Dabar as irgi tarsiu pora zodeliu apie zaislus. Pirmiausia gavom dovanu CIKO fotoparata mazylis tikrai smagiai su juo zaidzia nuo kokiu 3 menesiu, nu bet man kaip plojo i nosi su tuo foparatu, tai tris dienas vaiksciojau su bulba vietoj nosies
Toliau suejo metukai gavom rodos TOMY garaza su masinytem, plius kamuoliukai ir plaktukas, tai vietoj to, kad kamuoliukus dauzytu uzvaziavo man i pakausi
guzas patikekekit nemenkas buvo. Manyciau, kad prie geru firmu zaislu turetu buti prierasas "Atsargiai teveliai"!.
Vaziuojam toliau. Nupirkau vaikui kamuoli TOMY vadinasi 3 viename. Parasyta buvo nuo 6 menesiu, maniskiui jau metukai. Spekit is triju kartu, neatspesit, as nemoku su tuo kamuoliu zaisti, o ka kalbeti apie vaika? Ten parodyta kaip jis isisardo susideda kaip cypia ir kaip sukasi. Isardyt man nelabai iseina nebent i zeme gerai tvojus, pasukt as jo nepasuku, nu pacypsint dar galima. O sunkumas nesvietiskas. Sutinku, kad geru firmu zaislai patvarus. Bet kazkaip man jie per daug patvarus
O del Kinietisku, tai tiesa nupirkom vaikui mobiliaka, tai pacia pirma diena nukando knopkes gerai, kad pamaciau butu paspringes. Beje gavom dovanu TOMY kiausinukus, tai labai dziaugiames, tikrai neblogas dalykas, tik va vel, vaikas pats dezutes nemoka atsidaryti, nu man irgi ne is pirmo kart iseina