O kur lupo?o jus pati toki nora pareisket?nes kai paskutini kart buvau pas gydytoja tai apie lupima nieko neuzsimine gydytoja ta prasme nesiule lupimo kaip alternatyvos vaistams turbut reik paciai prasytis?
QUOTE(laimulka @ 2010 04 27, 19:06)
O kur lupo?o jus pati toki nora pareisket?nes kai paskutini kart buvau pas gydytoja tai apie lupima nieko neuzsimine gydytoja ta prasme nesiule lupimo kaip alternatyvos vaistams turbut reik paciai prasytis?
Mano draugei lupo grybo gatvej, privacioj klinikoj.
Nuo rankos, tai neskaudejo visai pats lupimas, tik kai i pirsta leido anestetika skaudejo, jokio minkstinimo preis lupima nedare. Paskui aisku kelias dienas skaudejo pirstas, bet mansu, kad naturalu, vis gi zaizda, o vieta tai jautriausia...
QUOTE(Gumbine @ 2010 04 27, 17:14)
Gydymas vaistais dabar man netinkamas metas, nes planuojam "gandrą" kviestį į svečius, o jų negalimą vartoti nei planuojant, nei pastojus. Na, bet dabar kol kas žaidžiu tepaliukais, tikiuosi, kad nereikės nieko daugiau daryti
tikra tiesa,planuojant leliuka siu vaistu tikrai negalima,bet jei pasalinsite naga,ataugs toks pats,tai ne gydymo metodas,jau tada atidet teks gydyma velesniam laikui.
Papildyta:
QUOTE(ameba+30 @ 2010 04 27, 17:47)
as tik uz lupima.
geriau nulupti viena karta, negu metus gerti vaistus. mano atveju as geriau vaistus daugiau nei metus - karta per savaite; tepiau ir loceryliu, ir jodu, ir svogunais ir kuom tik norit, kasdien, saziningai, ir tik lupimas padejo.
Ryzkites, ir lupkit lauk tuos nagus, ir neklausykit kad pasenes metodas, nesamone. geriau pirkti brangiausius vaistus? ir sodint kepenis...
Nuskausmino, aisku. tik reikejo pries 3 dienas ateit uzdeti toki tepala kad suminkstintu naga, procedura truko min 5. skaudejo pirmas 5 minutes, bet sako gimdymas simtakart skausmingesnis. o del nagu 5 minutes pakentet galima.
jei luptu nuo koju, neskaudetu beveik. o vat nuo rankos skauda siek tiek.
nebijokit ir islupkit, koks bebutu tas metodas pasenes. neleiskit is saves daryt biznio.
geriau nulupti viena karta, negu metus gerti vaistus. mano atveju as geriau vaistus daugiau nei metus - karta per savaite; tepiau ir loceryliu, ir jodu, ir svogunais ir kuom tik norit, kasdien, saziningai, ir tik lupimas padejo.
Ryzkites, ir lupkit lauk tuos nagus, ir neklausykit kad pasenes metodas, nesamone. geriau pirkti brangiausius vaistus? ir sodint kepenis...
Nuskausmino, aisku. tik reikejo pries 3 dienas ateit uzdeti toki tepala kad suminkstintu naga, procedura truko min 5. skaudejo pirmas 5 minutes, bet sako gimdymas simtakart skausmingesnis. o del nagu 5 minutes pakentet galima.
jei luptu nuo koju, neskaudetu beveik. o vat nuo rankos skauda siek tiek.
nebijokit ir islupkit, koks bebutu tas metodas pasenes. neleiskit is saves daryt biznio.
jei lupimas padetu ir as buciau lupus,nes kaip minejau pykindavo nuo lamizilio,bet tikrai netikiu,kad vien islupus naga pagyjama,jei jums pasiseke,tai turbut isimtinis atvejis
QUOTE(Azazella @ 2010 04 27, 21:15)
Mano draugei lupo grybo gatvej, privacioj klinikoj.
Nuo rankos, tai neskaudejo visai pats lupimas, tik kai i pirsta leido anestetika skaudejo, jokio minkstinimo preis lupima nedare. Paskui aisku kelias dienas skaudejo pirstas, bet mansu, kad naturalu, vis gi zaizda, o vieta tai jautriausia...
na, man atvirksciai, paskui jooookio skausmo nebuvo, net pati stebejau.
liepa, zinokit kaip man sake, kad pas mane buvo pats bjauriausias grybelis is esamu, kuris sunkiai pasiduoda gydymui. todel matyt ir geriau dar beveik 2 menesius vaistus, ir 3 menesius kasdien tepiau jodu.
nu tikrai man nepadejo kjoks vaistas, juk geriau daugiau metu ir flukonazoli, ir menesi heriau kasdien nizorali. aciu Dievui kepenys sveiki liko...
laimulka, man lupo Vilniuje odos ir veneros ligu centre. Metus vaiksciojau pas viena daktare, kuri siule tik vaistus, sake jokiu budu nelupti nago, nereikia, cia atgyvenes reikalas, piskino mane vaistais, locerylio laku. Tai net kai pati pasiprasiau nulupt naga, tada net sako nereikia. tai po poros menesiu persirasiau pas kita daktare, istyre, isbande kitus vaistus, ir kadangi nei velnio nebuvo pagerejimo, perdave mane Stankevicienei A. Nulupo, ir esu laiminga. tik gaila kad per velai kreipiausi pas ja, reikejo zymiai anksciau, kol pinigu neissbvaisciau.
Beje, man buvo Candida grybelis. jei kam pades apsispresti. Naga skaudejo, buvo daznai patines...
Dabar stengiuos nevalgyti vitamino B, mieliniu produktu, jokiu obuoliu sidro kapsuliu (pastebejau kad nuo ju man dar labiau pletesi grybelis), laikau naga sausai. tik va ilgu nagu negaliu atsisakyti...
dekui uz atsakyma ,as matai kaune esu,bet tai nieko teks vel i 2 ligonine vaziuot i odos dispanceri o kokius vaistus dar po nulupimo teko gert?nes pas mane tas pats candida grybelis ir geriau flukanazoli nieko nepadejo
QUOTE(laimulka @ 2010 04 29, 11:34)
dekui uz atsakyma ,as matai kaune esu,bet tai nieko teks vel i 2 ligonine vaziuot i odos dispanceri o kokius vaistus dar po nulupimo teko gert?nes pas mane tas pats candida grybelis ir geriau flukanazoli nieko nepadejo
tai gal tie grybeliai visi candida? Ar būna dar kokių nors rūšių nagams? reikės ir man kada išsitirti.
QUOTE(laimulka @ 2010 04 29, 11:34)
jo, as irgi dugiau metu geriau Flukonazoli (Mycosyst), ir galiausiai menesi kasddien Nizorali. Niekas nepadejo, tik lupimas. po salinimo dar pageriau 1,5 men Flukonazoli. Jau sekmadieni darysiu manikura galesiu nuimti binta
beja, man sake - JOKIU BUDU NEKLIJUOTI PLEISTRO ANT PAZEISTO GRYBELIU NAGO. geriau bintu
neslapinti nago, issausinti gerai po maudyniu
QUOTE(vasare106 @ 2009 07 29, 19:58)
labas, lankiausi Narmedoje, super gydytoja Bičkauskienė. taigi mano situacija tokia - grybelio neturiu (kaip ir rodė visi prieš tai daryti tyrimai). tačiau man nustatyta onicholizė. Visi tyrimai iki galo neatlikti, tačiau ta liga (ar kas čia tiksliai nežinau) atsiranda dėl įvairiausių dalykų, pvz. kitų ligų, vaistų ir pan., na o man po traumų, t.y. prisikrapsčiau su dildėmis . tai būdinga ir toms kas lankosi ps manikiūrininkes. na gydymo esmė tokia, kad jei nėra nei grybelio, nei jokios bakterijos (laukiu dėl bakterijos atsakymo), tai padės tik trumpas nagų kirpimas (iškarpyti reikia visas atšokusias vietas), tepimas klotrimazolum skysčiu. tačiau svarbiausia yra kuo mažiau šlapinti rankas. angliškuose puslapiuose skaičiau, kad reikia netgi fenu rankas džiovinti po plovimo, ar jau geriau naudoti pirštines, o ne mirkyti rankas. taip pat negalima lakuoti, bintuoti ir pan. na iš tiesų sunku, bet ką padarysi. esu motinystės atostogose, prisipirkau pirštinių ir bandysiu daryti viską, kad tik nors kiek pagerėtų. penktadienį vėl kreipsiuos į narmedą dėl paskutinio tyrimo. po jo tikiuosi gauti dar daugiau informacijos. tad jei ką domins būtinai parašysiu.
laba diena,perskaiciau tema,nes pati itarinejau grybeli,bet gavau diagnoze ta pacia kaip vasares
taip pat sake del skydliaukes,inkstu,kepenu ligu.deja pas mane viskas tvarkoj,tiesiog buvau isidurusi po nagu
QUOTE(shopmania @ 2009 10 06, 15:11)
As taip pat norejau su Jumis pasikonsultuoti. Nelabai kokie tie mano koju naguciai, bet perskaicius simptomus, tai maniskiai visai kitokie:
mazi, mazi,plonyciai, paskutinius nagus iki pat saknies galeciau nukirpti, verciasi i isore. Tas baisiausia, negaliu pagalvot net apie pridedamus nagus- nesilaikys, nebus ant ko.
Gal kas turejote panasia problema? Gal cia irgi gybelis, bet kita forma??
mazi, mazi,plonyciai, paskutinius nagus iki pat saknies galeciau nukirpti, verciasi i isore. Tas baisiausia, negaliu pagalvot net apie pridedamus nagus- nesilaikys, nebus ant ko.
Gal kas turejote panasia problema? Gal cia irgi gybelis, bet kita forma??
manau tau ne grybeli,tu geriau nueik pas gydytoja,nedaryk sau diagnoziu,nes nagu ligu yra simtai,ir be grybo
Sveikutes,
Norejau paklausti, o tas "Nailner Repair" piestukas, ji galima ir maitinancioms mamytems naudot? beje, gal kas naudojat jau ilgeliau, ar rezultatu yra?
Norejau paklausti, o tas "Nailner Repair" piestukas, ji galima ir maitinancioms mamytems naudot? beje, gal kas naudojat jau ilgeliau, ar rezultatu yra?
QUOTE(Ruanda @ 2010 05 19, 22:23)
Sveikutes,
Čia tai jau vaistinėje geriau paklausk ar galima maitinančiom. Aš jį naudoju jau 8 mėn. tai atrodo jau matosi rezultatai, nors pradžioje maniau, kad greičiau jie bus matyti, kad iš karto ims augti sveikas nagas, bet kaip suprantu ji turi paveikti, o tik tada pradeda augti gražus nagas po laaaaaaabai truputi, bet nereikia kišti chemijos į save
As naudoju loceryl nagu laka jau beveik 9 men, grybo ant nago sumazejo, ta prasme- auga sveikas nagas, bet laaabai letai viaskas vyksta... Teplioju kai atsimenu- t.y. 1-2 kartus per savaite perlakuoju, anksciau budavo dazniau, bet dabar kazkaip apleidau sita reikala.
Na bet galiu sakyt kad padeda, tikrai veikia, tik reik netinget lakuotis dazniau...
esu anksciau daug vaistu gerus ir ilgai- mazai padejo, o ir kepenim turbut galejau pakenkt tai daugiau nebegersiu tos chemijos, bandysiu su laku
Na bet galiu sakyt kad padeda, tikrai veikia, tik reik netinget lakuotis dazniau...
esu anksciau daug vaistu gerus ir ilgai- mazai padejo, o ir kepenim turbut galejau pakenkt tai daugiau nebegersiu tos chemijos, bandysiu su laku
Sveikos, turiu 3 pok tableciu Lamisil. Jeigu kam reikia rasykite i AZ