile.gif thumbup.gif Plaukuciai pasidaro tokie svelnus, minksti, paryskina garbaneles, mmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurah @ 2007 06 21, 15:48)
Man tai geriausia kauke, naturali kauke - alyvuogiu aliejus! Pasaka pasaka smile.gif  thumbup.gif  Plaukuciai pasidaro tokie svelnus, minksti, paryskina garbaneles, mmm  bigsmile.gif

Man alyvuogiu aliejus nieko nepadejo, geriau mano plaukuciams varnalesu aliejus ax.gif
Atsakyti
man tai tas varnalesu aliejukas nelabai , buvau issitepusi kelis kartus ,bet nepasakyciau kad pajutau koki poveiki. plaukai kakzokie kieti buvo.db kazkaip stovi jis nenaudojimas ,gal naudojau prastas priemones isplaunant. g.gif tik pastebejau teigiama dalyka kad gerai issiplove

beje nusipirkau raudona lorealio kauke dazytiem plaukam, tai galiu pasakyti kad likau suzaveta, plaukams idealiai tiko. minkstuciai minkstuciai plaukai, anksciau man dove buvo viena geriausiu ,bet db lorealis ja lenkia.ir balzamas lorealio labai geras ,ir pastebejau kad pradejo sampuno neskiesti, anksciau begdavo per pirkstus , budavo skystas kaip vanduo ,o db tirstas tirstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 21 birželio 2007 - 21:11
Man tai geriausia kauke, naturali kauke - alyvuogiu aliejus! Pasaka pasaka smile.gif  thumbup.gif  Plaukuciai pasidaro tokie svelnus, minksti, paryskina garbaneles, mmm  bigsmile.gif

pritariu drinks_cheers.gif man jokia kita pirktine kauke tokio poveikio neduoda kaip alyvuogiu aliejus... thumbup.gif bet as dar kartais ji sumaisau su trupuciu pirktines kauke, tai tada isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2007 06 12, 10:47)
Man geriausiai patiko Risingo kaukė ir šampūna (pikau vaistinėj) ir aliejukas plaukų galiukams Alfa part (neįsitikinusi, kad tiksliai parašiau pavadinimą), kai buvau nusišviesinusi, nežinojau, ką ir daryt išsiplovus, o šie produktai labai pagelbėjo.

O ka jis tau padejo? as nematau jokio zenklaus efekto be to, kad maloniai kvepia. Cia as apie aliejuka "Alfa parf". As irgi sviesinu, plaukai sausi, ypac galai.
Papildyta:

Kaip tu ji naudoji? mano plaukai labai sausi, sviesinu. Plius dar garbanojasi. Ar man tiktu?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 06 21, 21:09)
man tai tas varnalesu aliejukas nelabai , buvau issitepusi kelis kartus ,bet nepasakyciau kad pajutau koki poveiki. plaukai kakzokie kieti buvo.db kazkaip stovi jis nenaudojimas ,gal naudojau prastas priemones isplaunant.  g.gif  tik pastebejau teigiama dalyka kad gerai issiplove

beje nusipirkau raudona lorealio kauke dazytiem plaukam, tai galiu pasakyti kad likau suzaveta, plaukams idealiai tiko. minkstuciai minkstuciai plaukai, anksciau man dove buvo viena geriausiu ,bet db lorealis ja lenkia.ir balzamas lorealio labai geras ,ir pastebejau kad pradejo sampuno neskiesti, anksciau begdavo per pirkstus , budavo skystas kaip vanduo ,o db tirstas tirstas.

As naudoju Lorealio krema geltona, tai labai patinka ir maitina plaukucius ir labai skaniai kvepia. O is kaukiu Look Model Proffesional normaliems plaukams siuo metu naudoju, tai irgi nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 06, 16:14)
www.harologas.lt

kaina lygtais 36lt nes pirkau dar kapsulyciu i sampuna tai neatrenku kas kiek

ir ta kauke taip idomiai pirma kart laikai valanda antra kart kokia 1,5val ir taip vis didini didini kol gali visai nakciai palikt. bet ja naudot po kiekvino plovimo nereiktu nes ji stipri. dar pirksiu balta ir vis pamaisysiu

o koks turis sitos harologo kaukes? mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteiraut apie raudoną Elvital kaukę? Kokie komentarai bandžiusių būtų?..
Dėkuj. (:
Atsakyti
QUOTE(VaNiLla GirL @ 2007 06 25, 13:28)
Norėjau pasiteiraut apie raudoną Elvital kaukę? Kokie komentarai bandžiusių būtų?..
Dėkuj. (:

Aš nesu bandžius, bet kiek esu skaičius, tai tik geri atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti