Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Velma @ 2011 01 23, 15:06)
g.gif nedarbingumas doh.gif ir net 3 savaitem,as tiek negaliu sau leisti,idomu o kodel toki ilga duoda?

kad pasiilsėti nuo sunkaus darbo biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi visiems sioj temoj??? 4u.gif

Pasidariau ta misinuka- acto esencija plius jodas, tepuosi jau/tik trys dienos.. Idomu kaip sekasi kitoms kurios irgi si metoda naudoja, ar veikia??

Man tas piestukas Nailnier tai tikras sudas.... Naudoju nuo rugsejo ir visiskas niekalas... Tai meciau ji i sona ir emiausi acto ir jodo.
O va tas lakas Loceryl buvo lyg veiksmingas.. Gailiuos kad naujo buteliuko nenusipirkau ir puse metu svaiciau piestukui, nuo kurio niekas nepagerejo, o manau, tik pablogejo, ta prasme, nieko jis nepadejo o grybelis vel pletesi, tai kiek su laku jo buvau isnaikinusi tai mazdaug puse tiek vel ataugo blogo nago..
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 01 28, 21:21)
Na, kaip sekasi visiems sioj temoj???  4u.gif

Pasidariau ta misinuka- acto esencija plius jodas, tepuosi jau/tik trys dienos.. Idomu kaip sekasi kitoms kurios irgi si metoda naudoja, ar veikia??

Man tas piestukas Nailnier tai tikras sudas.... Naudoju nuo rugsejo ir visiskas niekalas... Tai meciau ji i sona ir emiausi acto ir jodo.
O va tas lakas Loceryl buvo lyg veiksmingas.. Gailiuos kad naujo buteliuko nenusipirkau ir puse metu svaiciau piestukui, nuo kurio niekas nepagerejo, o manau, tik pablogejo, ta prasme,  nieko jis nepadejo o grybelis vel pletesi, tai kiek su laku jo buvau isnaikinusi tai mazdaug puse tiek vel ataugo blogo nago..

Tepu juodas-actas mišiniu. Tepu pusę mėnesio. Kol kas dar trumpas laiko tarpas praėjo, pagerėjimų nesimato. Porą dienų buvau nutraukęs procedūras, kažko atsirado stiprus skausmas.
Tuo pačiu naudoju kiekvieną dieną po tabletę ir geriamus Terbinafin Actavis. Laukiu stebuklo........
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 01 28, 22:21)
Na, kaip sekasi visiems sioj temoj???  4u.gif

Na tai busim drauges drinks_cheers.gif - as irgi trecia diena tepliojuosi su jodu- actu. Grybas jau nuo vasaros, o as tik dabar susiprotejau kas tai, nes vasara atsirado keista juoda demele ant vieno nago, galvojau kaip ir daugelis cia kad nusimusiau, paskui rudeni dar negrazesnis nagas pasidare ir kita demele ant kitos kojos nykscio atsirado, ziema tai zinai vonioj prieblanda nelabai gilinausi i tuos nagus - negrazoki, bet vis laukiau kad nuaugs, galvojau kad nuo lako netinkamo, nes visa vasara lakavau intensyviai. Ir tik si menesi supratau kad problema tik dideja ir jau pazeisti abieju nyksciu virsutiniai ketvirciai verysad.gif Puoliau i SM, perskaiciau saziningai beveik visa tema, diagnoze aiski, tai nutariau megint Joda- acta. Dar kartais kai netingiu uzsilasinu ant virsaus Citrosept laseli. Kai pagalvoju apie ateinancia vasara ir basuciu sezona, tai zudytis norisi... Nusikarpiau supanikavus atsokusias nagu dalis, tai tikrai iki vasaros neataugs, bet tepliojuos tai tris kart i diena kartais ir kitus nagus pamozoju, siaubas kazkoks mane apemes, ziuriu i savo kojas ir negaliu patiket, kad galejau taip uzleist problema. Kazkada ejau tirtis del grybelio kai irgi buvo lakas netikes tai net nenorejo daryt man tyrimo, sake kad ne grybas, bet priverciau padaryt ir nieko nerado, tai si syki nebenorejau panikuot... O reikejo... Reikes vasarai Crocsus pirktis, kuriu as taip nemegau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2011 01 30, 17:08)
Reikes vasarai Crocsus pirktis, kuriu as taip nemegau  doh.gif

O ką, ar Crocsai padės?
Atsakyti
QUOTE(plonas @ 2011 01 30, 20:50)
O ką, ar Crocsai padės?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Geras klausimas! drinks_cheers.gif Prajuokinai iki asaru! Taip - Crocsai padeda - pirstus paslept, nes jie uzdari, ne taip kaip basutes mirksiukas.gif As matai jau kuriu planus kaip isgyventi vasara, jei to grybo nepavyks greitai nunuodyti...

Bet geriau man apie basutes net nekalbet nes iskart zliumbti noriu - jei stebuklo budu iki sezono neatsistatys nagai tai nezinau nezinau, baisu ir pagalvot... Varau kojiniu lygint....
Atsakyti
As vakar taip pasilakavau tuo jodu-actu kad taip grauzti pradejo, skaudeti blink.gif .. eijau paplaut su vandeniu... jauciu biski per daug jau man odeles aplink nugrauze.. stangiuos ju neliestiu, bet kai skystas misinukas tai nubega... blink.gif
bijau siandien ir betepti...

O jau nago grazumelis... doh.gif
nezinau kaip cia bus, ir as vasaros ziauriai nelaukiu, neisivaizduoju kaip vaikscioti reikes...
Nebent nagus lakuot tamsiu laku kaip kazkuri mergaite cia dare.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 01 31, 15:25)
As vakar taip pasilakavau tuo jodu-actu kad taip grauzti pradejo, skaudeti  blink.gif .. eijau paplaut su vandeniu... jauciu biski per daug jau man odeles aplink nugrauze.. stangiuos ju neliestiu, bet kai skystas misinukas tai nubega...  blink.gif

O jau nago grazumelis...  doh.gif
nezinau kaip cia bus, ir as vasaros ziauriai nelaukiu, neisivaizduoju kaip vaikscioti reikes...
Nebent nagus lakuot tamsiu laku kaip kazkuri mergaite cia dare....  unsure.gif

gal tiesiog daugiau acto mažiau jodo gavosi? Pabandyk tirpalą pasidaryti su švirkštu. Nes pirma karta man irgi graužė, o dabar nieko.
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 31, 21:15)
gal tiesiog daugiau acto mažiau jodo gavosi? Pabandyk tirpalą pasidaryti su švirkštu. Nes pirma karta man irgi graužė, o dabar nieko.

man tai negrauzia visai net keista g.gif , as tycia dar apteplioju ir oda aplink naga, kad tik maziau sansu liktu tam bjaurybei... bet labai tiksliai isipyliau i buteliuka - buvau pasizymejusi iki kiek acto pilt, paskui ant virsaus jodo uzpyliau ax.gif dar ryte pagramdau naga su zirklutem - paskutu truputuka virsutini sluoksni, o vakare planavau dar pamirkyt rugsciam vandeny, bet jau tingiu, gal ryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 01 31, 14:25)
As vakar taip pasilakavau tuo jodu-actu kad taip grauzti pradejo, skaudeti  blink.gif .. eijau paplaut su vandeniu... jauciu biski per daug jau man odeles aplink nugrauze.. stangiuos ju neliestiu, bet kai skystas misinukas tai nubega...  blink.gif

O jau nago grazumelis...  doh.gif
Nebent nagus lakuot tamsiu laku kaip kazkuri mergaite cia dare....  unsure.gif

Ačiū dievui, kad ne man vienam griaužia ir nagus ir odas aplinkui, o tai jau maniau, kad mano oda kažkokia netokia biggrin.gif Visi kas naudoja tyli, nesiskundžia....
Papildyta:
QUOTE(Jolita Lialia @ 2011 01 31, 21:57)
man tai negrauzia visai net keista g.gif , as tycia dar apteplioju ir oda aplink naga, kad tik maziau sansu liktu tam bjaurybei... bet labai tiksliai isipyliau i buteliuka - buvau pasizymejusi iki kiek acto pilt,  paskui ant virsaus jodo uzpyliau ax.gif dar ryte pagramdau naga su zirklutem - paskutu truputuka virsutini sluoksni, o vakare planavau dar pamirkyt rugsciam vandeny, bet jau tingiu, gal ryt  blush2.gif

Kažin kas gautusi darant mišinį antraip: pirma juodą, o po to actą ant viršaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai pirma pili acta tai riba geriau matosi iki kiek ipilta tongue.gif tongue.gif tongue.gif Dar mat tokioj tragiskoj temoj kazkas sumane blondiniu ieskot tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita Lialia: 01 vasario 2011 - 22:52
QUOTE(plonas @ 2011 01 29, 19:33)
Tepu juodas-actas mišiniu. Tepu pusę mėnesio. Kol kas dar trumpas laiko tarpas praėjo, pagerėjimų nesimato. Porą dienų buvau nutraukęs procedūras, kažko atsirado stiprus skausmas.
Tuo pačiu naudoju kiekvieną dieną po tabletę ir geriamus Terbinafin Actavis. Laukiu stebuklo........

jusu vietoj as netepliociau nuo tableciu tikrai issigydysit smile.gif ,kitas momentas kad vel neuzsikrest doh.gif man jau trecia kart atsinaujina manau kad grybelis kaip ir herpes virusas kas ji turi tai uztenka tik imunitetui susilpnet ir lenda bjaurybe verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolita Lialia @ 2011 01 31, 12:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Geras klausimas! drinks_cheers.gif  Prajuokinai iki asaru! Taip - Crocsai padeda - pirstus paslept, nes jie uzdari, ne taip kaip basutes mirksiukas.gif As matai jau kuriu planus kaip isgyventi vasara, jei to grybo nepavyks greitai nunuodyti...

Bet geriau man apie basutes net nekalbet nes iskart zliumbti noriu  - jei stebuklo budu iki sezono neatsistatys nagai tai nezinau nezinau, baisu ir pagalvot... Varau kojiniu lygint....

gera ideja,bet juk pliaze vistiek teks juos nusiimt mirksiukas.gif ka tada i smeli ikist ir laikyt kojas verysad.gif vasara yra ziauru,taip pavydas ima kai kitos vaiksto su atvirom basutem ir dailiu pedikiuru verysad.gif smile.gif
Atsakyti