Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(Temidė @ 2006 12 14, 22:53)
Na, jei tikėt medikais, tai visokių papildų poveikis pasidaro juntamas ne anksčiau kaip pavartojus juos tris mėnesius, tai išgėrus kelias tabletes ar kapsules, nei nagai nesustiprės, nei plaukai neužaugs  biggrin.gif

nebent labai įsitikinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2006 12 12, 13:11)
Mano teta vaistininke, tai sake, jei tikrai norime gero efekto plaukams, nagams ir odai, reikia nepagaileti pinigeliu ir isigyti tu brangesniu maisto papildu ir vitaminu.Anot jos, siuo atveju "brangiau-geriau" galioja. Na cia ji taip sake, as nezinau nezinau g.gif

Na ne visada sis faktas pasitvirtina, nes yra ir pigesniu papildu, kurie yra lygiai tiek geri, kadangi kai firma isranda vaista ar papilda - ji uzpatentuoja ir kazkiek laiko ji turi tik ta teise ji gamint ir pardavinet, o veliau ziniomis gali pasinaudoti kitos kompanijos, kurios sukurs lygiai tokius pat vaistus kaip ir ju pirmtake, tik jie bus pigesni - nes sioms kompanijoms jau nebereiks leisti pinigeliu tyrimams, labaratorijoms ir pan. 4u.gif

Manau svarbiausia ziuret vitaminu sudeti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 15 gruodžio 2006 - 13:30
mergytes plaukuciam,naguciam labai geri vitaminai(na,bent jau man tai labai padejo) NUTRA STYLE gamtos namu.ir plaukuciai ne taip slenka,ir naguciai stiprus,o be to ir plaukai maziau riebaluojasi.kaina apie 20 lt.man tai jie thumbup.gif esu isbandzius tikrai daug,bet sie superinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 12 16, 13:07)
mergytes plaukuciam,naguciam labai geri vitaminai(na,bent jau man tai labai padejo) NUTRA STYLE gamtos namu.ir plaukuciai ne taip slenka,ir naguciai stiprus,o be to ir plaukai maziau riebaluojasi.kaina apie 20 lt.man tai jie  thumbup.gif  esu isbandzius tikrai daug,bet sie superinai 4u.gif
as ir juos geriau menesi,bet dabar 2 likusius galvoju i merz special dragee pakeist mirksiukas.gif man noretusi stipresniu ax.gif o gal kuri Vegos bandet papilda odai,nagams,plaukams?vaistininke lb juos bruko biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandete naturalu produkta SUPRA DERMAL, su 7mg hialurono rugsties ir SUPRA DERMAL FORTE - su 15mg. hialurono rugsties.
Kazkaip sudomino sie produktai ir kaineles nebrangios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 12 18, 14:16)
Gal kas bandete naturalu produkta SUPRA DERMAL, su 7mg hialurono rugsties ir SUPRA DERMAL FORTE - su 15mg. hialurono rugsties.
Kazkaip sudomino sie produktai  ir kaineles nebrangios. thumbup.gif
o kokia kaina?galvoju gal mamai dovanu nupirkt g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 12 18, 12:25)
o kokia kaina?galvoju gal mamai dovanu nupirkt  g.gif  mirksiukas.gif

SUPRA DERMAL - 40 kapsuliu ~25lt
SUPRA DERMAL fFORTE - 40 kapsuliu ~48lt.
Turiu tokia reklamine knygele su siais produktais, tai ten parasyta apytiklses kainos. Cia yra "aconitum" naturalus produktai.
Galima apie visus produktus pasiskaityti: www.aconitum.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 gruodžio 2006 - 12:35
dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, neseniai buvau vaistinej ir uzmaciau toki maisto papilda "minceur", bet ne ta, kur per tv reklamuoja, gerima lieknejimui, o tabletes atseit pries celiulita, tikslaus pavadinimo nepamenu "Minceur cellule" ar kazkas panasaus. Gerina medziagu apykaita, salina toksinus , neleidzia celiulitui formuotis ir t.t. Gal kuri jau isbande, kokie atsiliepimai?? Ir kiek kainuoja, nes i kaina neatkreipiau demesio. ax.gif
Atsakyti
Visada geriu kalcio, magnio ir cinko papildus. Pertraukas kartais padarau ir vėl geriu. nes turiu labai silpnus dantis ir nagus sad.gif
Karts nuo karto išgeriu nakvišų aliejaus, žuvų taukų kapsulių, kai tenka mokytis neurozan geriu smile.gif Ai, ir 4-5 kartus per metus geriu vitaminų A+E kompleksus.
Atsakyti
Nusipirkau SUPRA DERMAL - ziuresim ar bus koks poveikis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
papasakosiu ir savo gana neitiketina istorija. smile.gif Valgau labai sveikai, jau 2 metai... Ir staiga kur buve kur nebuve prasidejo ties lupomis tokie berimai, na pulingi, raudonuoja ir tt. Buvau sugalvojus kad nuo sokolado ( tai buna kartu i 2 men), poto kad nuo baltu miltu ( irgi panasiai kartas i 2 men).. poto buvau sugalvojus kad kosmetika ( pakeiciau visa i naturalia, be kvapu ir tt). Viena diena mama sako: isbandyk alaus mieliu tabletes. Pradejau gerti ir po savaites viskas apnyko, sumazejo ir toliau gyja. Manau kad tikrai padejo, nes po sio vienintelio preparato viskas pradejo gyti ( valgau taip pat). smile.gif
Atsakyti