Turiu ir aš šią dėdą. Tepiau terbisil tepalu (rodos, taip vadinasi). Bet pas mane nagų grybelis, o kaip man aiškino, tepalais neišgydoma... Bet dėl vieno ar dviejų nagų aš tablečių nepirksiu. Man visas kursas kainuotų apie 500 litų. Gal ir negerai, kad nesirįžtu jų gert, bet kol dar problema nėra labai opi, atidedu, nes tokią pinigų sumą ir taip turiu kur dėt.
Man liepė porą kartų per savaitę pėdas mirkyt geriamosisos sodos ir ūkiško muilo bei vandens vonelėje ir paskui tept su jodu. Iš pradžių tepiau, bet paskui nustojau, nes vasara, o su pageltusiais nuo jodo nagais kažkaip nepatogu vaikščiot. Tai ir laukiu kuom čia viskas pasibaigs.
pasibaigs nelabai linksmai. pakalbek su darktaru gal tau israsys to bespalvio nagu lako apie kuri citavau anksciau jis ir pigiau kainuoja
QUOTE(marrtina @ 2007 06 21, 08:39)
pasibaigs nelabai linksmai. pakalbek su darktaru gal tau israsys to bespalvio nagu lako apie kuri citavau anksciau jis ir pigiau kainuoja
Aš irgi manau, kad geriau nedelsti
Mano padetis nera labai baisi, bet grybeli vistik rado, aisku pati pradzia , bet israse tableciu, ir nos kai suzinojau kaina, vos nenugriuvau (niekad nemaniau, kad tokie brangus vaistai nagu grybeli gydyt) vistiek nusipirkau, kad panaikint priezasti. Be to pirkau purskikli dezinfekcini, ispurskiau batus, ir kojas daznai pasipurskiu, nes vaikstau kartais i soliariuma, maza ka..Apsauga gedos nedaro
kokie vaistai ir kokia kaina?
Mamos draugas apsigyveno namie pries kelis metus.O aš buvau stipriai susimušusi didįjį kojos nagą ir jis ilgą laiką buvo pamėlynavęs, po poros metų jau ėmė darytis labai keista, kad tas nagas taip ilgai patamsėjęs ir sustorėjęs.Tada pastebėjau, kad ir ant kitos kojos didžiojo piršto atsirado plokštelė ir patamsėjimas.Siaubas kaip išsigandau! Užsirašiau iškart pas dermatologą, ir, aišku, rado man ta grybelį. Gėriau Lamisil tabletes 3 mėnesius, batus ir kojas purškiau Cutasept feet dezinfekuojama priemone (išrašė gydytojas), žadėjo, kad tikrai turetų padėti.Bet didžiausia problema tame, kad mamos draugužis visiškai nesureagavo ir toliau vaikščiojo grybeliuotom kojom. Rankšluosčius, higienos priemones, beveik viską išsinešiau iš vonios, kaskart eidama maudytis vonią išsipurkšdavau tuo pačiu Cutasept feet purškalu.Atrodė, kad atauginėja gražūs nagai, vėl pasirodžiau dermatologui, pasakė, kad vaistai geriami 3mėn, bet veikia 6mėn, todėl nagas dar pilnai atsistatys ir viskas lyg ir gerai atrodė, sakė turi praeiti. Jau buvau besidžiaugianti, kad susitvarkiau su šia problema, nukirpau abiejų nagų sustorėjusias plokšteles, bet pastebėjau, kad nuo pat nagų pradžios susidarė naujos plokštelės Ir jie abu pageltę, akivaizdžiai matosi, kad grybelis nepraėjo.Užsirašiau 4dieniui vėl pas dermatologą, žiūresim kaip čia bus, bet ir durnam aišku, kad kol tas diedas nesusitvarkys, tol taip ir tęsis.Be to mano imuninė sistema nusilpus, tai dar padidėja tikimybė, jog bus tikrai sunku išsigydyti. Nebežinau ką daryti, tiesiog į neviltį visa tai varo.
spirk mamos dieda lauk arba pati persikelk kur nors kitur gyvent
Jo jo.O vat įdomu to nagų lako koks pašalinis poveikis yra ar ne? Nes sesuo problemų su inkstais šiokių tokių turėjo,pagėrė tą Lamisil ar kaip ten,tai inkstų nepakankamumą įsisvarė.Taip,kad atsargiai,jei kas problemėlę kokią su inkstais ar su kepenim turit.Nes įsitaisysit didesnę,nei tas grybelis.
O as dabar maitinu leliu,tai kaip man gydytis?Dar pries nestuma pastebejau atsirandancia tustuma po koju nyksciu nagais,nestumo metu negalejau jokiu priemoniu imtis,todel grybelis(manau,kad grybelis,nes nesityriau)toliau progresavo.Dabar maitinu ir vel gydytis negaliu.Jeigu maitinsiu 1.3m.,kaip ir pirmagimi,tai nesigydydama nagus visai prarasiu.
QUOTE(deltadu @ 2007 08 06, 21:48)
O as dabar maitinu leliu,tai kaip man gydytis?Dar pries nestuma pastebejau atsirandancia tustuma po koju nyksciu nagais,nestumo metu negalejau jokiu priemoniu imtis,todel grybelis(manau,kad grybelis,nes nesityriau)toliau progresavo.Dabar maitinu ir vel gydytis negaliu.Jeigu maitinsiu 1.3m.,kaip ir pirmagimi,tai nesigydydama nagus visai prarasiu.
Nu jau tikrai dabar nelaikas gydytis Jokiu būdu.Gi ten nieko tiem nagam nepasidarys.Paskui užsigydysi.
QUOTE(deltadu @ 2007 08 06, 22:48)
analogiska situacija ir pas mane, ir taip jau 4 metai, arba nescia, arba maitinanti . Ar kas toj "Narmedoj" lankesi? Kaip ten gydytojai, kokios kainos?
Olga1--> prasitrinkit AŽ