Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Tai skystas tirpalas mirksiukas.gif Pokyčių dar nelabai matos, nes naudoju dar tik kelias dienas...Vaistininkė sakė, kad gali labai užtrukti rolleyes.gif O pokyčiai turėtų matytis ant naujai augančio nago (ar auga sveikas ar ne ). Pabandysiu, odos grybeliui jis labai gerai , sakė tinka ir nagų smile.gif Tikiuosi padės...
Atsakyti
linkiu sekmes gydimesi smile.gif
Atsakyti
Gydžiausi šiais vaistais ORUNGAL ... vos nenumiriau doh.gif ... bet ne nuo vaistų, o iš bado blink.gif , nes jie kainavo 300,-/mėn, o tada buvau studentė doh.gif .
Aj dar 3 mėn negalėjau gerti alkoholio blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 11, 15:55)
linkiu sekmes gydimesi smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Soul @ 2007 06 11, 16:13)
Gydžiausi šiais vaistais ORUNGAL ... vos nenumiriau  doh.gif ... bet ne nuo vaistų, o iš bado  blink.gif , nes jie kainavo 300,-/mėn, o tada buvau studentė  doh.gif .
Aj dar 3 mėn negalėjau gerti alkoholio  blush2.gif .

Bet jau šalutinių poveikių kiek doh.gif
Atsakyti
na ir brangybe tu vaistu....
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 08, 11:05)
Nusipirkau klotrimazolio, bandysiu panaudot... unsure.gif

o kaip ji nusipirkai, i-nete paziurejau, kad tai receptinis vaistas g.gif
Atsakyti
as pirkau klotrimazolio tepala, tai be recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliuke @ 2007 06 13, 15:18)
o kaip ji nusipirkai, i-nete paziurejau, kad tai receptinis vaistas g.gif

Tirpalas ir tepalas be recepto mirksiukas.gif O kažkas aš irgi mačiau yra su receptu, bet man tai neprireikė nes tirpaliuką pirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jauciu ir as turiu sia beda verysad.gif Is kur pasigavau neisivaisduoju ir ant abieju didzsiuju koju nagu tokie is sonu pageltonavimai unsure.gif cry.gif Kas dabar daryt g.gif Eisiu ryt pas daktara,ziuresiu ka pasakys...Vaistu tu tikrai neipirksiu brangiu,gal koki tepalas yra?Ar siaip kas nebrangaus?
Dabar nagus nupoliravau ir nusilakuoju ,kad nesimatytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 19, 21:19)
Sveikos,
Jauciu ir as turiu sia beda verysad.gif Is kur pasigavau neisivaisduoju ir ant abieju didzsiuju koju nagu tokie is sonu pageltonavimai  unsure.gif  cry.gif Kas dabar daryt  g.gif Eisiu ryt pas daktara,ziuresiu ka pasakys...Vaistu tu tikrai neipirksiu brangiu,gal koki tepalas yra?Ar siaip kas nebrangaus?
Dabar nagus nupoliravau ir nusilakuoju ,kad nesimatytu blush2.gif

Dabar jau yra ( ypač populiarus gydymo būdas užsieny) nagų lakas grybeliui gydyti. Aš tikrai geriau rinkčiausi jį nei tuos baisius vaistus, kurie yra labai nesveika schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 20, 12:53)
Dabar jau yra ( ypač populiarus gydymo būdas užsieny) nagų lakas grybeliui gydyti. Aš tikrai geriau rinkčiausi jį nei tuos baisius vaistus, kurie yra labai nesveika schmoll.gif  mirksiukas.gif

Apie koki buda tu cia turi omeny?Pasidalink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabijana @ 2007 04 26, 15:50)
blink.gif
blink.gif

Panos ir ponios,
yra toks bespalvis lakas Loceryl. Juo reikia karta savaiteje nulakuoti pazeista naga. Lietuvoj - nezinau, bet Vokietijoj kainuoja 30-70 Euru. Vieno butelioko 5 ml
2-3 nagams uztenka pusei metu. Jei vaistinese nera, manau galima parsisiusti interentu. Tiesa gydymo procesas ilgas - nuo 6 savaiciu iki metu, bet rezultatas labai patikimas. Tik jei yra pazeista daugiau negu 70% nago yra reikalingas papildomas gydymas tabletemis (pvz. lamisil). Tos tabletes nera "nekaltos", turi daug pasaliniu poveikiu, todel jas reiketu naudoti tik pagal gydytojo nurodyma.

Yra pirkti to lako ir Lietuvoje:

Receptinis.
Nekompensuojamas.

Kaina apie 119.14 Lt

vat sita laka tuerejo omeny
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 21 birželio 2007 - 07:20