QUOTE(zvimbute @ 2010 12 28, 23:34)
Jungiuosi ir as ,nes jau baigiu isproteti.Pries kokias tris savaites pastebejau kad mano koju nagai krastuose bala, issigandau ir apsilankiau pas odos daktare praeita savaite ir ji patvirtino kad nagu grybelis. israse geriamu vaistu ir dezinfekavimo skyscio, sako organizmas po gimdymo nusilpes todel islindo grybelis. Bet beda man yra ta kad paniskai bijau uzkrest namiskius,siandien pastebejau kad ir ranku nagai pradejo balti,man sokas,kaip man priziureti savo pustrecio men.kudikeli ir 6m.dukra kad neuzkresciau.Gyvenu be patogumu taip dar sunkiau juos apsaugoti
Nemanau, kad taip lengvai gali uzkresti... tfu tfu tfu, seniai su grybu kankinuosi, bet nieko dar neuzkreciau...
Aisku, nereik duoti savo kojiniu, tapkiu, batu.. o siaip, tai jis ne taip jau ima ir plinta man atrodo...
Nestresuok jau taip labai, gydykis, sunkokai jis issigydo, bet jei kantri busi tai issigydysi...
Man kazkaip irgi sunkiai... naudoju vis dar ta nailnier piestuka, kai ji baigsiu tai ta acto esencija su jodu bandysiu darytis...
Gal kuri jei nesunku pasakytu tiksliai kokios proporcijos? man regis puse ant puse...?
Ir kaip daznai tepat? kasdien?