Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Levereti @ 2007 09 04, 22:05)
labai prasau pagalbos tu, kurios susidure su nagu grybeliu. man nustate nagy grybeli, reikia nuimti 2 nagus, bet as tragiskai bijau. o ir gydytojai neprivaciuose kabinetuose elgiasi kaip su nezinau kuo....Labai prasau rekomenduokit kokia privacia klinika kur man atliktu sita nemalonia procedura ir israsytu vaistuku...Skambinau i viena tai uz 2 nagu nuemima pasake kaina-200lt....nu kazkaip tiek irgi nekyla ranka moketi...

o tai tau iskart patare nuimti nagus? Kaip keista,o as turiu irgi viena naga ..bet man del to vieno vienintelio liepe gerti vaistus..nes sake nuemus naga jis vel ataug toks pat blink.gif
Atsakyti
[quote=ANDRUTIS,2007 08 29, 22:03]
butinai parasyk jai butu kokie`pokyciai mirksiukas.gif
[/quote

Grybelio nebėra, tik nagai vis dar nenuaugę, bet gydytoja sakė, kad turi nuaugti, tik reikia vis patept dar kokiu tepaliuku, nes kai nagas pažeistas lengvai vel ta zaraza gali įsimest.
Atsakyti
Yra toks preparatas Citrosept, gaminamas is greipfutu seklu. Bueliukui pagaminti reikia tonos greiprutu. Tai jis tinka ir nagu grybeliui gydyti. Reikia neskiestu ekstraktu patepti pazeistus nagus, o ir gerti patartina. Labai stiprina imuniteta.
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri šiuo metu geriat vaistukus Terbinafin (jie nuo grybelio)? Turiu visą, atliekamą pakuotę (28 tabletės), nes nusipirkau kažkaip per daug, o savo kursą jau sugėriau... tai kaip ir nebereikia man jos.
Galėčiau pigiau parduot.
Atsakyti
Na, vat as ir noriu pasiskusti blush2.gif Ant kaires rankos nykcio nagas pradejo darytis nelygus, po kiek laiko viena puse pradejo kelti. Pagalvojau, kad gal kur sutrenkiau ar ka. Na, nuago, bet tie nelygumai nepradingo, veliau vel iskele viena puse. Nusprendziau nueit pas gydytoja. Dar pries nueidama pastebejau, kad kaires kojos antras nagiukas nuo mazojo visas baltas buvo unsure.gif Tai vos ne i isterija puoliau sad.gif Nulekiau pas gydytoja, paeme meginius, pasake, kad grybelis. Po to dar karta paeme, "paaugins", pasakys koks yra ir israsys vaistus. Dave laikinai pavartot Exoderil. Koju nagiukui lygtais padejo, jau nebebaltas, atgauna normalia spalva g.gif Bet rankos pirstas negereja. Tai jauciu biski uzdelsiau, labai bijau eiti suzinoti rezultatu. verysad.gif Galvoju, gal duoti naga lupti, blogiausiu atveju, bet nesuprantu, gi po nulupimo belenkaip turetu skaudet rolleyes.gif Ir kaip rupintis tuo nagu, kad infekciju nebutu ir panasiai? Tai va, niekada nelaukit, geriau iskart eikit pas gydytojus, kad ir kaip jais nepasitiketum ax.gif
Atsakyti
Musu vienai pazistamajai buvo koju nagu grybelis. Tai jai pasiule arba nuimti chirurginiu budu visus nagus ir gerti Lamizil tabletes, ar tik tabletes. Ji pasirinko tik tebletes. Zinokite po 3.5 men. ji pasveiko thumbup.gif
Atsakyti
nu apakinot mane merginos su tokiom kainom ir prognozem..! doh.gif mano koju nyksciu nagai jau irgi keleta metu su tustuma sonuose,geltoni..galvoju,grisiu i lietuva,nusipirksiu tabletikiu ir viskas.o cia tookios kainos ir rizika.nu siaubas!!ir dar leliuka planavom..dabar teks galvoti,ka daryti...
gal kas klaipedoj koki kabineta zinot?ir gal pas ka kas naujo?gal kokius naujus pigius ir nepavojingus vaistus isrado/? g.gif blink.gif
Atsakyti
O kaži ar galima koju nagus lakuoti ir tuo pat metu gydyti nuo grybelio tepant , pvz. exoderiliu (kremo pakišu ir po nagu) g.gif Nes kazkaip nelakuotas atrodys labai jau neestetiškai g.gif

Ka tik perskaičiau Supermamoj gydytojos komentara, kad tepalais nagu grybelio neimanoma isgydyti g.gif Tai kodel tada vaistu anotacijoj rasoma , kad skirti nagu grybeliui g.gif
Cituoju:
"INDIKACIJOS
Eksoderiliu gydomos šios grybelių sukeliamos ligos:
( odos ir jos raukšlių mikozė (lygiosios odos paviršinė trichofitioja,
kirkšnių epidermofitija);
( tarpupirščių grybelis (plaštakų ar pėdų susna);
( nagų grybelis (onichomikozė);
( odos kandidamikozė;
( įvairiaspalvė dedervinė;
( su uždegimu susijusi dermatomikozė (su niežuliu arba be jo).
Vartojimo būdas
Eksoderilio kremas vartojamas išoriškai: juo galima tepti tik odą ir nagus."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 19 balandžio 2008 - 21:51
Sveikos mergaitės 4u.gif

Visoms, kas įtariate nagų grybelį, siūlau nedelsiant kreiptis į dermatologą, nes laikui bėgant grybelis plinta ir yra užkrečiama liga, ta ne tik kosmetinė problema!!!!!
Man gydytoja padarė tyrimus ir išrašė Oru gal vaistų, kurie yra brangūs, bete efektyvūs, bet šiuos vaistus gali išrašyti tik gydytoja, kuri nurodys kiek tablečių reikai gerti ir kiek laiko, nesyra skirtingų grybelio inferkcijų, todėl ir dermatologas turi visų pirma padaryti tyrimus.

Mergaitės, nedelskite 4u.gif
Atsakyti
Paskaitinejau cia jusu ivairiu minciu apie grybeli. Noreciau, kad kas patartu. Ar vartojant terbisil tebletes, dar visgi esi ligos nesiotojas. Kaip saugoti ta ranku naga? ar nuo jo dar gali kiti apsikresti? kaip saugotis kad kitu neuzkretus ir pan.?
Atsakyti
as geriu siuo metu terbinafin actavis tabletytes ,gal zinot po kiek laiko pradeda matytis nors siokie tokie rezultatai as geriu jau antra pakuote ir kolkas nieko tai mane jau panika puola kad gal ir nebus tu rezultatu blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Turiu beda su desines rankos didziojo pirsto nagu.Jau 2 metai kai jis man skyla pusiau.Vos tik truputi paauga ir vel skeciasi uz visko kliuva,o tada ir dar daugiau paplesiu.Buvau pas gydytoja.Dare tyrimus,taciau jokiu ligu ar kokiu bedu nerado.Bet kaip suauginti naga taip ir nepasake.Tad kreipiuosi i Jus,gal patarsit ka man daryti? cry.gif
Atsakyti