Įkraunama...
Įkraunama...

Nesaugūs žaislai

QUOTE(jolantava @ 2006 08 22, 23:12)
g.gif na perzvelgiau as tuos pavojingus zaislus, tai dabar manau vaikui liko viena iseitis-arba augti be zaislu, arba mamka i bankrota nuvaryti  doh.gif
o kur cia slypi pavojus susizeisti  g.gif
user posted image

Nukristi aukstielnika nuo kedes, ir persiskelti galva ... arba nesant kede uzsimesti ant kojytes lotuliukas.gif

Su bet kokiais zaislais gali atsitikti nelaime. Gal del to, kai vaikas zaidzia, salia esam mes thumbup.gif Juk uzdusti gali su bet kokia firmine lele, o is chicco firmos, turim grojancia sraige, tai jai su ja duos kokiam vaikui per galva, nelaime garantuota verysad.gif
Atsakyti
Dėkinga už informaciją. Baisu tiesiog, kiek nesaugių žaislų. doh.gif
Ir mūsų namai pilni tokių pat nesaugių, neišvengiamai. Laimė, sūnus jau vyresnis. Bet dažnai atkreipdavau dėmesį į kinietiškų žaislų kvapą, tarsi mus kiniečiai nunuodyti norėtų. fear.gif O kai kurie sulūždavo dar tą pačią dieną. Aš irgi už tai, kad geriau mažiau turėt, bet geros kokybės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Perziurejau nuotraukas , galima aisku ,visaip sakyti apie tuos zaislus,
bet tada pilni namai nesaugiu daiktu-puodu , sakuciu, dieve, ko tik nori...
Arba medziagine lelyte-pavojus uzdusti, nu, niekaip nesuprantu...
Kai kur tikrai lazda perlenkta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 03 01, 14:45)
Čia yra tokia pat informacija, kaip pirmame psl., bet patogiau išdėstyta kartu su paveiksliukais ax.gif

Labai dekui uz tokia issamia info. Ojojoj pas mane namuose visas kenksmingu zaislu asortimentas. Aisku as ju pati nepirku, bet kad dovanotojai turbut irgi nezino ka dovanoja. Soka man ivare tie guminiai spalvoti cypciantys zaislai(anciukai, peliukai, zuvytes) oi kiek mes ju cia turim. Ir maniskis kad kramsnoja juos jau kokius 4 menesius, nu kad kazkaip net i galva neatejo mintis kad jie kenksmingi. g.gif
Atsakyti
Dabar as irgi tarsiu pora zodeliu apie zaislus. Pirmiausia gavom dovanu CIKO fotoparata mazylis tikrai smagiai su juo zaidzia nuo kokiu 3 menesiu, nu bet man kaip plojo i nosi su tuo foparatu, tai tris dienas vaiksciojau su bulba vietoj nosies doh.gif Toliau suejo metukai gavom rodos TOMY garaza su masinytem, plius kamuoliukai ir plaktukas, tai vietoj to, kad kamuoliukus dauzytu uzvaziavo man i pakausi bash.gif guzas patikekekit nemenkas buvo. Manyciau, kad prie geru firmu zaislu turetu buti prierasas "Atsargiai teveliai"!. blink.gif
Vaziuojam toliau. Nupirkau vaikui kamuoli TOMY vadinasi 3 viename. Parasyta buvo nuo 6 menesiu, maniskiui jau metukai. Spekit is triju kartu, neatspesit, as nemoku su tuo kamuoliu zaisti, o ka kalbeti apie vaika? Ten parodyta kaip jis isisardo susideda kaip cypia ir kaip sukasi. Isardyt man nelabai iseina nebent i zeme gerai tvojus, pasukt as jo nepasuku, nu pacypsint dar galima. O sunkumas nesvietiskas. Sutinku, kad geru firmu zaislai patvarus. Bet kazkaip man jie per daug patvarus biggrin.gif O del Kinietisku, tai tiesa nupirkom vaikui mobiliaka, tai pacia pirma diena nukando knopkes gerai, kad pamaciau butu paspringes. Beje gavom dovanu TOMY kiausinukus, tai labai dziaugiames, tikrai neblogas dalykas, tik va vel, vaikas pats dezutes nemoka atsidaryti, nu man irgi ne is pirmo kart iseina biggrin.gif
Atsakyti
Dėl kai kurių "pavojingų žaislų" net juokas ima. Prie barškučių girlendos parašyta "pavojus pasismaugti", bet tada ar girlenda kiniška ar vokiška pavojus tas pats. Tai gal reikia iš vis uždrausti pardavinėti barškučių girlendas. Arba pavojus uždusti kaladėlėm, juk elementaru, kad smulkias kaladėles duosi tik vyresniam vaikui. Maniškis beveik šešerių ir tai Lego kartais burnoj "pavolioja". O Lego juk ne kinietiška ax.gif , bet gaunasi, kad pavojinga. biggrin.gif
Manau, kad prieš perkant žaislus pačiom savo galva pagalvoti reikia, tada ir pavojų bus mažiau, ir visai nepriklauso tai nuo firmos pavadinimo. Maniškiam ar firminė mašinėlė už 100, ar paprasta už 3, vistiek laužo arba po savaitės būna jau "sena" ir reikia naujos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 01 rugsėjo 2006 - 06:41

visiškai pritariu pasisakiusiai aukščiau,ir dar tik noriu pridurti,mamytės,didelis nesaugumas tuos e žaisluose ir pavojus yra tikrai ne vaikučiams,o rinkai.Taip kiniečiai užkariauja Europos ir JAV rinką,nu tai kiekvienas kovoja kaip moka smile.gif ,bet negražiai.
Atsakyti
Dabar as irgi tarsiu pora zodeliu apie zaislus. Pirmiausia gavom dovanu CIKO fotoparata mazylis tikrai smagiai su juo zaidzia nuo kokiu 3 menesiu, nu bet man kaip plojo i nosi su tuo foparatu, tai tris dienas vaiksciojau su bulba vietoj nosies Toliau suejo metukai gavom rodos TOMY garaza su masinytem, plius kamuoliukai ir plaktukas, tai vietoj to, kad kamuoliukus dauzytu uzvaziavo man i pakausi guzas patikekekit nemenkas buvo. Manyciau, kad prie geru firmu zaislu turetu buti prierasas "Atsargiai teveliai"!.
Vaziuojam toliau. Nupirkau vaikui kamuoli TOMY vadinasi 3 viename. Parasyta buvo nuo 6 menesiu, maniskiui jau metukai. Spekit is triju kartu, neatspesit, as nemoku su tuo kamuoliu zaisti, o ka kalbeti apie vaika? Ten parodyta kaip jis isisardo susideda kaip cypia ir kaip sukasi. Isardyt man nelabai iseina nebent i zeme gerai tvojus, pasukt as jo nepasuku, nu pacypsint dar galima. O sunkumas nesvietiskas. Sutinku, kad geru firmu zaislai patvarus. Bet kazkaip man jie per daug patvarus O del Kinietisku, tai tiesa nupirkom vaikui mobiliaka, tai pacia pirma diena nukando knopkes gerai, kad pamaciau butu paspringes. Beje gavom dovanu TOMY kiausinukus, tai labai dziaugiames, tikrai neblogas dalykas, tik va vel, vaikas pats dezutes nemoka atsidaryti, nu man irgi ne is pirmo kart iseina

Tikrai taip biggrin.gif Na kadangi maniškiai jau didesni, tai visokių guminių ančiukų nebereikia wink.gif Stengiuosi pirkti jiems lavinamuosius žaislus. na jeigu sužinočiau, kad ir knygutės yra pavojingos sveikatai.... Geriau tada nusišaut gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 08 30, 19:46)

As manau panasiai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 08 30, 19:46)

pritariu ir as....
aisku, kad kiek imanoma zaisliukai turetu buti geresnes kokybes (stipresnes, neluztancios i mazus astrius gabaliukus ir storesnes plastmases, be mazu detaliu, kurias vaikas nuemes praryt galetu)... bet is tiesu tai galimybe susizeisti nuolat egzistoja... suvalgyt sagute ar kauliuka koki uogos arba kad ir i nosi isikist nemaciom imanoma (paciai taip vaikystej buvo nutike biggrin.gif ) manau viskas priklauso nuo vaiko charakterio... isradingumo ir smalsumo
Atsakyti
sutinku biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir aš taip pat manau, kad susižeist galima su bet kuriuo žaisliuku , o tėveliam reikėtų patiems atrinkti kas tinka pagal amžių jų vaikučiams, kas ne g.gif .
Atsakyti