[FONT=Arial] o man is visu kiek teko naudoti kaukiu labiausiai patiko NIVEA kauke. palyginus nebrangi, o plaukai tikrai labai mieli po jos tampa..
QUOTE(keira @ 2007 01 26, 17:43)
As galiu pasiulyt viena gera namine kaukyte.Pati bandziau ir nenusivyliau O gaminti reikia taip : viena kiausinio tryny, sauksta alyvuogiu arba ricinos aliejaus , sauksta majonezo ir jei plaukai sviesus , puse citrinos sulciu,viska sudet y dubenely ir gerai isplakt sakute , kad neliktu gumuleliu.Tada ta mase istepti plauku saknis (o jei jos liks tai ir galiukus) ir palaikyti 30 min.Efektas garantuotas! Plaukai bus svelnus, lengvai sukuojami ir blizges.Sekmes!!!
aha tikrai geros yra namines kaukes tik mano receptukas kiek kitoks: 2 kiausinio tryniai, keli saukstai Babushkos Agafijos aliejaus, saukstas alkoholio (geriau be cukraus ), ir pusės citrinos sulčių. mano plaukai tamsūs tai po šitos kaukės nerealiai blizgėjo, buvo tiesūs ir apskritai labai gražūs
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 27, 02:29)
aha tikrai geros yra namines kaukes tik mano receptukas kiek kitoks: 2 kiausinio tryniai, keli saukstai Babushkos Agafijos aliejaus, saukstas alkoholio (geriau be cukraus ), ir pusės citrinos sulčių. mano plaukai tamsūs tai po šitos kaukės nerealiai blizgėjo, buvo tiesūs ir apskritai labai gražūs
alkoholio pirma kart girdziu, bet gal veiksminga kiek zinau citrina suteikia blizgesio plaukuciams.
QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 27, 17:15)
alkoholio pirma kart girdziu, bet gal veiksminga kiek zinau citrina suteikia blizgesio plaukuciams.
Vat, ko nesuprantu, kuo naudingas konjakas, brendis plaukams?
QUOTE(vita82 @ 2007 01 27, 18:30)
Nu aš irgi vis bandau sugalvoti ką ten padaro, bet vis nepavyksta Galėtų kas nors paaiškint
O medus ką daro?
QUOTE(vetuke @ 2007 01 27, 18:33)
Nu aš irgi vis bandau sugalvoti ką ten padaro, bet vis nepavyksta Galėtų kas nors paaiškint
O medus ką daro?
O medus ką daro?
medus siaip duoda blizgesio ir maitina.... p. s. SUPER avataras
QUOTE(vetuke @ 2007 01 27, 17:33)
O medus ką daro?
O medus ką daro?
QUOTE(ngute @ 2007 01 27, 17:59)
medus siaip duoda blizgesio ir maitina.... p. s. SUPER avataras
galima ir vieno medaus kaukę pasidaryt
QUOTE(vita82 @ 2007 01 27, 18:30)
manyčiau jis blizgesio priduoda, bet kartu siek tiek sausina plauka, bet kai kaukej yra kiausinio ir aliejaus, tai slakelis alkoholio tikrai nepakenks
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 27, 18:45)
manyčiau jis blizgesio priduoda, bet kartu siek tiek sausina plauka, bet kai kaukej yra kiausinio ir aliejaus, tai slakelis alkoholio tikrai nepakenks
Nu, reikės pabandyt
QUOTE(RamuneD @ 2007 01 28, 16:32)
gal zinote kiek kainuoja gliss kur?
kas gliss kur? kaukė? kokia?
darydamasi namines kaukes paeksperimentavau, bandziau kelis kartus pilti brendi ir kelis kartus nepilt, tai isitikinau, kad be jo man daug labiau patinka, plaukai svelnesni... matyt rimtai tas alkoholis biski pasausina plaukus