Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

mano nagai pasidare silpni, nebeauga, siek tiek sluoksniuojasi. Negana to, nuo ranku pirstu galiuku nagai pradejo svieseti (pasidare neskaidrus). Apsilankiau pas dermatologa, padare tyrima ir pasake, kad grybeliu nesergu. Net kelis sykius pakartojo. Liepe naudoti priesgrybelini krema "Clotrimazol" (profilaktiskai, nes lankausi sporto klube), pagerti vitaminu, stiprinaciu nagus. Taciau, atrodo, kad nagai ir toliau po truputi bala... sad.gif Jie nesustoreje, taciau vistiek kelia dideli nerima
Bijau, kad nebutu per velai diagnozuota grybeline liga ir bus sunku ja isgydyti, reikes daug vaistu.
Gasdina milziniskos grybelio gydymui skiriamu vaistu kainos ir poveikis sveikatai.. sad.gif
Ka man daryti? Ar galejo gydytoja suklysti?
Prasau, patarkite!

Taip pat gal kas galite placiau parasyti apie vaista Exoderil? Kazkas forume minejo si priesgrybelini vaista...

Atsakyti
Gal kas Kaune kur privaciai kreipetes ir galit parekomenduot. Zinau kad kazkada Petrausko g. odos dispanseris buvo gal dar yra blush2.gif . Manau reiketu nuvaziuot pasitikrint nes vienas nagas kelia itarimu. o grybelis kazkada buvo diagnozuotas, bet maniau issigydziau daugiau nei 5m. nebuvo problemu . taip taip kainavo ne viena tukstanti, todel dabar issigandau kad gali viskas vel pasikartoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katė @ 2006 04 13, 15:07)
mano nagai pasidare silpni, nebeauga, siek tiek sluoksniuojasi. Negana to, nuo ranku pirstu galiuku nagai pradejo svieseti (pasidare neskaidrus). Apsilankiau pas dermatologa, padare tyrima ir pasake, kad grybeliu nesergu. Net kelis sykius pakartojo.

Sveika,

O kaip dabar, ar susitvarkė nagučiai? Pas mane nagai (rankų) kažkokie matiniai pasidarė. Netyčia radau šią temą, perskaičiau, tai baisu kaip pasidarė. Iš pradžių galvojau, kad kokių vitaminų trūksta, nes šiaip nagai stiprūs, gerai auga, neskilinėja ir pan. Tik nebeblizga.
Viskas.. ryt ieškosiu gydytojo ir eisiu tikrintis. Dar to betrūko, tarsi taip problemų maža.

Gal dar kas galit daugiau pagąsdinti? ax.gif verysad.gif
Atsakyti
gal zinot koki nors privatu dermatologo kabineta vilniuje, kur uzsiima nagu salinimu? nes poliklinikoje kazkaip nesinori.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2007 01 05, 14:15)
gal zinot koki nors privatu dermatologo kabineta vilniuje, kur uzsiima nagu salinimu? nes poliklinikoje kazkaip nesinori.. smile.gif

www.narmeda.lt
Atsakyti
Ilgai turėjau tą problemą viename rankų piršto nage. Išsigydžiau be jokios chemijos. Receptas toks: kiekvieną naktį, raba ir dienos metu, kai yra laiko mirkiau nagą obuolių acte. Iš pradžių skaudėjo smarkokai, bet vėliau praėjo. Visas tokio gydymo procesas tęsėsi ~1 metus. Ilgokai, bet pagyti pavyko smile.gif Sėkmės visoms!
Atsakyti
pasalino man du nagucius kojos, jau baigia apgyti, dar daug vargo ir proceduru laukia ateity, bet siuo metu yra stadija, kada reikia viska DEZINFEKUOTI!! 4u.gif
ismeciau vonios kilimeli, kojines, skalbenkeje "verdu" patalyne, formalinu smirdinsiu namus dezinfekuodama batus.. bet ka daryti su grindimis, ypac vonioje??? Su kokiom priemonem jas valyti kad grybui, jei toks uzsilikes, butu mirtis? ax.gif
gal kokiu stebuklingu priemoniu, ne tik valanciu bet ir dezinfekuojanciu pavirsius zinote? O gal tinka visi tie cilit bang ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Katė @ 2006 04 13, 16:07)

Taip pat gal kas galite placiau parasyti apie vaista Exoderil? Kazkas forume minejo si priesgrybelini vaista...

Aš su juo sėkmingai išsigydžiau nagų grybelį. Tik gydytis tenka ilgai verysad.gif
Atsakyti
gal zinot kur kaune galima kreiptis del sitos bedos? kokios tyrimu kainos? kiek kainuoja nagu pasalinimas privacioje klinikoje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 14 balandžio 2007 - 20:30
4u.gif pries kelis metus nagu grybeli man isgyde lamisil vaistats,reikejo juos apie 3 men gerti.kol kas viskas gerai,bet nera garantijos,kad neuzsikresiu vel,nes mano mama ji turi,bet bijo gydytis,nes vaistai labai stiprus ir kenkia kepenim.gydziausi Kaune II ligoninej,kadangi dirbau,tai tuos vaistus berods 50 proc kompensavo,apie 300 lt tuo metu gydymas man kainavo.
Papildyta:
QUOTE(marrtina @ 2007 04 14, 21:25)
gal zinot kur kaune galima kreiptis del sitos bedos? kokios tyrimu kainos? kiek kainuoja nagu pasalinimas privacioje klinikoje?  ax.gif  4u.gif

4u.gif SALINTI NAGU TIKRAI NEREIKIA,NES ATAUGA SVEIKI NAGAI,O PAZEISTUS PROCEDURINIAM KABINETE TIESIOG NUKERPA,PRIES TAI KAZKOKIU VAISTU UZTEPA IR LIEPIA PALAIKYT ANT NAGU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 26 balandžio 2007 - 13:06
QUOTE(vaidicita @ 2006 04 29, 14:29)
taip taip kainavo ne viena tukstanti

blink.gif
QUOTE(Puslyte @ 2007 01 24, 12:01)
pasalino man du nagucius kojos,

blink.gif

Panos ir ponios,
yra toks bespalvis lakas Loceryl. Juo reikia karta savaiteje nulakuoti pazeista naga. Lietuvoj - nezinau, bet Vokietijoj kainuoja 30-70 Euru. Vieno butelioko 5 ml
2-3 nagams uztenka pusei metu. Jei vaistinese nera, manau galima parsisiusti interentu. Tiesa gydymo procesas ilgas - nuo 6 savaiciu iki metu, bet rezultatas labai patikimas. Tik jei yra pazeista daugiau negu 70% nago yra reikalingas papildomas gydymas tabletemis (pvz. lamisil). Tos tabletes nera "nekaltos", turi daug pasaliniu poveikiu, todel jas reiketu naudoti tik pagal gydytojo nurodyma.
Atsakyti
ne visada pageltes ir sustorėjęs nagas yra sergantis, jis gali būt ir traumuotas.
QUOTE(merėja @ 2005 03 21, 11:02)
Kaip bijau fear.gif Vakar sugalvojau koju nagucius pasigrazint, ogi ziuriu, kad puse nago atlupt galima sad.gif Nagai geltoni, cia sneku apie didiji kojos nagiuka.Ytariu, kad tai nagu grybelis sad.gif O dar kai cia paskaitinejau, zliumbiau visa vakara cry.gif Arteja vasara, o man kazkoks grybelis doh.gif nei niezti nago,nei tarpupirsciai issute, o jau nagas tai nekaip atrodo verysad.gif Na man dar bedu ir pinigu leidimo mazai doh.gif -tai ginekologines problemos, cia dar grybelis dasides, neduok dieve blink.gif

mano abiejų kojų nagai tokie buvo, irgi maniau jog grybelis, bet gerdama viena maisto papildą pastebėjau jog tas "grybelis" nuauginėja, o naujas nagas gerokai plonesnis ir sveikai blizga(grybelis taip paprastai nenuaugtu) thumbup.gif Deja esu didele atgrabaila ir neseniai taip smagiai į kaiką ispyriau jog to paties nago pakraštukas paraudo verysad.gif dabar bijau kad neatšoktu unsure.gif Žinoma, nepatogūs batai irgi gali traumuot nagus.
Atsakyti