QUOTE(vita82 @ 2007 01 27, 19:30)
Vat, ko nesuprantu, kuo naudingas konjakas, brendis plaukams?
jis pats niekuom nepadeda,tik sildo plaukus( lygiai tuo paciu tikslu vyniojam pleveles ir ranskluoscius), kad jie labiau pasisavintu gerasias klaukes savybes.
medus lbj gerai tamsiaplaukem,nes,priesigai nei daug kam atrodo,ne sviesina,o butent tamsina plauka
savo kailiu patyriau.
ir azuolo zieve taip pat tamsina.
daug kaukiu turejus esu.mano palukai ypac sausi.nors nedazyti niekad. tai va:
1.henna plius.nepatiko,plaukai siurkstus liko,nors ir storesni.
2.les karites ( su taukmedzio sviestu).dieviskas kvapas,sudroziau dvi tubeles. drekina,po to plaukai kvapnus ir svelnus. as ja maisydavau su medum, alyvuogiu arba kvieciu gemalu aliejum, ir ant neplautu plauku po ranksluosciu laikydavau kiek tik laiko budavo,tai pusvalandi,tai dvi valandas
3.structura sistema integrato con ceramide (ypac regeneruojanti),skalsi,cheminio kvapo,laikyt iki psuvalandzio.30lt kazkur.buna prof.prekiu pardese. tai buvo poveikis man.ypac gerai tinka su medum ilgiau laikyt
4.dbr is yves roches turiu. skaniai kvepia.su jojobos aliejum,panasi i naturalesne. reik tik 3minutes laikyt,tai naudoju po kievieno plovimo ,kaip balzama
36lt,brangoka,nes mazas turis.
kol kas tiek atsiminiau,jei ka dar prisiminsiu,parasysiu
zadu dbr arba biotreatment pabandyt, arba vichy. dvejoju del vichy kainos ir poveikio santykio
kas dar ka bandet? patarkit?
Papildyta:
pamirsau
aliejuku buna cup'e.vilniuj.moteryte stovi,pardavineja,tai priklausomai nuo rusies,kainos nuo 8-18lt :)100ml.labai patogu,nes greiciau subaigi ir gali bandyt kita
ir lankstinuku yra,koks aliejus kam labiau tinka :)siaip tai tam lankstinuke plauku prieziurai labiausiai giriamas simondsiju aliejus