Įkraunama...
Įkraunama...

Nesaugūs žaislai

Pastebejau tokia tendencija kuo zaislas pigesnis tuo nesaugesnis
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 17, 21:02)

Visalaika galima rasti ir labai saugių žaisliukų vaikams pvz Http://www.zaisliukai.com
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 17, 12:02)

drinks_cheers.gif Ir dar viena tendencija, kad atsiranda vis daugiau slamsto, bet nepigaus. Pvz. Senukuose, maximose pilna visokiu robotu, masynyciu, leliu toli grazu nepigiu, bet kokybe nekokia. doh.gif
As tik uz firminius, laiko patikrintus zaislus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot, toks zaisliukas saugus?
http://www.youtube.c...h?v=dqndAQSzxwk

ar yra pavoju del tokio gyvunelio?
Atsakyti
as manau priklauso nuo vaiko amziaus dydis zaisliuko,o del kainu tai????????????ir pigus gali buti tikrai saugus 4u.gif
Atsakyti
dekui uz naudingus patarimus ir nuorodas...
Atsakyti
QUOTE(vilmarija @ 2009 02 17, 21:02)

nebūtinai. galima rasti pigių bet kokybiškų žaislų. renkuosi firminius žaislus (tommy, fisher price, lego ...) ir nors jie brangūs, bet ilgalaikiai ir patvarūs, o svarbiausia saugūs. perku ir pigesnikus, dažniausiai medinius žaisliukus - dėliones, kaladėlės ir kt.
Atsakyti
padarem saugumo revizija...,
tai puse zaislu teko atsisakyti del visokiu nuluzimu ir pan doh.gif
dabar namie biski saugiau clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 17 kovo 2009 - 23:21
blink.gif oho , net nemaniau, kad tokiu yra unsure.gif
Atsakyti
As uz medinukus !!! bigsmile.gif
Atsakyti
na mano maziukui patinka tokie tikrai nesaugus "zaisliukai" kaip telefonas mano (metalinis) arba distancinis, dadr kokie metaliniai virtuviniai saukstai .... o turi zaislu nemazai..tai va ir nuluzo priekiinis dantukas doh.gif na gerai kad jis tik laikinas, nesuspesi visko paziuret..; bet dbr jau einu is paskos ir darau tvarka...aplink minksti spalvoti kamuoliukai ir kiti zaisliukai wink.gif
o medinukai tai tikrai nemanau kad saugus zaisliukai (na bent musu amziuj) mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mergaitei 1,1 metukai, tai medinukai tampa nesaugiais jeigu pasipainiosi metymo trajektorijoje lotuliukas.gif
o siaip labai mielai ir saugiai su jais zaidzia mirksiukas.gif
Atsakyti