Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

lauramama kaip visada tobula!!!! wub.gif bigsmile.gif
O ten kur parasyta Linksmu Kaledu - tai pas tave stampas? Ar spausdinai? g.gif Labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(vavka @ 2009 12 09, 11:41)
lauramama kaip visada tobula!!!!  wub.gif  bigsmile.gif
O ten kur parasyta Linksmu Kaledu - tai pas tave stampas? Ar spausdinai?  g.gif Labai grazu!

Vavka, ten atskiru raideliu stampai, sudeliojau ir nstampavau. Prisizaidziau, aisku doh.gif
Atsakyti
lauramama aaaaaaaaaaaaaaaaaaa - tada aisku smile.gif o lietuviskos raides? pati pripiesei? ax.gif
Atsakyti
Kokie groziai bigsmile.gif . kusachius, Irunia, GAPO, lauramama ir kt., darbai nuostabaus grozio. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 12 08, 21:50)
Siek tiek kaledoms

Papildyta:

Tai kad toks akrilinis stampas yra. Kaip tu ji kopijavai  g.gif

Labai gražūs jūsų atvirukai scrap'inti.
Apie štampą nežinau, aš kažkur internete radau paveiksliuką, bet ten buvo su tamsiu pagrindu, tai tiesiog atsispausdinau reikiamo dydžio motyvą ir per kalkę kopijavau. Paskui ryškinau. Tai tiek. Paprasta rolleyes.gif . Jei galvočiau apie bent 10 atviručių, tai išsiraižyčiau trafaretą, manau.
Atsakyti
Man net geda rodytis su savo "nedakeptais" darbeliais, tokiu grozybiu prisiziurejus...bet noriu pasiklausti, todel rodausi... doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Zodziu, reikalas toks... uz tu geltonu biseriniu kringeliu noriu uzkisti po plunksnele...bet beda, kad nerandu plunksneliu pirkti doh.gif Klausimas toks- gal kas zinote, kur parduoda plunksneles, jei ne, gal kas nors ka nors kita patartumete... 4u.gif
Atsakyti
Kazkas naujo smile.gif ,gal is folijos iskirpt varpeliu,varvekliu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 10, 11:16)
Man net geda rodytis su savo "nedakeptais" darbeliais, tokiu grozybiu prisiziurejus...bet noriu pasiklausti, todel rodausi...  doh.gif
[
Zodziu, reikalas toks... uz tu geltonu biseriniu kringeliu noriu uzkisti po plunksnele...bet beda, kad nerandu plunksneliu pirkti doh.gif Klausimas toks- gal kas zinote, kur parduoda plunksneles, jei ne, gal kas nors ka nors kita patartumete...  4u.gif

Neiprata ir grazu, daug darbo ideta wub.gif
O plunksneliu bent jau Vilniuj yra Timarri parduotuvej Panoramoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 10, 14:02)
Kazkas naujo smile.gif ,gal is folijos iskirpt varpeliu,varvekliu rolleyes.gif .

QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 10, 17:30)
Neiprata ir grazu, daug darbo ideta wub.gif
O plunksneliu bent jau Vilniuj yra Timarri parduotuvej Panoramoj wink.gif

Aciu 4u.gif
Kaune man reikia...ech...
Cia vienisiems zmonems atvirukus darau... blush2.gif dar yra partija kitokiu angeliuku, tik beda doh.gif klijai baigesi...ir nesupratau bajerio, bet pries Kaledas, kazkodel jie pasidare deficitas lotuliukas.gif hyper maximoje nera paprasto LIPALO... biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai, kad padirbėjot, Enary. Gal plunksnelių paprasčiausiuose senukuose būtų floristikos skyriuj? Bet aš nedėčiau nei jų, nei biseriuko, nei kaspinėlio-varlytės. Beje pats paskutinis angeliukas man mieliausias- spalva artimiausia širdžiai. smile.gif
ax.gif O aš žinau, kodėl nėra lipalo, pasistengsiu ištaisyti tą padėtį, bet tik kitą antradienį gali pasirodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 10 gruodžio 2009 - 17:21
QUOTE(GAPO @ 2009 12 10, 18:18)
Tikrai, kad padirbėjo Enary.  Gal plunsknelių paprasčiausiuose senukuose būtų floristikos skyriuj? Bet aš nedėčiau nei jų, nei biseriuko, nei kaspinėlio-varlytės. Beje pats paskutinis angeliukas man mieliausias- spalva artimiausia širdžiai. smile.gif

Ten visi tie "pridejimai" maskuoja "broka" biggrin.gif blush2.gif Kaspinukas slepia siulu mazgiukus, biseris klijus...o dabar dar ir biseri paslepti reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tokiu atveju, suprantama. Aš tik šiaip dėl įdomumo:o jeigu panaudotumėt tą pačią medžiagą iš kurios darėte sermegėles? Nelabai? g.gif
Man tie angeliukai tokie gražūs, kvepia kaimu (gerąja prasme), o tie miestietiški blizgučiai kažkaip ne ten. Čia aišku, tik mano skonis.
Svarbiausia, kad tai darbas iš širdies. O žmones tikrai nudžiugins ir sujaudins vien dėmesys ir šilti norai. Vien dėl to sveikintina. smile.gif
Šiandien susipykau su gramatika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 10 gruodžio 2009 - 17:42