Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(Satori @ 2006 12 28, 20:45)
Sveikos,
papasakosiu ir savo gana neitiketina istorija. smile.gif Valgau labai sveikai, jau 2 metai... Ir staiga kur buve kur nebuve prasidejo ties lupomis tokie berimai, na pulingi, raudonuoja ir tt. Buvau sugalvojus kad nuo sokolado ( tai buna kartu i 2 men), poto kad nuo baltu miltu ( irgi panasiai kartas i 2 men).. poto buvau sugalvojus kad kosmetika ( pakeiciau visa i naturalia, be kvapu ir tt). Viena diena mama sako: isbandyk alaus mieliu tabletes. Pradejau gerti ir po savaites viskas apnyko, sumazejo ir toliau gyja. Manau kad tikrai padejo, nes po sio vienintelio preparato viskas pradejo gyti ( valgau taip pat). smile.gif

laba smile.gif
o gal galetum trumpai papasakot, ka valgai, nes ir mane daznai no maisto beria... ir papildu kazkokiu uzsimaniau... gal pades, bu vaikstau, kaip paauglysteje nebuvau tokia spuoguota... verysad.gif
Atsakyti
Dažna bėrimų, spuogų, miežių priežastis - vit. B grupės trūkumas, tai mielių tabletės tikrai efektyvus dalykas. O profilaktikai - juoda duona, košės, alus drinks_cheers.gif .... pagal skonį.
Ir apie priemones nuo plaukų slinkimo: plauukas iškrinta maždaug po 3 mėn. nuo tada, kai gauna galą, t. y. net efektyviausios priemonės neturėtų parodyt poveikio anksčiau, kaip po 3 , na bent 2, mėnesių (nes negyvų plaukų jau nepriaugins vis tiek...). Teorija tokia. Praktiškai pradėjau naudor iš Vichy Dercos serumą (na, čia ne maisto papildas, bet iš kalbos išėjo... ax.gif ) nuo plaukų slinkimo - maždaug po savaitės jau mažiau slinko. Ir tai ne atsitiktinumas (prieš kelis metus naudojau - tas pats, ir draugė yra naudojus). Tai gal ten, be visokių esminių medžiagų, pridėta kokų nors "klijų", kad tuos nebegyvus plaukus "pritvirtintų"... Nzn, bet svarbu poveikis...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 29, 08:23)
Dažna bėrimų, spuogų, miežių priežastis - vit. B grupės trūkumas, tai mielių tabletės tikrai efektyvus dalykas. O profilaktikai - juoda duona, košės, alus  drinks_cheers.gif .... pagal skonį.

Susileidau aš B grupės kursą. Baigiau prieš kelias dienas. Ale kokis košmaras doh.gif: visas snukutis išbertas kaip kažin kas. Baisu į veidrodį žiūrėt.....
Tik tikiuosi, kad išsivalys ta oda ir bus geriau smile.gif
Atsakyti
Nuo vitaminų pertekliaus irgi beria... g.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Bio Carotin, tai labai patenkinta likau:))Nes jau vien nuo siu papildu oda igauna tamsesni idegi, o kai dar uzsuki i soliariuma, tai daug greiciau idega kunas. Smagus papildai:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 29, 11:52)
Nuo vitaminų pertekliaus irgi beria...  g.gif

Manau, kad valosi organizmas dabar man ax.gif
Atsakyti
sintetinis vitaminas B sukelia alergijas, taigi organizmas ne valosi, o sudirgintas yra
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2006 12 29, 17:49)
sintetinis vitaminas B sukelia alergijas, taigi  organizmas ne valosi, o sudirgintas yra

O koks yra ne sisntetinis B vitaminas?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 29, 18:56)
O koks yra ne sisntetinis B vitaminas?

amway lotuliukas.gif
o šiaip tai- žuvis, pupelės, riešutai and so on.

QUOTE(Tarasca)
sintetinis vitaminas B sukelia alergijas, taigi organizmas ne valosi, o sudirgintas yra

o gal galėtumėt konkrečiai paaiškinti kaip ir KODĖL sintetinis vitaminas sukelia priešingą poveikį (nes taip supratau, kad domitės vitaminais).
Atsakyti
o čia aišku neblogas klausimas smile.gif kiekvieno organizmas yra skirtingas, ir kodėl netinka vienam ir kitam žmogui neturiu žalio supratimo, bet yra pastebėta, tyrimais nustatyta, kad E, B gali sukelti alergijas, vit A (kurio gamtoj net nėra gryno) apskritai pavojingas ir vartoti nereikėtų, nes gali paskatinti auglių augimą. gamtoj yra karotinai, ir jų vaistinėse tikrai yra. taip kad su vitaminais, kaip ir su vaistais reiktų atsargiai - ir nepadauginti, ir be reikalo negerti/nesileisti, jei nežinai ar tikrai reikia ir ar nesi alergiškas.
taip, aš renkuosi nutrilite (amway) vitaminus, bet firmos nereklamuoju ir nekišu kitom - kiekviena renkasi tai, kas jai patinka wink.gif o žinios - nė vienai nepakenks ax.gif tuo labiau, kad man laaabai patiko knistis po visokius mokslinius straipsniukus apie vitaminus, jų poveikį atskirom organizmo dalim ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 12 29, 18:55)
amway lotuliukas.gif
o šiaip tai- žuvis, pupelės, riešutai and so on.

QUOTE(Tarasca)

o gal galėtumėt konkrečiai paaiškinti kaip ir KODĖL sintetinis vitaminas sukelia priešingą poveikį (nes taip supratau, kad domitės vitaminais).

Veila, iki šiol maniau, kad daugiausia B vitamino turi neapdoroti grūdai g.gif: O tu mano supratisu surašei tuos produktus kur yra daugiausia baltymų g.gif:

Kiek aš žinau - sintetinio vitamino negalima perdozuoti ir naudoti galima tik labai trumpą laiką gydymo tikslais. Dėl to, kad jis linkęs kauptis. A vitaminas kaupiasi kepenyse, sintetinis C vitaminas (askorbo rugštis) berods inkstuose ir pan.

O dėl to,m kad beria - nebūtinai sudirgintas organizmas. Būtų skirtingas bėrimas. Jei jau sudirgintų ir sukeltų alerginę reakciją, bertų kitaip, o dabar tiesiog pūlingi spuogai.

Ir dar, Amway turi savybę nupiešti visus kitus papildus labai juodomis spalvomis mirksiukas.gif PAti geriu GNLD papildus. Jie tikrai neatsilieka nuo Amway, bent jau aš jutau kur kas gerenį poveikį nuo jų (finansiškai taip pat smile.gif . Taip pat konsultavausi su viena onkologe (šimos drauge) dėl leidžiamo B vitamino. Ji sakė, kad B vitamino negalima leistis jei sergi vėžių, nes jis sukelia ląstelių regeneraciją, o tai skatina sparčiau vystytis ir navikines. Negalima leistis jo daugiau nei 2 kartus per metus ir tai reikia konsultuotis.

Dėl A vitamino.... Kaip tik vėžio gydyme jis reikalingas, nes tai vienas iš pagrindinių antioksidantų (A C E). Ypač po chemoterapijos kurso, lad skatinti toksinų pašalinimą.

Kasdien gerti aš renkuosi natūralius maisto papildus, o kai reikia trumpo bet greito gydymo - galiu ir sintetinius.
Atsakyti
http://web.indstate....vitamins.html#a

http://www.thenutrit...A-vitamins.html

jeigu skaitote angliškai, pora straipsniukų smile.gif
Atsakyti