Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Cobre @ 2010 02 03, 15:57)
kodel nerasote cia, juk idomu visiems butu.

Sito tirpalo recepto nezinau, bet jei yra poreikis, galiu gauti paties tirpalo, draugas šį tirpalą šiuo metu bando patentuoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2010 02 01, 16:53)
Tiesiog siūlyčiau tau nusipirkti cutaseptFeet ir reguliariai dezinfekuoti savo avalynę, dar nusipirk arbatmedžio aliejaus, ir kai darai voneles kojom (jei darai) įlašink to aliejaus ir jodo tirpalo, turėtų užmušti grybelio užuomazgas, tiesiog neleis jam plisti. Na ir imtis atitinkamų priemonių, žiūrėti, kad kojos neprakaituotų, einant į baseiną neštis tapkutes. Ir viskas bus ok  mirksiukas.gif

man grybelis buvo ant rankos nago.. tai tik pirstines galiu keisti...
Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 02 03, 15:00)
Sito tirpalo recepto nezinau, bet jei yra poreikis, galiu gauti paties tirpalo, draugas šį tirpalą šiuo metu bando patentuoti... smile.gif

nu idomu idomu
Atsakyti
Nu labai jau įdomu, kas ten per tirpalas. Gal gali atskleisti kokia yra veiklioji medžiaga? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 02 03, 17:00)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal palauksiu kol užpatentuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pries metus numusiau naga koju viena,nupuliavo, nuaugo, dabar kartais uzeina maudimas po nagu. kas cia gali buti?ka jam daryti/ ir kokias profilaktines priemones naudoti koju nagu prieziurai, kad butu grazus, nes kieti , stori tokie...
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 02 04, 18:57)
pries metus numusiau naga koju viena,nupuliavo, nuaugo, dabar kartais uzeina maudimas po nagu. kas cia gali buti?ka jam daryti/ ir kokias profilaktines priemones naudoti koju nagu  prieziurai, kad butu grazus, nes kieti , stori tokie...

Ir man tas pats. Buvo siek tiek pamelynaves, tai pagalvojau, kad sumusiau, nes ir skaudejo. Po kiek laiko aplink naga oda lupinejosi, o po to nagas pradejo kreivintis, storeti, atsiskirdineti nuo odos, tai jau kiek laiko praejo, kol man dasilo, kad gali buti grybelis. Pirkau lomexina, nukirpau naga, daugiau negu puse, ir tepu kremu kiekviena diena. Dezinfekuoju avalyne su cutasept'u. Nagas auga letai, matysiu, kaip jam seksis verysad.gif
Atsakyti
kokiu dar priemoniu rekomenduotumet pedu nagu gydymui veiksmingu?
Atsakyti
Mano vaikas pries pora metu parsiveze is stovyklos dovanele - nago grybeli. Buvom Vytenio g. Vilniuje poliklinikoj. Daktare israse vaistu, kuriuos reikejo gerti tris men. Buvo daromi du bilirubino tyrimai, nes tos priesgrybelines tabletes labai kenkia kepenims. Vaistai kainavo apie 300 litu, plius tepaliukai, plius vitaminai kepenims. Gydytoja liepe grieztai netiketi reklamuojamais per tv tepaliukais, kurie tipo gydo nagu grybeli per savaite, sake, kad jie tik kuriam laikui apgydo simptomus, paskui buna dar blogiau. Zodziu, patirtis nelinksma. Dabar jau grieztai po pasivaiksciojimo baseinuose dezinfeluojames kojas actenisept tirpalu.
Dar paklausiau gydytojos (kai sunus turejo gryba) kokia tikymybe apsikresti seimos nariams, sakykim, naudojantis viena vonia. Atsake, kad is esmes, grybo sporu yra visur ir niekur nuo ju nedingsi, tiesiog vienas zmogus nuo maziausio uzkrato saltinio pasigauna, kitas per sporas gali vaikscioti kaip per smeli ir niekas jam nelimpa. Bet saugotis aisku reikia.
Atsakyti
Mano vyro visi koju pirstu nagai buvo pazeisti grybelio. Tokiu baisiu dar nebuvau maciusi. Pasigavo kazkada pirtyje. Jis mane, kad vienintelis budas - salinimas, todel nieko nedare, nes bijojo. Priverciau ji nueiti pas odos lygu gydytoja. Ji israse tableciu, kursas kainavo apie 300 litu, bet per 3-4 menesius ataugo sveiki ir grazus nagai. Vat.
Atsakyti
QUOTE(Chiupsa @ 2010 03 09, 16:46)
Mano vyro visi koju pirstu nagai buvo pazeisti grybelio. Tokiu baisiu dar nebuvau maciusi. Pasigavo kazkada pirtyje. Jis mane, kad vienintelis budas - salinimas, todel nieko nedare, nes bijojo. Priverciau ji nueiti pas odos lygu gydytoja. Ji israse tableciu, kursas kainavo apie 300 litu, bet per 3-4 menesius ataugo sveiki ir grazus nagai. Vat.

O kaip reikalai su kepenimis? Ar nepakenkė?
Atsakyti
Ir as norejau paklausti apie kepenis smile.gif Mano draugui gydytojas buvo israses vaistu
(ne nuo grybelio, del kitos ligos), tai jie labai stipriai veikia kepenis, del to israse essentiale forte gerti kartu su antibiotikais. Paskaiciau, kad jie normalizuoja pazeistu kepenu funkcijas, stabilizuoja tulzi. Tai kad tiems, kas surizikuoja gerti tabletes nuo grybelio, gal ir vertetu atkreipti demesi i kepenu pazeidziamuma rolleyes.gif
Atsakyti