linkiu sekmes gydimesi
QUOTE(marrtina @ 2007 06 11, 15:55)
linkiu sekmes gydimesi
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Soul @ 2007 06 11, 16:13)
Gydžiausi šiais vaistais ORUNGAL ... vos nenumiriau ... bet ne nuo vaistų, o iš bado , nes jie kainavo 300,-/mėn, o tada buvau studentė .
Aj dar 3 mėn negalėjau gerti alkoholio .
Aj dar 3 mėn negalėjau gerti alkoholio .
Bet jau šalutinių poveikių kiek
na ir brangybe tu vaistu....
QUOTE(limbi @ 2007 06 08, 11:05)
Nusipirkau klotrimazolio, bandysiu panaudot...
o kaip ji nusipirkai, i-nete paziurejau, kad tai receptinis vaistas
as pirkau klotrimazolio tepala, tai be recepto
QUOTE(eliuke @ 2007 06 13, 15:18)
o kaip ji nusipirkai, i-nete paziurejau, kad tai receptinis vaistas
Tirpalas ir tepalas be recepto O kažkas aš irgi mačiau yra su receptu, bet man tai neprireikė nes tirpaliuką pirkau
Sveikos,
Jauciu ir as turiu sia beda Is kur pasigavau neisivaisduoju ir ant abieju didzsiuju koju nagu tokie is sonu pageltonavimai Kas dabar daryt Eisiu ryt pas daktara,ziuresiu ka pasakys...Vaistu tu tikrai neipirksiu brangiu,gal koki tepalas yra?Ar siaip kas nebrangaus?
Dabar nagus nupoliravau ir nusilakuoju ,kad nesimatytu
Jauciu ir as turiu sia beda Is kur pasigavau neisivaisduoju ir ant abieju didzsiuju koju nagu tokie is sonu pageltonavimai Kas dabar daryt Eisiu ryt pas daktara,ziuresiu ka pasakys...Vaistu tu tikrai neipirksiu brangiu,gal koki tepalas yra?Ar siaip kas nebrangaus?
QUOTE(jovitah @ 2007 06 19, 21:19)
Sveikos,
Dabar jau yra ( ypač populiarus gydymo būdas užsieny) nagų lakas grybeliui gydyti. Aš tikrai geriau rinkčiausi jį nei tuos baisius vaistus, kurie yra labai nesveika
QUOTE(limbi @ 2007 06 20, 12:53)
Dabar jau yra ( ypač populiarus gydymo būdas užsieny) nagų lakas grybeliui gydyti. Aš tikrai geriau rinkčiausi jį nei tuos baisius vaistus, kurie yra labai nesveika
Apie koki buda tu cia turi omeny?Pasidalink
QUOTE(Fabijana @ 2007 04 26, 15:50)
Panos ir ponios,
yra toks bespalvis lakas Loceryl. Juo reikia karta savaiteje nulakuoti pazeista naga. Lietuvoj - nezinau, bet Vokietijoj kainuoja 30-70 Euru. Vieno butelioko 5 ml
2-3 nagams uztenka pusei metu. Jei vaistinese nera, manau galima parsisiusti interentu. Tiesa gydymo procesas ilgas - nuo 6 savaiciu iki metu, bet rezultatas labai patikimas. Tik jei yra pazeista daugiau negu 70% nago yra reikalingas papildomas gydymas tabletemis (pvz. lamisil). Tos tabletes nera "nekaltos", turi daug pasaliniu poveikiu, todel jas reiketu naudoti tik pagal gydytojo nurodyma.
Yra pirkti to lako ir Lietuvoje:
Receptinis.
Nekompensuojamas.
Kaina apie 119.14 Lt
vat sita laka tuerejo omeny