Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

user posted image user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu keletu savo Kalėdinių atvirukų, skirtų mano artimiems žmonėms:

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Sweikos merginos!

Ziurejau ir grozejausi jusu darbeliais , labai grazu 4u.gif ir norejau paklausti kaip jus darot sulenkima? nes as dabar bandziau kazka pasigaminti, bet net sulenkti nemoku graziai, gelbekit! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ziuebuti - fantastika!!!! thumbup.gif

Andzella - as dedu liniuote ir is gerosios puses perbraukiu su zirkliu galu - tada sulenkiu 4u.gif nors yra specialus yrankiai, zirkles vaselis ar kitas smailesnis daiktas pasitaikes po ranka visada padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanni @ 2010 01 03, 16:42)
Labai stilingi tavo atvirukai.
Tikrai grazu

Dekui 4u.gif

Ziurbutis, pasikartosiu, bet tikrai nuostabus darbeliai wub.gif
Andzella2 bet bresk ne su astriaja zirkliu puse, su bukaja wink.gif Tam tinka ir paprastas stalinis peilis (ne astrusis o su sakutem kur komplektuojasi), bet irgi bukoji jo puse

Dar keli vaikiski:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiurbutis, gražūs, spalvingi jūsų atvirukai. Sužavėjo.
Gadriuke, gražios atvirutės, įdomus scrapas, bet tas menas deja ne man smile.gif , nes aš kartais nesuprantu detalių išdėstymo subtilybių. Bet atvirutė "pašėlusi" man pati pačiausia iš viso jūsų albumo. Nei pridėsi nei atimsi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 01 05, 11:20)
Žiurbutis, gražūs, spalvingi jūsų atvirukai. Sužavėjo.
Gadriuke, gražios atvirutės, įdomus scrapas, bet tas menas deja ne man smile.gif , nes aš kartais nesuprantu detalių išdėstymo subtilybių. Bet atvirutė "pašėlusi" man pati pačiausia iš viso jūsų albumo. Nei pridėsi nei atimsi. wub.gif

4u.gif
Kartais net nereikia gilintis i subtilybes, kiekvienas atrandam savo silpnybes mirksiukas.gif
Paselusi ir man vis sukelia sypsena. Cia buvo 60 metu jubiliejaus proga, tai dar linksmiau pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės atviručių mylėtojos. Aš irgi darau atvirutes, kiek kitokias,bet gal ir jums patiks.

Štai paraše pasižvalgyit.Gal yra dar tokias darančių? Nelabai ką radau. ax.gif
Atsakyti
Oho kokios prabangios! smile.gif Išskirtinėms progoms.
Technika nesuprantama g.gif . Lyg tikrai sidabro ar aukso lakštai būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 06 sausio 2010 - 09:00
QUOTE(NiBiRu @ 2010 01 06, 01:28)
Sveikutės atviručių mylėtojos. Aš irgi darau atvirutes,  kiek kitokias,bet gal ir jums patiks.

Štai paraše pasižvalgyit.Gal  yra dar tokias darančių? Nelabai ką radau.  ax.gif

labai idomiai ir orginaliai, bet man nelabai priimtini tokie blizguciai blush2.gif Po teisybe kazkaip kai atsidariau net truputi likau sukresta, pirma man labai su laidotuvem susiasocijavo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 06, 13:53)
labai idomiai ir orginaliai, bet man nelabai priimtini tokie blizguciai blush2.gif Po teisybe kazkaip kai atsidariau net truputi likau sukresta, pirma man labai su laidotuvem susiasocijavo doh.gif  unsure.gif

man gal labiau su bažnytinėm knygom ascijuojasi tas blizgus sidabras. atliktos kruoščiai, tik stiliukas ne mano. bet visų skoniai skirtingi, manau, nemažai gerbėjų jos turi.

o vat Gadriukės Kalėdinės ir tos paskutinės tai labai labai wub.gif
ir dar Žirbučio su paukštukais ir garvežiuku tarsi iš audinio thumbup.gif
dar Gerą praleidau - tvarkinguolės, gražutėlės wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 06 sausio 2010 - 22:00
Cia vaiku darytos
user posted image
Neleido daugiau idet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 06 sausio 2010 - 23:01