QUOTE(Tarasca @ 2006 12 12, 14:18)
aš irgi manau, kad pigi prekė nieko gero nepadarys, o ypač jei kalbam apie maisto papildus. man mano ir šeimos sveikata brangesnė, nei tie keli papildomi išleisti litai už geresnės kokybės vitaminus. tuo labiau, jei atitinkamais vitaminais galima pristabdyti ligas ir nereikia pirkti vaistų, tai irgi manau tik į naudą. dabar kaip tik lankau paskaitas, kur aiškina apie maisto papildus, kada vartoti, kada nevartoti, kai patsirinkti ir t.t., tai jau kas kas bet vitaminai už 10 lt vaistinėj...tikrai nesugundys.
beje, kiek supratau Lietuvoj, kiekvieni maisto papildai, kuriuose yra 10 proc natūralių medžiagų (nors tai gali būti ir krakmolas) gali būti vadinami natūraliais. ar ne pikta? perki su užrašu natūralu, o gauni š... o ir vaistininkė toli gražu ne kiekviena pakomentuos kas ir kaip.... na nebent kokia giminaitė būtų. gaila aš tokios neturiu
beje, kiek supratau Lietuvoj, kiekvieni maisto papildai, kuriuose yra 10 proc natūralių medžiagų (nors tai gali būti ir krakmolas) gali būti vadinami natūraliais. ar ne pikta? perki su užrašu natūralu, o gauni š... o ir vaistininkė toli gražu ne kiekviena pakomentuos kas ir kaip.... na nebent kokia giminaitė būtų. gaila aš tokios neturiu
Cia tai tikra teisybe , reta kuri vaistininke nori gaisti laika ir aiskinti ka kodel ir kaip reikia rinktis, tad geros kokybes vitaminus ar maisto papildus sunku issirinki, o bet kokio s...nesinori gerti. Papasakok truputi apie tuos kursus, ka naujo suzinojai?