QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 18, 09:27)
Tai kaip supratau, reik imt baltam ipakavime ir nesukt sau galvos Siaip as uzvakar savanoriu xypermaximos eurovaistinej ir kosmadoj ziurejau, tai buvo pirkt tikrai tu priemoniu
ne... ne baltam (is baltos serijos turejau sampuna (taip pat sausiem plaukams jis buvo) bet nieko ypatingo jame neizvelgiau)
o ir siaip girianciu baltaja serija kiek pamenu nebuvo taigi verciau nerizikuoti ir ieskoti butent tos geltonosios
O tai kuria tu cia serija idejai man pasirode, kad balta nu, ok laiksiu geltonos Greiciausiai, kaip ir saket, geltonos tiesiog nebuvo...
QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 18, 21:35)
O tai kuria tu cia serija idejai man pasirode, kad balta nu, ok laiksiu geltonos Greiciausiai, kaip ir saket, geltonos tiesiog nebuvo...
paskutinej zinutej balta serija o ankstesnese - gelsva (skirtumas spalvu atzvilgiu tikrai nera zymus kaip jau pastebejot )
QUOTE(Nova @ 2007 01 18, 12:09)
Yra labai gera karsta kauke plaukams is Henna plius firmos (nors galima ir nesildyti) - atgaivina plaukus kaip reikiant. O jei dar patepi tos pacios firmos serumu, tai isvis
Jo ta šildomoji ir man patikdavo, bet aš ją pirkdavau tutukem dabar galvoju kodel aš jos nebeperku reik vel nusipirkti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 19, 18:30)
Jo ta šildomoji ir man patikdavo, bet aš ją pirkdavau tutukem dabar galvoju kodel aš jos nebeperku reik vel nusipirkti
cia kur atseit aliejus? po 4 tubikes pardavineja dezutej, jo? jei tas, tai turejau nelabai ypatingas man jis buvo, nes po to aliejaus plaukai kazkokie kietoki pasidarydavo, nors ir blizgejo
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 18, 21:16)
ir man panašiai su ta milmil kauke, tik as nusipirkau su karite sviestu. pati blogiausia kada nors turėta plaukų kaukė plaukai susivėlė kaip kažin kas, ir tokie apsunkę ir riebaluoti, žodžiu nežinau kur dabar reiks dėti tą pusę litro kaukės gal kam tiko ji kada nors? galėčiau atiduoti už šokolado plytelę naudota tik vieną kartą...
pas mane panasi situacija su Generos kauke, sunaudojau puse indelio viskas OK, o dabar tai plaukai po jos apsunkie ir kol slapi tai tokie siurkstus, o kai isdziuna tai normalus, bet vis tiek kazkas ne tas, gerai, kad liko dar keliems kartams
O ka naudojat plaukams nuo saules apsaugoti?
QUOTE(Viktuteee @ 2007 01 20, 23:09)
O ka naudojat plaukams nuo saules apsaugoti?
as pries vaziuojan atostogauti vis galvoju, kad reikia koki purskala nusipirkt, bet saugojuosi tik kepure uz savaites vaziuosiu , tai reikia si karta ka nors issirinkti
QUOTE(Eveliina @ 2007 01 21, 22:30)
geltonoji biotraitement kauke tai tikrai geris , prisidedu prie rekomendaciju
o kiek pakainuoja?