Gadriuke, iš tiesų puikūs atvirukai
skoningi, neperkrauti, ir spalvytės liuks. miela malonu pažiūrėt
Papildyta:
čia mano šiemetiniai. medžiagytes ant popieriaus klijavau, bantukus irgi, ir dar apiblizginau kraštelius
pora iš arčiau:
ir visas būrelis:
Irunia, Selen, pienės_pūkas Na smagu kad patinka, pamaloninot, mergytes
As ir pati juos kaip mazus vaikus isnesioju ir nuglostau
Man siumetiniai faini
O as dar kelis gal jau paskutinius i sia tema ikeliu - marmalinius Tik va ne kaledinius .
O man patinka tavo sugebejimas daugiau detaliu ir spalvu suderinti ir padaryti malonu akiai darba
Saunus darbeliai, minimalistiniai bet mieli
As ir pati juos kaip mazus vaikus isnesioju ir nuglostau
QUOTE(pmociute @ 2009 12 13, 14:45)
Man neduota Kūrėjo kūrybinės fantazijos gebėjimų , bet interneto pagalba bandau kažką pagaminti. Čia mano šiemetiniai
Man siumetiniai faini
QUOTE(lauramama @ 2009 12 13, 14:52)
O as dar kelis gal jau paskutinius i sia tema ikeliu - marmalinius Tik va ne kaledinius .
O man patinka tavo sugebejimas daugiau detaliu ir spalvu suderinti ir padaryti malonu akiai darba
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 13, 23:17)
Gadriuke, iš tiesų puikūs atvirukai
Papildyta:
čia mano šiemetiniai. medžiagytes ant popieriaus klijavau, bantukus irgi, ir dar apiblizginau kraštelius
Papildyta:
Saunus darbeliai, minimalistiniai bet mieli
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 13, 22:17)
Nu bet jau medžiagyčių grožis
Man, kaip minimalizmui prijaučiančiai, labai patinka tokio stiliaus darbai.
Gadriukes ir Pienes_puko zavingas minimalizmas , bet as isimylejau Lauramamos "marmalynes"
Aciu, Ziurbuti. Manau,kad mano marmalynem turi dideles itakos "uzsakovas' - zmones, kuriems darau. atvirukus darau uzsakymams ir toli grazu ne visiems patinka minimalizmas. Be to, didele itaka to,kad daugiau uzsiimu scrapbookingu, o ne atvirukavimu.
Beje, lekstas minimalizmas irgi nera gerai.
Beje, lekstas minimalizmas irgi nera gerai.
QUOTE(lauramama @ 2009 12 14, 15:34)
Aciu, Ziurbuti. Manau,kad ano marmalynem turi dideles itakos "uzsakovas' - zmones, kuriems darau. atvirukus darau uzsakymams ir toli grazu ne visiems patinka minimalizmas.
Bet tai logiska.
As, darydama draugams ar artimiesiems atviruka, visada pagalvoju, ar jie ji "supras", ar patiks ir pan. Vat ir dabar, delioju kaledinius atvirukus ir iskart mastau, tam zvaigzdes nedet, nes netaip supras, tas sitokios konpozicijos nesupras... etc.
Kas grazu man, nebutinai grazu kitam ir pan. Bet kartais ima ir uzplaukia kokia keista nuotaika, tada jau darau, kaip man isrodo. Bet velgi, nei vienas mano atviruku nera uzsakymams ar pardavimui, tai lengva man kalbeti...
Bet vėl gi... (prieštarausiu)
Jei tu turi savo skonį, savo braižą... Aš niekaip negalėčiau perlipti per save ir padaryti tą, kas man negražu. Ir jei sakot, kad marmalynė užsakymui, o jums tai nelabai patinka, vadinasi perlipat per save. Pagarba už tai.
Aš taip nemoku, tiesiog negaliu. Ne kartą gyvenime turėjau dėl to problemų, bet turiu savo nuomonę apie "meną" ir "nemeną"
Bet tai jau atskira didelė ir neišsemiama tema
Kas liečia draugus, tai man pasisekė - viską supranta, viską priima ir viskas tinka. Nes žino, kad tai mano stilius.
Nu va, pasisakiau.
Jei tu turi savo skonį, savo braižą... Aš niekaip negalėčiau perlipti per save ir padaryti tą, kas man negražu. Ir jei sakot, kad marmalynė užsakymui, o jums tai nelabai patinka, vadinasi perlipat per save. Pagarba už tai.
Aš taip nemoku, tiesiog negaliu. Ne kartą gyvenime turėjau dėl to problemų, bet turiu savo nuomonę apie "meną" ir "nemeną"
Bet tai jau atskira didelė ir neišsemiama tema
Kas liečia draugus, tai man pasisekė - viską supranta, viską priima ir viskas tinka. Nes žino, kad tai mano stilius.
Nu va, pasisakiau.
Ai, tai ir as dar trigrasi ikisiu...
Nei vieno atviruko nepadariau tokio, kuris man nemielas. Na, Irunia, kaip ir jus, tai ir as nesugebeciau perlipti per save ir padaryti kazka, kas man akivaizdziai nepatinka. Nes tada atviruku deliojimas jau nebebutu malonumas man...
Bet sakydama, kad "nesupras", pateiksiu toki pavyzdi (ka turejau galvoje): kaledinis mociutei skirtas atvirukas tikrai skirsis nuo skirtojo mano draugei - ar motyvu, ar tiesiog atlikimo budu (kazkokiu detaliu nedesiu) ir pan. Tiesiog, kai darai konkreciam asmeniui tiesiog zinai, kad jam patinka/nepatinka, ir gali atitinkamai "pataikyti" tam tikras detales, bet tai nereiskia, kad nukrypsti nuo savojo stiliaus (ai, beje, as jo ir neturiu) ar skonio (sita, tikiuos, turiu)
Nei vieno atviruko nepadariau tokio, kuris man nemielas. Na, Irunia, kaip ir jus, tai ir as nesugebeciau perlipti per save ir padaryti kazka, kas man akivaizdziai nepatinka. Nes tada atviruku deliojimas jau nebebutu malonumas man...
Bet sakydama, kad "nesupras", pateiksiu toki pavyzdi (ka turejau galvoje): kaledinis mociutei skirtas atvirukas tikrai skirsis nuo skirtojo mano draugei - ar motyvu, ar tiesiog atlikimo budu (kazkokiu detaliu nedesiu) ir pan. Tiesiog, kai darai konkreciam asmeniui tiesiog zinai, kad jam patinka/nepatinka, ir gali atitinkamai "pataikyti" tam tikras detales, bet tai nereiskia, kad nukrypsti nuo savojo stiliaus (ai, beje, as jo ir neturiu) ar skonio (sita, tikiuos, turiu)
Irunia, labai pritariu.
taip pat darau tokius, kurie man patinka. visiems tokius pat, neišskiriu nei vieno, nors žinau, kad žmogiukai yra be galo skirtingi, tarp jų ir dizaineris brolis, ir močiutė kaime ir man neįsivaizduojama, kad gali kažkam nepatikti, ar nesuprasti. gauni atviruką, ir dar esi nepatenkintas.. ne ne, taip nebūna
pati branginu visus visutėlius gautus atvirukus.
dėkoju už pagyrimus
tiesa, esu tikrų tikriausiia minimalistė. visame kame
taip pat darau tokius, kurie man patinka. visiems tokius pat, neišskiriu nei vieno, nors žinau, kad žmogiukai yra be galo skirtingi, tarp jų ir dizaineris brolis, ir močiutė kaime ir man neįsivaizduojama, kad gali kažkam nepatikti, ar nesuprasti. gauni atviruką, ir dar esi nepatenkintas.. ne ne, taip nebūna
pati branginu visus visutėlius gautus atvirukus.
dėkoju už pagyrimus
tiesa, esu tikrų tikriausiia minimalistė. visame kame
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 14, 16:20)
Tep tep, čia 100 proc. pritariu. Man išvis yra lengviau daryti konkrečiam (aišku, geriau pažįstamam) žmogui.
Bet kaip pienės_pūkas sako - darydama niekada negalvoju - šito nedėsiu, nes jam nepatiks. Rankos ima ir daro. Galutinis rezultatas ir esu aš
Na jūs čia ir įsivažiavot
Pasisakysiu ir aš.
Jei darau atvirukus užsakymui, duodu išsirinkti iš kelių variantų, arba žmones patys mane susiranda, kuriems patinka mano stilius ar konkretus darbas.
Tuo tarpu darydama atrimiesiems, aš taip pat atsižvelgiu kokios detales kokiam konkrečiam žmogui tiktų.
Nors iš kitos pusės manau artimieji ir taip vertina idėtą šilumą ir tokie atvirukai visada bus atrimensni bet kuriai sielai, nei tie, kur nugotografuota egles saka su 3 žaisliukais ir užrasyta auksinem raidėm linksmų švenčių
Pasisakysiu ir aš.
Jei darau atvirukus užsakymui, duodu išsirinkti iš kelių variantų, arba žmones patys mane susiranda, kuriems patinka mano stilius ar konkretus darbas.
Tuo tarpu darydama atrimiesiems, aš taip pat atsižvelgiu kokios detales kokiam konkrečiam žmogui tiktų.
Nors iš kitos pusės manau artimieji ir taip vertina idėtą šilumą ir tokie atvirukai visada bus atrimensni bet kuriai sielai, nei tie, kur nugotografuota egles saka su 3 žaisliukais ir užrasyta auksinem raidėm linksmų švenčių
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 15, 09:05)
... ir užrasyta auksinem raidėm linksmų švenčių
Manoji anyta dar bais mėgsta atvirukus, kur viduje jau ir palinkėjimas parašytas. Belieka pasirašyti ir kvit. Fuuuuu, pasveikinau Vat čia tai įdėta širdis ir siela