Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

Gadriuke, iš tiesų puikūs atvirukai thumbup.gif
skoningi, neperkrauti, ir spalvytės liuks. miela malonu pažiūrėt biggrin.gif
Papildyta:
čia mano šiemetiniai. medžiagytes ant popieriaus klijavau, bantukus irgi, ir dar apiblizginau kraštelius smile.gif

pora iš arčiau:

user posted image

user posted image

ir visas būrelis:

user posted image
Atsakyti
Irunia, Selen, pienės_pūkas Na smagu kad patinka, pamaloninot, mergytes wub.gif
As ir pati juos kaip mazus vaikus isnesioju ir nuglostau blush2.gif

QUOTE(pmociute @ 2009 12 13, 14:45)
Man neduota Kūrėjo kūrybinės fantazijos gebėjimų , bet interneto pagalba bandau kažką pagaminti. Čia mano šiemetiniai

Man siumetiniai faini 4u.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 12 13, 14:52)

O as dar kelis gal jau paskutinius i sia tema ikeliu - marmalinius  lotuliukas.gif Tik va ne kaledinius  tongue.gif .

O man patinka tavo sugebejimas daugiau detaliu ir spalvu suderinti ir padaryti malonu akiai darba 4u.gif

QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 13, 23:17)
Gadriuke, iš tiesų puikūs atvirukai thumbup.gif 
skoningi, neperkrauti, ir spalvytės liuks. miela malonu pažiūrėt biggrin.gif
Papildyta:
čia mano šiemetiniai. medžiagytes ant popieriaus klijavau, bantukus irgi, ir dar apiblizginau kraštelius  smile.gif

Saunus darbeliai, minimalistiniai bet mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 13, 22:17)
čia mano šiemetiniai. medžiagytes ant popieriaus klijavau, bantukus irgi, ir dar apiblizginau kraštelius  smile.gif

Nu bet jau medžiagyčių grožis thumbup.gif
Man, kaip minimalizmui prijaučiančiai, labai patinka tokio stiliaus darbai. biggrin.gif
Atsakyti
Gadriukes ir Pienes_puko zavingas minimalizmas thumbup.gif , bet as isimylejau Lauramamos "marmalynes" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 14 gruodžio 2009 - 15:46
Aciu, Ziurbuti. Manau,kad mano marmalynem turi dideles itakos "uzsakovas' - zmones, kuriems darau. atvirukus darau uzsakymams ir toli grazu ne visiems patinka minimalizmas. Be to, didele itaka to,kad daugiau uzsiimu scrapbookingu, o ne atvirukavimu.
Beje, lekstas minimalizmas irgi nera gerai. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 12 14, 15:34)
Aciu, Ziurbuti. Manau,kad ano marmalynem turi dideles itakos "uzsakovas' - zmones, kuriems darau. atvirukus darau uzsakymams ir toli grazu ne visiems patinka minimalizmas.

Bet tai logiska.
As, darydama draugams ar artimiesiems atviruka, visada pagalvoju, ar jie ji "supras", ar patiks ir pan. Vat ir dabar, delioju kaledinius atvirukus ir iskart mastau, tam zvaigzdes nedet, nes netaip supras, tas sitokios konpozicijos nesupras... etc.
Kas grazu man, nebutinai grazu kitam ir pan. Bet kartais ima ir uzplaukia kokia keista nuotaika, tada jau darau, kaip man isrodo. Bet velgi, nei vienas mano atviruku nera uzsakymams ar pardavimui, tai lengva man kalbeti...
Atsakyti
Bet vėl gi... (prieštarausiu) lotuliukas.gif

Jei tu turi savo skonį, savo braižą... Aš niekaip negalėčiau perlipti per save ir padaryti tą, kas man negražu. Ir jei sakot, kad marmalynė užsakymui, o jums tai nelabai patinka, vadinasi perlipat per save. Pagarba už tai.
Aš taip nemoku, tiesiog negaliu. Ne kartą gyvenime turėjau dėl to problemų, bet turiu savo nuomonę apie "meną" ir "nemeną" lotuliukas.gif

Bet tai jau atskira didelė ir neišsemiama tema lotuliukas.gif

Kas liečia draugus, tai man pasisekė - viską supranta, viską priima ir viskas tinka. Nes žino, kad tai mano stilius.

Nu va, pasisakiau. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai, tai ir as dar trigrasi ikisiu... biggrin.gif

Nei vieno atviruko nepadariau tokio, kuris man nemielas. Na, Irunia, kaip ir jus, tai ir as nesugebeciau perlipti per save ir padaryti kazka, kas man akivaizdziai nepatinka. Nes tada atviruku deliojimas jau nebebutu malonumas man... ax.gif

Bet sakydama, kad "nesupras", pateiksiu toki pavyzdi (ka turejau galvoje): kaledinis mociutei skirtas atvirukas tikrai skirsis nuo skirtojo mano draugei - ar motyvu, ar tiesiog atlikimo budu (kazkokiu detaliu nedesiu) ir pan. Tiesiog, kai darai konkreciam asmeniui tiesiog zinai, kad jam patinka/nepatinka, ir gali atitinkamai "pataikyti" tam tikras detales, bet tai nereiskia, kad nukrypsti nuo savojo stiliaus (ai, beje, as jo ir neturiu) ar skonio (sita, tikiuos, turiu) tongue.gif

Atsakyti
Irunia, labai pritariu.
taip pat darau tokius, kurie man patinka. visiems tokius pat, neišskiriu nei vieno, nors žinau, kad žmogiukai yra be galo skirtingi, tarp jų ir dizaineris brolis, ir močiutė kaime smile.gif ir man neįsivaizduojama, kad gali kažkam nepatikti, ar nesuprasti. gauni atviruką, ir dar esi nepatenkintas.. ne ne, taip nebūna biggrin.gif
pati branginu visus visutėlius gautus atvirukus.

dėkoju už pagyrimus aciuks.gif
tiesa, esu tikrų tikriausiia minimalistė. visame kame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienės_pūkas: 14 gruodžio 2009 - 16:40
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 14, 16:20)
Bet sakydama, kad "nesupras", pateiksiu toki pavyzdi (ka turejau galvoje): kaledinis mociutei skirtas atvirukas tikrai skirsis nuo skirtojo mano draugei - ar motyvu, ar tiesiog atlikimo budu (kazkokiu detaliu nedesiu) ir pan. Tiesiog, kai darai konkreciam asmeniui tiesiog zinai, kad jam patinka/nepatinka, ir gali atitinkamai "pataikyti" tam tikras detales, bet tai nereiskia, kad nukrypsti nuo savojo stiliaus (ai, beje, as jo ir neturiu) ar skonio (sita, tikiuos, turiu)  tongue.gif

Tep tep, čia 100 proc. pritariu. Man išvis yra lengviau daryti konkrečiam (aišku, geriau pažįstamam) žmogui. mirksiukas.gif

Bet kaip pienės_pūkas sako - darydama niekada negalvoju - šito nedėsiu, nes jam nepatiks. Rankos ima ir daro. Galutinis rezultatas ir esu aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jūs čia ir įsivažiavot lotuliukas.gif
Pasisakysiu ir aš.
Jei darau atvirukus užsakymui, duodu išsirinkti iš kelių variantų, arba žmones patys mane susiranda, kuriems patinka mano stilius ar konkretus darbas.
Tuo tarpu darydama atrimiesiems, aš taip pat atsižvelgiu kokios detales kokiam konkrečiam žmogui tiktų.
Nors iš kitos pusės manau artimieji ir taip vertina idėtą šilumą ir tokie atvirukai visada bus atrimensni bet kuriai sielai, nei tie, kur nugotografuota egles saka su 3 žaisliukais ir užrasyta auksinem raidėm linksmų švenčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 15, 09:05)
... ir užrasyta auksinem raidėm linksmų švenčių mirksiukas.gif

Manoji anyta dar bais mėgsta atvirukus, kur viduje jau ir palinkėjimas parašytas. Belieka pasirašyti ir kvit. Fuuuuu, pasveikinau lotuliukas.gif doh.gif Vat čia tai įdėta širdis ir siela lotuliukas.gif
Atsakyti