Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

labas visoms:)
perskaiciau visa tema, todel, kad ir as jau daug metu turiu sia beda:(
kaires kojos didysis nagas pazeistas grybelio. su sia beda gyvenam karta is kartos. sako, kad cia paveldima. ka jus manot?

kiek skaiciau, tai susidariau nuomone, kad nei tepalai, nei geriami vaistai _nepagydys?

o tas bespalvis lakas LOCERYL tikrai 100% isgydo nago grybeli?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 11 01, 11:20)
kaires kojos didysis nagas pazeistas grybelio. su sia beda gyvenam karta is kartos. sako, kad cia paveldima. ka jus manot?

kiek skaiciau, tai susidariau nuomone, kad nei tepalai, nei geriami vaistai _nepagydys?

Sveikute 4u.gif
Na, del paveldimumo as linkusi sutikti, nes ziuriu ir pas mane kaip ir paveldetas turetu buti visgi.

O del isgyjimo, tai cia sudetingas klausimas, matyt grybelis grybeliui nelygu, jo isisenejimas ar siaip stiprumas, nes kiek teko dometis, tai vieni issigydo pilnai, vien su tepalais ar gydytoju paskirtu gydymu, o kitiems jis vel atsinaujina arba neissigydo. Tai cia matyt kaip pasiseks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 10 28, 11:45)
Kodel taip esate "nusiteikusi", kad pabloges? Juk jums ims krauja ir ziures, ar nera jokiu pakitimu kepenyse ir tai darys nuolatos. Jeigu jau bus kas negerai, gydytoja jums ir paskirs koki vaistuka. Siaip tai kepenu atsatymui yra geriami carsil vaistai, ir dar ten keletas zoliniu preparatu, reiktu pasigooglinti, bet ar jums ju tikrai reikia  g.gif
Sekmes gydantis  4u.gif

KIEK ESU GERUSI VAISTU IR ORUNGALI PRIES KOKIUS 7-8 METUS IR TERBISILI PRIES 1,5 METU NIEKAS MAN NEDARE NEI VIENO KRAUJO TYRIMO,NET NESIULE,CIA KALBU APIE 2 LIGONINE KAUNE g.gif TIK FORUME SUZINOJAU KAD DAROMI KEPENU TYRIMAI VAISTU VARTOJIMO EIGOJE doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 11 06, 11:42)
KIEK ESU GERUSI VAISTU IR ORUNGALI PRIES KOKIUS 7-8 METUS IR TERBISILI PRIES 1,5 METU NIEKAS MAN NEDARE NEI VIENO KRAUJO TYRIMO,NET NESIULE,CIA KALBU APIE 2 LIGONINE KAUNE g.gif TIK FORUME SUZINOJAU KAD DAROMI KEPENU TYRIMAI VAISTU VARTOJIMO EIGOJE doh.gif

Tikrai daromi, pati vaziavau su broliu, nes jis gyvena rajone, tai veziau i Kauno gatve, cia Vilniuje. Beje, kraujo tyrimas buvo daromas po savaites, kai pradejo gerti vaistus, o po to kas menesi. Brolis gydesi pernai, bet dar vis lankosi pas gydytoja, dabar eina kas puse metu, ima nagu ir odos meginius, ziuri ar neatsinaujino grybelis. Aisku, sis tyrimas kainuoja, tai gydytoja klause, ar jis sutinka tikrintis, nes daznai buna, kad grybas vel islenda.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 11 01, 11:20)

Beveik galiu jums pritarti, kad polinkis pasigauti grybeli "perduodamas". g.gif Tiesiog yra zmoniu netspariu grybeliui. Mano tevelis visa laika "kariavo" su grybeliu, dabar ir brolis.
Atsakyti
Kai man ant kojos didziojo pirsto nago atsirado grybelis gydytoja patare naudoti brangiai kainuojanti (atrodo apie 150 Lt) laka. Sake, kad jokie tirpalai nepades. Bet man paprasius israse tirpala, kuri dabar naudoju. Jo kaina tik 15 Lt, nakciai patepu juo naga ir uzklijuoju pleistra, jei tai darau pastoviai nuauga grazus nagas, jei apleidziu ilgesniam laikui vel atauga negrazus. As dar pilnai neissigydziau, vien del to apsileidimo ir pamirsimo pasitepti, bet matau, kad padeda. Tikiuosi pagaliau issigydyti smile.gif Tirpalas Exoderil 1%

user posted image

Atsakyti
Sveikutes vel 4u.gif

Gal zinote, kokios Vilniuje geros klinikos ar gydytojai uzsiima nagu grybeliu?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Norejau paklausti del dezinfekavimo... rolleyes.gif Man gydytoja liepe nusipirkti formalino (israse specialu recepta,gamina vaistinej) ir visus batus suvilgytu vatos tamponeliu tuo brudu viduje bato, laikyti maise 2 paras,poto vedinti dar bele kiek. Palinksejau galva ir isejau,o grizus namo,galvoju. ..to formalino labai nuodingi garai...Kur as vedinsiu tuos batus ir kiek (perskaiciau nete,kad kazkas ir 1 sav vedino)? tai cia tragedija kazkokia,plius nevaiksciosiu gi basa,o pasilikti 1 pora velesnei dezinfekcijai tai irgi...pakaitalioju tuos batus...na zodziu,perskaiciau sioj temoj,kad dauguma dezinfekuojates su Cutasept feet,bet argi tai tas pats? formalino dezinfekcijos,kiek supratau,uztenka 1 karto (baigus gert vaistus),o su tuo Cutasept kasdien ir istisai reikia ????
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2010 11 15, 16:36)
Sveikos merginos  4u.gif

Norejau paklausti del dezinfekavimo...  rolleyes.gif Man gydytoja liepe nusipirkti formalino (israse specialu recepta,gamina vaistinej) ir visus batus suvilgytu vatos tamponeliu  tuo brudu viduje bato, laikyti maise 2 paras,poto vedinti dar bele kiek. Palinksejau galva ir isejau,o grizus namo,galvoju. ..to formalino labai nuodingi garai...Kur as vedinsiu tuos batus ir kiek (perskaiciau nete,kad kazkas ir 1 sav vedino)? tai cia tragedija kazkokia,plius nevaiksciosiu gi basa,o pasilikti 1 pora velesnei dezinfekcijai tai irgi...pakaitalioju tuos batus...na zodziu,perskaiciau sioj temoj,kad dauguma dezinfekuojates su Cutasept feet,bet argi tai tas pats? formalino dezinfekcijos,kiek supratau,uztenka 1 karto (baigus gert vaistus),o su tuo Cutasept kasdien ir  istisai reikia ????

g.gif idomu idomu dar neteko girdet apie formalina,kad actu dezinfekuot tai esu girdejus
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 11 17, 17:23)
g.gif idomu idomu dar neteko girdet apie formalina,kad actu dezinfekuot tai esu girdejus

Pasigooglinkit mirksiukas.gif Jis naudojamas medicinoj kaip pagrindine dezinfekcijos priemone. Tik kad jo garai labai nuodingi... blink.gif

Man israse specialu recepta. Butent avalynes dezinfekcijai. Gamina sake tik Universiteto ir Kairiukscio gtv klinikos vaistinese.

Esme,kad labai nepatogu. Tai labai uztruks,o ir batu visu vienu kartu nedezinfekuosiu (su kuo vaiksciot blink.gif ),tai jei pakaitom,tai balkonas prasmirs bevedinant bigsmile.gif Kaimynus "nutrucinsiu" bigsmile.gif lotuliukas.gif

Bet kiek supratau,sitos dezinfekcijos uztenka vieno karto.

Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2010 11 17, 19:48)
Pasigooglinkit  mirksiukas.gif  Jis naudojamas medicinoj kaip pagrindine dezinfekcijos priemone. Tik kad jo garai labai nuodingi... blink.gif

Man israse specialu recepta. Butent avalynes dezinfekcijai. Gamina sake tik Universiteto ir Kairiukscio gtv klinikos vaistinese.

Esme,kad labai nepatogu. Tai labai uztruks,o ir batu visu vienu kartu nedezinfekuosiu (su kuo vaiksciot blink.gif ),tai jei pakaitom,tai balkonas prasmirs bevedinant  bigsmile.gif Kaimynus "nutrucinsiu"  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Bet kiek supratau,sitos dezinfekcijos uztenka vieno karto.

Sis darbelis su formalinu tikrai nemalonus, teko broliui batus dezinfekuoti( nes vargselis aikciojo, kaip jis cia susitvarkys doh.gif , islepinom mes ji dvi seses lotuliukas.gif )Per du kartus dezinfekavom visus batus. Vatos gabaliuka suvilgai formaline ir dedi i bata ir taip visas poras, be kuriu gali issiversti kokia savaite, tada batus i siuksliu maisa(nauja smile.gif ) ir gerai uzrisus i balkona dviem parom. Po to jau vedinimas batu, bet, kad jie zymiai greiciau issivedino, per kokias 2-3 paras, o rase lapelyje, kad savaite reiks vedinti.
Atsakyti
merginos kaip sekasi kovoti su grybu?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 12 03, 00:09)
merginos kaip sekasi kovoti su grybu?? smile.gif

sekasi, pagal tavo receptą, progresas yra bigsmile.gif thumbup.gif svarbiausia, kad "tručintis" nereikia.
Atsakyti