lauramama kaip visada tobula!!!!
O ten kur parasyta Linksmu Kaledu - tai pas tave stampas? Ar spausdinai? Labai grazu!
QUOTE(vavka @ 2009 12 09, 11:41)
lauramama kaip visada tobula!!!!
O ten kur parasyta Linksmu Kaledu - tai pas tave stampas? Ar spausdinai? Labai grazu!
Vavka, ten atskiru raideliu stampai, sudeliojau ir nstampavau. Prisizaidziau, aisku
lauramama aaaaaaaaaaaaaaaaaaa - tada aisku o lietuviskos raides? pati pripiesei?
QUOTE(lauramama @ 2009 12 08, 21:50)
Siek tiek kaledoms
Papildyta:
Tai kad toks akrilinis stampas yra. Kaip tu ji kopijavai
Papildyta:
Tai kad toks akrilinis stampas yra. Kaip tu ji kopijavai
Labai gražūs jūsų atvirukai scrap'inti.
Apie štampą nežinau, aš kažkur internete radau paveiksliuką, bet ten buvo su tamsiu pagrindu, tai tiesiog atsispausdinau reikiamo dydžio motyvą ir per kalkę kopijavau. Paskui ryškinau. Tai tiek. Paprasta . Jei galvočiau apie bent 10 atviručių, tai išsiraižyčiau trafaretą, manau.
Man net geda rodytis su savo "nedakeptais" darbeliais, tokiu grozybiu prisiziurejus...bet noriu pasiklausti, todel rodausi...
Zodziu, reikalas toks... uz tu geltonu biseriniu kringeliu noriu uzkisti po plunksnele...bet beda, kad nerandu plunksneliu pirkti Klausimas toks- gal kas zinote, kur parduoda plunksneles, jei ne, gal kas nors ka nors kita patartumete...
Zodziu, reikalas toks... uz tu geltonu biseriniu kringeliu noriu uzkisti po plunksnele...bet beda, kad nerandu plunksneliu pirkti Klausimas toks- gal kas zinote, kur parduoda plunksneles, jei ne, gal kas nors ka nors kita patartumete...
Kazkas naujo ,gal is folijos iskirpt varpeliu,varvekliu .
QUOTE(Enary @ 2009 12 10, 11:16)
Man net geda rodytis su savo "nedakeptais" darbeliais, tokiu grozybiu prisiziurejus...bet noriu pasiklausti, todel rodausi...
[
[
Neiprata ir grazu, daug darbo ideta
O plunksneliu bent jau Vilniuj yra Timarri parduotuvej Panoramoj
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 10, 14:02)
Kazkas naujo ,gal is folijos iskirpt varpeliu,varvekliu .
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 10, 17:30)
Neiprata ir grazu, daug darbo ideta
Aciu
Kaune man reikia...ech...
Cia vienisiems zmonems atvirukus darau... dar yra partija kitokiu angeliuku, tik beda klijai baigesi...ir nesupratau bajerio, bet pries Kaledas, kazkodel jie pasidare deficitas hyper maximoje nera paprasto LIPALO...
Tikrai, kad padirbėjot, Enary. Gal plunksnelių paprasčiausiuose senukuose būtų floristikos skyriuj? Bet aš nedėčiau nei jų, nei biseriuko, nei kaspinėlio-varlytės. Beje pats paskutinis angeliukas man mieliausias- spalva artimiausia širdžiai.
O aš žinau, kodėl nėra lipalo, pasistengsiu ištaisyti tą padėtį, bet tik kitą antradienį gali pasirodyt.
O aš žinau, kodėl nėra lipalo, pasistengsiu ištaisyti tą padėtį, bet tik kitą antradienį gali pasirodyt.
QUOTE(GAPO @ 2009 12 10, 18:18)
Tikrai, kad padirbėjo Enary. Gal plunsknelių paprasčiausiuose senukuose būtų floristikos skyriuj? Bet aš nedėčiau nei jų, nei biseriuko, nei kaspinėlio-varlytės. Beje pats paskutinis angeliukas man mieliausias- spalva artimiausia širdžiai.
Ten visi tie "pridejimai" maskuoja "broka" Kaspinukas slepia siulu mazgiukus, biseris klijus...o dabar dar ir biseri paslepti reikia
Na tokiu atveju, suprantama. Aš tik šiaip dėl įdomumo:o jeigu panaudotumėt tą pačią medžiagą iš kurios darėte sermegėles? Nelabai?
Man tie angeliukai tokie gražūs, kvepia kaimu (gerąja prasme), o tie miestietiški blizgučiai kažkaip ne ten. Čia aišku, tik mano skonis.
Svarbiausia, kad tai darbas iš širdies. O žmones tikrai nudžiugins ir sujaudins vien dėmesys ir šilti norai. Vien dėl to sveikintina.
Šiandien susipykau su gramatika
Man tie angeliukai tokie gražūs, kvepia kaimu (gerąja prasme), o tie miestietiški blizgučiai kažkaip ne ten. Čia aišku, tik mano skonis.
Svarbiausia, kad tai darbas iš širdies. O žmones tikrai nudžiugins ir sujaudins vien dėmesys ir šilti norai. Vien dėl to sveikintina.
Šiandien susipykau su gramatika