Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir žuvys

Aš - Mergelė, Jis - Žuvys.
kartu jau 13metu ,auginam du nuostabius berniukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avokado @ 2006 12 28, 00:32)
Tai taip, patenka i priesingu zenklu ketverta- Mergele, Zuvys, Dvynys ir Saulys- nesuderinami tarpusavy  schmoll.gif
Nors kita vertus, girdejau, kad priesingi zenklai gali buti arba geriausi draugai arba didziausi priesai  g.gif

Aš - Žuvys, vyras - Mergelė. kai tik pradėjom draugauti (senais gerais laikai, o Dieve, negi aš jau tokia sena hihihi.gif , maždaug prieš 14 metų), horoskopai sakė ką kita g.gif Tada rašė visur, kad žuvys ir mergelės - pati darniausia pora biggrin.gif Mes tuo tikėjom, ir gyvenam štai jau kiek metų lotuliukas.gif Dabar stebiuosi skaitydama, kad tai atseit netinkamiausia pora mastau.gif O jei rimtai, tai aš manau, kad ne bent jau iš mano pusės, tai pats geriausias vyras, apie kokį aš galėčiau tik svajoti wub.gif gal ne tobulas, bet tobulų nėra mirksiukas.gif Aš tai gan bjauri, bet labai stengiuosi pasikeisti... O pora ir mūsų šeima - darni. Mes esam draugai, suprantam vienas kitą iš pusės žodžio, turim tą pačią nuomonę apie svarbiausius gyvenimo klausimus biggrin.gif
Atsakyti
Aš tris metus draugavau ir gyvenau su mergele, tai TIKRAI tie zodiakai tiesą sako, kad su mergelėmis žuvims nepakeliui, bet VISIŠKAI nepakeliui. Tėtis mano mergelė, sesuo taip pat, tai mes bendro sprendimo niekad nepriimam, ir kardinaliai skiriasi pomėgiai, nuomonės ir apskritai viskas biggrin.gif.



Aišku, būna išimčių. Bet tiems žmonėms pavydžiu kantrybės ir aukojimosi dėl santykių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 07 02, 12:13)
gal ne tobulas, bet tobulų nėra  mirksiukas.gif 


o minusai, kokie, kurie budingi mergelem-vyrams?
Atsakyti
As esu zuvis, bet mergeliu tiesiog negaliu pakesti! Buna taip, kad susipazystu su kokiu zmogum, bendrauju ir jauciu, kad jis mane erzina( tada mintyse pagalvoju ar tik nebus mergele?) pakalusiu ir visada sulaukiu atsakymo, kad mergele biggrin.gif Zodziu man su mergeliu vyru atstovais tikrai nepakeliui!
Atsakyti