Aš šiuo metu negaliu atsidžiaugt The Body Shop "Poppy seed oil" atstatančia kauke... plaukai blizga, ir labai švelnūs, o ir kvapas fainas...
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 02 22, 16:15)
Taip,tokia lyg rozine,lyg alyvine, gerai,kad pabandymui gali nusipirkt tik viena ampulyte
man jos irgi labai patiko bet nuplaunamos melynos man dar geresnes
As pastebejau, kad nesu radus geresnes kaukes(ar balzamo, nezinau kaip pavadinti) uz ta, kuris buna pridetas prie plauku dazu. Po jo plaukai tai auksiniai - purus, svelnus, blizga. Nerealus buna :
Jauciu apsimoka pirkt kokius paprastus plauku dazus ir issiimt ta balzama
Nors gal dar cia ir del to, kad dazus perku ne LT Jus nesat pastebejusios tokio dalyko?
Jauciu apsimoka pirkt kokius paprastus plauku dazus ir issiimt ta balzama
Nors gal dar cia ir del to, kad dazus perku ne LT Jus nesat pastebejusios tokio dalyko?
As jau kokia savaite pries plovima teplioju plaukucius aliejais ir laikau kiek turiu laiko ir noro, tai pr nakti, tai 1-2 val du kartus bandziau kanapiu alieju sian migdolu su ricinos sumaisiau..kolkas mano plaukuciai patenkinti, jauciasi kaip po geros kaukes ar balzamo. sakau reiks taip istisai koki menesi ar 2 pavartot bent kol salciai praeis, gal pageres galiuku bukle, kol tiek daug nesisakoja reikia gelbet
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 17, 20:16)
jis pats niekuom nepadeda,tik sildo plaukus( lygiai tuo paciu tikslu vyniojam pleveles ir ranskluoscius), kad jie labiau pasisavintu gerasias klaukes savybes.
medus lbj gerai tamsiaplaukem,nes,priesigai nei daug kam atrodo,ne sviesina,o butent tamsina plauka savo kailiu patyriau. ir azuolo zieve taip pat tamsina.
Dėkui už info
Šiuo metu baiginėju Biotraitment tiesinamąja kauke, nebloga, man net geresne už geltonaja
QUOTE(vita82 @ 2007 02 26, 23:54)
Dėkui už info
Šiuo metu baiginėju Biotraitment tiesinamąja kauke, nebloga, man net geresne už geltonaja
Tiesinamoji biotraitment tai cia kuri? Balta?
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 25, 22:37)
Aš šiuo metu negaliu atsidžiaugt The Body Shop "Poppy seed oil" atstatančia kauke... plaukai blizga, ir labai švelnūs, o ir kvapas fainas...
O kokiems plaukuciams skirta,ar sviesiems ar visokiems? kiek kastavo? ar daugiau purina plauka,ar glotnina?
Papildyta:
QUOTE(Munkute @ 2007 02 26, 01:37)
man jos irgi labai patiko bet nuplaunamos melynos man dar geresnes
Tai butinai reiks isbandyt ir sitas O kuo geresnes?
QUOTE(barskuoleee @ 2007 02 26, 22:19)
Tiesinamoji biotraitment tai cia kuri? Balta?
Ne, tiesinamoji - ruda
QUOTE(vita82 @ 2007 02 26, 22:54)
Dėkui už info
O kiek ji kainuoja ir kur galima nusipirkti?
QUOTE(Wonderland @ 2007 02 27, 11:57)
nusipirk tai manau visose prof.plauku prieziuros parduotuvese galima o kainyte mane ir domina tos tiesinancios kaukes?
siuo metu naudoju Allwaves kondicionuojancia kauke plaukams, man patiko, kad ji tokia riebesne, nedaug reikia, labai suminkstina plauka ir tokie svelnus pasidaro
QUOTE(Wonderland @ 2007 02 27, 09:57)
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 27, 09:59)
nusipirk tai manau visose prof.plauku prieziuros parduotuvese galima o kainyte mane ir domina tos tiesinancios kaukes?
Aš pirkau Eurovaistinėje, iki 20 Lt.