QUOTE(metine @ 2007 03 01, 21:34)
kaip uz tokia kaina, tai tikrai liuks
Ant išplautų drėgnų plaukų užtepti ir palaikyti 10 - 15 min, bet aš laikau ilgiau
QUOTE(risa @ 2007 03 02, 13:07)
Nusipirkau kirpykloje pabandymui Milkshake kaukės, bet beskubėdama nepaklausiau, kaip naudoti. Gal galit parašyti, kokios ten naudojimo instrukcijos .
o kokioj kirpykloj parduoda ir pabandymui siaip visa tema apie milk shake yra, net turbut tikrai parasyta kaip ir ka naudot.
QUOTE(risa @ 2007 03 02, 12:07)
Nusipirkau kirpykloje pabandymui Milkshake kaukės, bet beskubėdama nepaklausiau, kaip naudoti. Gal galit parašyti, kokios ten naudojimo instrukcijos .
Ant išplautų nusausintų plaukų uždedi ir palaikai keletą minučių.Nuskalauji.Mano toks principas-laikau bent pusvalandį,jei turiu laiko-ilgiau.
Ar bandet kas Colourless Henna Wax" kauke is "Drogo"? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Viktuteee @ 2007 03 03, 22:03)
Ar bandet kas Colourless Henna Wax" kauke is "Drogo"? Kokie atsiliepimai?
nznau ar apie ta pacia kalbam,bet siandi sibandziau droge pirkta TREATMENT WAX HENNA INTENSIVE DEEP CONDITIONING KAUKE.150G. tai cia kaip kauke-vaskas.nu lbj patiko ir kaina
QUOTE(sultru beauty @ 2007 03 06, 22:50)
nznau ar apie ta pacia kalbam,bet siandi sibandziau droge pirkta TREATMENT WAX HENNA INTENSIVE DEEP CONDITIONING KAUKE.150G. tai cia kaip kauke-vaskas.nu lbj patiko ir kaina
O kokia jos kaina?
~20lt
QUOTE(Supergirl @ 2007 03 07, 01:06)
O kokia jos kaina?
tada tikrai kazka maisomes mes cia,nes mokejau ne 20.o viso labo apie 6lt :)ten tokia stovinti tubele,rudam fone augalelis kazkoks nupiestas.
QUOTE(sultru beauty @ 2007 03 08, 01:35)
tada tikrai kazka maisomes mes cia,nes mokejau ne 20.o viso labo apie 6lt :)ten tokia stovinti tubele,rudam fone augalelis kazkoks nupiestas.
Kiek as zinau, mazesne pakuote - 6Lt, didesne - apie 10 Lt.
man labai patiko Avon kauke su alyvuogiu aliejum 200ml (akcija buvo tai 33 kainavo) 39,90lt. nu bet ziauriai gera, kiek esu visko bandzius, dar nieks man taip nepatiko...o plauku svelnumas nu pasaka... dar labai noreciau Loreal isbandyt kaukes...itariu turetu but geros...