Laba. Pasidalinsiu ir as savo bedele. Mano rankos nykscio nagas viena puse pagelto ir isstorejo,kita pabalo. Apsilankiau pries 3 men. Kauno 2-osiso odos dispanseryje, gydytoja padare tyrima (grybo nerado, tuo kartu apsidziaugiau), bet irase paziurejus irase onichomikozė ir israse tepaliuka tepliotis. Tepliojau as tuos 3 men., nukarpius naga iki negalejimo, o padetis nieko nesikeite, vis ataugdavo sustorejes nagas, o deme nieko nenuaugdavo. Pasirodziau ir vel toj pacioj poliklinikoj neapsikentus, paeme paseli, ( ta karta net nesiule jo daryti, o as nesusiprotejau paprasyti), bet nezinau ar isvis jie ka ten ras. Mano mama turi koju nagu grybu gryba is isvaizdos, toki koki sugooglinus ismeta uzienietiski saitai su nuotraukom, gydytoja ir loborante ta patvirtino, bet siandien nuvaziavus tyrimo atsakymo vos soko negavo jo nerasta ne ant vieno nago( nors mamai prigrasinau neplauti koju su muilu 24h pries tyrima, tepaliuku jokiu nenaudojo)ir liepe daryti mokama paselio tyrima
. Kazkaip itarimai kyla, kad cia kazkas tikrai su jais negerai (poliklinika), nes kol mama eilej lauke salia vyras isejo su tokiu paciu atsakymu, nors jo nagai, kaip jis pats sake ziaurus ir jam liepe paseli daryti, kuris yra mokamas. Tai as ir mastau, kad jie specialiai neranda, nors gydytojai pripazysta, kad tai grybas, bet vaistu geriamu neraso, kol tyrimai jo neparodo. Tai dabar ir mastau, jeigu man jo neras (as vartojau tepaliukus), o pasiruosus vaistus gert tai man ju nerasys, o i uzsieni isvykstu uz savaites ir man dirbt su zmonem reikia, kaip man rankas istraukt..
Ar yra kam taip dar buve, kad 3 zmonem is eiles nerastu grybo, nors visi pozymiai grybo ir laboratorijoj ta moteris pripazysta, kad tai isisenejes grybas.. Issiliejau..