Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

QUOTE(lotta23 @ 2009 02 06, 20:15)
idomios... ar tai tavo?  ax.gif

oi ne, nesugebu taip kruopščiai blush2.gif
Atsakyti
http://www.madaboutcards.com

Sakau gal rastume kas uzsakytu is tuo uzsiimanciu mamyciu g.gif
Atsakyti
Lotta23, ačiū už patarimus. Reiks pabandyt, nes ir man pačiai kažko trūko. Tas su gorsetu pačios galvotas.
Aplamai man viskas kuriasi savaime arba išeina arba ne, retai kada padarau pagal eskizą.
Atsakyti
O Velykoms minčių yra?
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
O moters dieną prašokam g.gif smile.gif ? Nors gal čia vyrams reiktų susirūpinti dėl moters dienos. tegul jie kokį atviruką padaro ir įkelia čia biggrin.gif
Atsakyti
Jei toks atsirastų vyrukas, reiktų į "Raudonąją knygą" įrašyt. thumbup.gif
Atsakyti
Na, jeigu į kokią knygą "raudonają" ar "stebuklų" knygą kas nors tokį faktą įtrauktų ir kokią kompensaciją arba kaip premijinius pamokėtų, tai aš savišką įkalbėčiau kokį lengvą atviruką "nulipdyti", gal net ir išsiuvinėti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip nesiskaito, reikia savanorio biggrin.gif

Šiaip jau reiktų dairytis velykinių atviručių ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regermo: 21 vasario 2009 - 16:33
Jus auksarankes 4u.gif , noriu paklausti, kaip graziai lygiai is vienodai ispjauti ovalia ar apvalia forma atviruko viduryje - zinau kad tokiu jau buna pirkti, taciau as pati noreciau pasigaminti - gal kuri pati darote, galima suzinoti kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 02 25, 00:40)
Jus auksarankes 4u.gif , noriu paklausti, kaip graziai lygiai is vienodai ispjauti ovalia ar apvalia forma atviruko viduryje - zinau kad tokiu jau buna pirkti, taciau as pati noreciau pasigaminti - gal kuri pati darote, galima suzinoti kaip? ax.gif

Yra spec. peiliukai , šablonai mirksiukas.gif Daugiau info rasi temoje Scrapbooking priemonės mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu labai uz greita atsakyma, man kaip pradedanciai bendrauti su atvirukais, manau daug naujo suzinosiu thumbup.gif
Atsakyti