Įkraunama...
Įkraunama...

Nesaugūs žaislai

QUOTE(*egle* @ 2004 10 25, 19:40)
labai aciu,
nes maniskis tai labai neatsargus su zaislais,jau buvo Kajus praryje masinyte(kokiu 3 centimetru) sad.gif  doh.gif

o mano mergyte i nosi kaladele isigrudo kosmaras
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 25, 12:13)
O kokiais žaislais jūs žaidėte?  bigsmile.gif

oi mano laikias budavo tik mediniai zaislai
Atsakyti
QUOTE(ingilitaa @ 2010 09 24, 01:03)
oi mano laikias budavo tik mediniai zaislai

jūs seniausia LT gyventoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 04, 13:09)
Va čia man patiko to straipsnio komentaras. Visiška tiesa apie dauguma šiuo metu mamų,gryna gryna tiesa:

O geriausia tai vaikus, kol jiems sukaks 18 metų laikyti šiltame, minkštame kokone, maitinti tik specialiomis vaikams skirtomis tyrelėmis, neleisti žiūrėti televizoriaus, žaist kompiuteriu, o į kiemą išleist tai neduok dieve - taigi ten tiek daug bacilų, paskui mėnesį reiks prausti antibakteriniu muilu ir dar savaitę laikyt dezinfekavimo kameroje.
Tik taip vaikas sulauks 18 metų, kitaip jis nusinuodys nuo kiniško žaislo, pasismaugs megztuko šniureliais, prisivalgys kampuotų kaladėlių arba važiuodamas dviračiu be stabdžių visa jėga trenks galvą į sieną.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 04 21, 13:14)
Už normalią kainą, normalią ir prekę dažniausiai gausi.
Jie perki už 4 lt, tai ir tarnaus 4 sekundes, ir ziek dar kad vaikas neužsigautų

nebūtinai schmoll.gif

jau iš pirmo žvilgsnio matosi, kiek tarnaus žaislas...
jei tai plonas linkstantis plastikas, jis išties trakštels po kelių minučių...
jei tvirtas paviršius, nėra smulkių atsikišusių elementų, patvarus jis išliks ilgai...
Ir štai tokių tvirto plastiko žaislų/mašinyčių galima nusipirkti ir po 10-15 Lt... Tuo tarpu po 30-50 Lt kainuojančios ryškios spalvotos mašinos sveikos atsilaiko vos kelias dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magdat @ 2010 10 10, 21:09)
nebūtinai  schmoll.gif

jau iš pirmo žvilgsnio matosi, kiek tarnaus žaislas...
jei tai plonas linkstantis plastikas, jis išties trakštels po kelių minučių...
jei tvirtas paviršius, nėra smulkių atsikišusių elementų, patvarus jis išliks ilgai...
Ir štai tokių tvirto plastiko žaislų/mašinyčių galima nusipirkti ir po 10-15 Lt... Tuo tarpu po 30-50 Lt kainuojančios ryškios spalvotos mašinos sveikos atsilaiko vos kelias dienas  doh.gif

būtent thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, kad pasiziurejau. Mes turime minkstus kubus, kuriems nustatytas toksiskumas sad.gif mums juos atidave. Gerai, kad dukrelei jie ne labai patinka. siandien ismesiu.
Atsakyti
Pažiūriu aš į tų žaislų kainas ir man noras praeina kažką vaikui pirkti, nors vieną kitą reikės nupirkti, kai to jau reikės, bet tikrai nesinori nei namuose jais apsikrauti, nei bereikalingai pinigų mėtyti.
Atsakyti
Maniskio dauguma zaisliuku mediniai, yra ir spalvotu. Plastmase man kazkaip nerimtai atrodo.
Atsakyti
Nusipirkom savo 6 menesiu mazylei nuostabia Label Label skiaute ciulpimui. Buvo parasyta, kad ranku darbo, tai pries duodama vaikui nuejau isskalbti. Negalejau patiketi savo akimis - skiaute daze! 12 kartu skalbiau ekologisku svelniu kokosiniu muilu ir vistiek vanduo buvo zalsvas. Isivaizduojate kiek chemijos prisiciulps Jusu mazylis? Maza to, pradejo byreti milimetrines medziagos atplaiseles. Juk jos irgi atsidurs vaiko gerklyteje. Esu pikta kaip suo. Kaip uz tokius pinigus galima (gaminti) pardavineti daikta, kuris gadina vaiko, kudykio dar, sveikata?!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Nika- @ 2011 02 11, 23:17)
Nusipirkom savo 6 menesiu mazylei nuostabia Label Label skiaute ciulpimui. Buvo parasyta, kad ranku darbo, tai pries duodama vaikui nuejau isskalbti. Negalejau patiketi savo akimis - skiaute daze! 12 kartu skalbiau ekologisku svelniu kokosiniu muilu ir vistiek vanduo buvo zalsvas. Isivaizduojate kiek chemijos prisiciulps Jusu mazylis? Maza to, pradejo byreti milimetrines medziagos atplaiseles. Juk jos irgi atsidurs vaiko gerklyteje. Esu pikta kaip suo. Kaip uz tokius pinigus galima (gaminti) pardavineti daikta, kuris gadina vaiko, kudykio dar, sveikata?!!!!
user posted image

Manau galima tokiu atveju paskambinti kokybes inspekcijai ir viska isdestyti o jeigu dar ceki turite ir parduotuveje pirkote manau galimas ir grazinimas. tokiu atveju jie turetu patikrinti (cia kokybes ins.) ar tas zaislas tikrai tinkamas naudoti ir zaisti vaikams. Cia tas pats kaip su nekokybiskais batais kol nesikreipsi tau pinigu nieks negrazins smile.gif
Atsakyti
patarciau kreiptis tiesiai i pardavejus, jie turetu kompensuoti bent jau pirkinio kaina.
Gal tiesiog koks brokas papuole...
...nors liudna tiesa, kad kai kurie zmones naudojasi ekologijos, naturalumo ir ranku darbo savokomis, kad galetu pasipelnyti...
ir prekiauja tuo ko nesupranta patys, ir negali suteikti nei informacijos nei garantuoti uz produktu ar daiktu kokybe dry.gif
Atsakyti
Straipsnelis apie kenksmingas medziagas zaisluose: http://www.radiostez...s-zaisluose.php
Atsakyti