As vakar isbandziau loreal elvital dazytiems plaukams tokiam raudonam indely kauke labai lengvai plaukai issisukavo paskui ir zvilgejo.. dar vienas kaukes pliusas - reikia laikyti 2 minutes..
naturalias kaukes ir as noreciau isbandyti, bet truksta man ziniu.. aisku perdaug nesiskundziu - tingiu, netingeciau tai ir susizinociau
Sudomino mane naturalios kaukytes
Kokia tiktu sviesiems ilgiems plaukams? mano plaukai sausoki...
QUOTE(Gustina @ 2007 01 29, 13:50)
Sudomino mane naturalios kaukytes
manau tiktų ta pati iš kiaušinio, aliejaus ir citrinos sulčių (išsamesnis receptukas praeitame puslapyje)...citrinos gali nepagailet, kaip šviesiems plaukams turėtų ji būti gerai...daugiau kaukių receptų rasi čia
sveikos, mergaitės
gal žinote, kuri kaukė labai gerai drėkintų plaukiukus?
dabar turiu biotraitment detox - na, nebloga, bet plaukiukai gal daugiau drėgmės nori... ką patartumėt?
gal žinote, kuri kaukė labai gerai drėkintų plaukiukus?
dabar turiu biotraitment detox - na, nebloga, bet plaukiukai gal daugiau drėgmės nori... ką patartumėt?
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 29, 19:08)
manau tiktų ta pati iš kiaušinio, aliejaus ir citrinos sulčių (išsamesnis receptukas praeitame puslapyje)...citrinos gali nepagailet, kaip šviesiems plaukams turėtų ji būti gerai...daugiau kaukių receptų rasi čia
Aciu labai butinai isbandysiu labai jau smalsu
galima ir vieno medaus kaukę pasidaryt thumbup.gif
Mokslininkai juk įrodė, kad kuo daugiau sudedamųjų dalių, tuo priemonė veiksmingesnė.
Pati darausi plaukų kaukę iš ricinos aliejaus, kiaušinio trynio, medaus ir svogūno sulčių. Ilgiau valandos negaliu išlaikyti, nes jau svogūno kvapas pykina , bet plaukučiai atsigauna.
Sako geriausia kaukė tai majonezas, ten ir kiaušinio ir aliejaus ir actuko yra, bandžiau, nieko visai
Na nežinau dėl majonezo, nenorėčiau sutikti.
Tikras majonezas daromas iš alyvuogių aliejaus ir kiaušinių, o mūsiškiame pridėta dar ir visokiu konservantų. Tai vis viena gaunasi, kad geriausios natūralesnės priemonės.
Tikras majonezas daromas iš alyvuogių aliejaus ir kiaušinių, o mūsiškiame pridėta dar ir visokiu konservantų. Tai vis viena gaunasi, kad geriausios natūralesnės priemonės.
O as isbandziau lietuviška alaus kaukę ir labai patiko plaukai švelnūs, nesivelia ir gražiai žvilga, žodžiu kol kas esu labai patenkinta
šiaip anksčiau, kai plaukai buvo dažyti ir reikalavo didesnės priežiūros, naudojau Henna Plus kauke ir kapsules plaukams (balti ipakavimai raudonomis raidėmis) - tai man buvo absoliutus gėris duočiau 10 balų iš 10 šioms priemonėms, tikrai labai veiksminga ir plaukai nuostabiai žvilgėjo
šiaip anksčiau, kai plaukai buvo dažyti ir reikalavo didesnės priežiūros, naudojau Henna Plus kauke ir kapsules plaukams (balti ipakavimai raudonomis raidėmis) - tai man buvo absoliutus gėris duočiau 10 balų iš 10 šioms priemonėms, tikrai labai veiksminga ir plaukai nuostabiai žvilgėjo
QUOTE(Mylia @ 2007 01 31, 11:01)
O as isbandziau lietuviška alaus kaukę ir labai patiko plaukai švelnūs, nesivelia ir gražiai žvilga, žodžiu kol kas esu labai patenkinta
nu va kas vienam geris kitam blogis man visai netiko ta kauke lb plaukus veldavo o va spindesio suteikiancios kapsulytes visai nieko buvo šiaip anksčiau, kai plaukai buvo dažyti ir reikalavo didesnės priežiūros, naudojau Henna Plus kauke ir kapsules plaukams (balti ipakavimai raudonomis raidėmis) - tai man buvo absoliutus gėris duočiau 10 balų iš 10 šioms priemonėms, tikrai labai veiksminga ir plaukai nuostabiai žvilgėjo
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 31, 09:10)
nu va kas vienam geris kitam blogis man visai netiko ta kauke lb plaukus veldavo o va spindesio suteikiancios kapsulytes visai nieko buvo
tai taip, cia juk labai individualu tik man atrodo, as apie kitas kapsules kalbu, apie tokias raudonas, skirtas pazeistiems plaukams, o tos spindesi suteikianciso, berods kitos yra, tai tu nesu bandziusi.
QUOTE(Mylia @ 2007 01 31, 14:03)
tai taip, cia juk labai individualu tik man atrodo, as apie kitas kapsules kalbu, apie tokias raudonas, skirtas pazeistiems plaukams, o tos spindesi suteikianciso, berods kitos yra, tai tu nesu bandziusi.
niu wa o as raudonu nesu bandziusi