Įkraunama...
Įkraunama...

Nesaugūs žaislai

QUOTE(pilkas @ 2009 06 16, 14:37)
oj, Muskatine 69, dabar yra tokiu medinuku...kurie labai ir net labai tinkami mazuliams wink.gif
nors siaip ir as pries kinietiskus medinius zaisliukus, netgi pries gamintus Kinijoje... g.gif
teko ziurineti brangesnes (kokybiskesnes ) medines rusiavimo kaladeles .. tokios grazios...bet tas izdazymas ... doh.gif 
sakyciau, geriau pajieskoti lietuviskos gamybos, kad ir paprastesnio, tai va  ax.gif

deja, bet ne visi mediniai žaislai yra saugūs. žaislų laboratorijoje daromi bandymai ir kai kurie medinukai neatlaiko mėtymo testų ir suskyla, o į tas dalis galima susipjaustyti
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 10 28, 10:49)
deja, bet ne visi mediniai žaislai yra saugūs. žaislų laboratorijoje daromi bandymai ir kai kurie medinukai neatlaiko mėtymo testų ir suskyla, o į tas dalis galima susipjaustyti

gal idetum nuorodele kur tai aprasoma? idomu butu daugiau suzinoti
Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 10 28, 12:14)
gal idetum nuorodele kur tai aprasoma? idomu butu daugiau suzinoti

deja, bet kol kas nėra tai aprašyta. tiesiog kolegė kartą buvo toje laboratorijoje, tai papasakojo
Atsakyti
Aš manau,kad visi žaislai yra nesaugūs jei mūsų mažyliai yra paliekami be priežiūros žaisti,aš nešneku apie vyresnius,taip kad ar kiniški ar ne vistiek neturėtumėm duoti žaislo ir palikti vaiką vieną.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 24, 14:02)
Aš manau,kad visi žaislai yra nesaugūs jei mūsų mažyliai yra paliekami be priežiūros žaisti,aš nešneku apie vyresnius,taip kad ar kiniški ar ne vistiek neturėtumėm duoti žaislo ir palikti vaiką vieną.

dalis tiesos tavo pasakyme yra, tačiau kai kurie žaislai turi didesnę riziką, pavyzdžiui turi sudėtyje pavojingų cheminių medžiagų, nuo kuri vaikutį gali išberti.
o į vaiką nuolat akių nebūsi įsmeigus, o tarkim jis nuplėš žaislo akytę, kuri yra per silpnai pritvirtinta ir ją prarys...
Atsakyti
Reike vaikus priziureti o ne kaltinti zaislus ir kitus zmones. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ʞɔnɟ əɥ @ 2009 12 03, 14:58)
Reike vaikus priziureti o ne kaltinti zaislus ir kitus zmones. schmoll.gif

Niekas ir nesako kitaip. Tačiau nesaugių gaminių yra... http://www.delfi.lt/...php?id=25531277
Atsakyti
Va čia man patiko to straipsnio komentaras. Visiška tiesa apie dauguma šiuo metu mamų,gryna gryna tiesa:

O geriausia tai vaikus, kol jiems sukaks 18 metų laikyti šiltame, minkštame kokone, maitinti tik specialiomis vaikams skirtomis tyrelėmis, neleisti žiūrėti televizoriaus, žaist kompiuteriu, o į kiemą išleist tai neduok dieve - taigi ten tiek daug bacilų, paskui mėnesį reiks prausti antibakteriniu muilu ir dar savaitę laikyt dezinfekavimo kameroje.
Tik taip vaikas sulauks 18 metų, kitaip jis nusinuodys nuo kiniško žaislo, pasismaugs megztuko šniureliais, prisivalgys kampuotų kaladėlių arba važiuodamas dviračiu be stabdžių visa jėga trenks galvą į sieną.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 04, 12:09)
Va čia man patiko to straipsnio komentaras. Visiška tiesa apie dauguma šiuo metu mamų,gryna gryna tiesa:

O geriausia tai vaikus, kol jiems sukaks 18 metų laikyti šiltame, minkštame kokone, maitinti tik specialiomis vaikams skirtomis tyrelėmis, neleisti žiūrėti televizoriaus, žaist kompiuteriu, o į kiemą išleist tai neduok dieve - taigi ten tiek daug bacilų, paskui mėnesį reiks prausti antibakteriniu muilu ir dar savaitę laikyt dezinfekavimo kameroje.
Tik taip vaikas sulauks 18 metų, kitaip jis nusinuodys nuo kiniško žaislo, pasismaugs megztuko šniureliais, prisivalgys kampuotų kaladėlių arba važiuodamas dviračiu be stabdžių visa jėga trenks galvą į sieną.

thumbup.gif ka daugiau bepridursi..
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 04, 11:09)

Aš sužavėta Jūsų humoro jausmu 4u.gif
Tema labai gera, gaila, kad pasitaiko tokių šmaikščių mamyčių.. Rimi pirkau savo vaikui tokia Unicef skuzdę ant ratukų - ekologiška, iš medžio... Vaikui labai patiko, bet.. labai greitai lūžo skruzdės galva, liko itin aštri metalo nuolauža, į kurią giliai įsipjoviau pirštą. Gerai, kad aš, o ne mažulis. TODĖL ŠIO ŽAISLO PIRKTI NEREKOMENDUOJU.
Atsakyti
O kokiais žaislais jūs žaidėte? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 04, 09:09)

QUOTE(Coccinela @ 2010 01 25, 09:13)
O kokiais žaislais jūs žaidėte?  bigsmile.gif

taip,pilnai pritariu-kokiais zaislais zaidem visos,kol uzaugom-ka,nebuvom nei isidure,nei praryje,nei pan?! doh.gif blink.gif na,bet suprantama,kad yra motiniskas instinktas apsaugot savo vaika nuo visu nelaimiu,bet nuo gyvenimo juk neapsaugosi ir kuo daugiau saugosi,tuo blogiau bus kai uzaugs doh.gif nesakau,kad aplamai nereik saugot,bet kas per daug,tas nesveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 26 sausio 2010 - 21:07