Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(samand1s @ 2009 11 09, 23:31)
La.gal kas esate bande mihoseptin tepaliuka ir kokie butu asiliepimai?Man viena moteriske patare,sako isnaikina ta bakterija.

kiek zinau tepaliukai per silpni jie tinka odos grybam,nagas per storas,bet as turbut pirksiu ir koki nors tepaliuka... nes jei nepadejo vaistai kainave simtus nzn isvis kas gali padet..
Atsakyti
o as gydziausi tik exoderilio tirpaliuku ir kremuku... reikia kantrybes tokiam gydymui... per kelis menesius apgyde nagus, bet dabar turbut priprato, kad nebematau pokyciu...
todel dabar bandau gert cesnako piliules ir bandysiu greipfruitu seklu ekstakta... gal kas jau bandete jame mirkyt nagucius?

o mieliu tabletes tai uzdraust reikia... matau, kad nuo ju ne as viena ta zaraza pasigavau...
Atsakyti
Drastiskai iskirpau didziausia krasta, grybuoto nago, po juo tokia balta kosele (sporos), ispurskiau kutaseptu ir kaip kas vakar gausiai pritepiau jodo su actu... ziuresim kas bus toliau jei matysiu kad neplinta, tikrai apsidziaugsiu

sypsiukui: tavo nagai manau ne tai kad priprato o tie metodai tiesiog apstabde dauginimasi, uztai nematai pagerejimo, jei nevisas nagas grybetas bandyk irgi kuo daugiau nukirpt o esamas sporas "naikint" priemonem jau pagal savo nuoziura...
Atsakyti
La,ziurekit mergaites ka radau. tongue.gif Cia panele skundesi kad pasigavo infekcija nuo akriliniu nagu kaip buvo juos prisidejusi,daktaras jai buvo israses antibijotikus bet jie pasirode ja veike ,norejo vemti ir taip toliau,tai ji parase daktarui ka dar galetu isbandyti nes ji nenori tu tablciu gerti ,tai va parasysiu ka jei atrase;sorry cia bus angliskai blush2.gif

Your fungal infection probably started on the skin around the nail after contact with a germ,then spread underneath the acrylics.The antibiotics you were given were likely to be terbinafine(lamisil)tablets.They,re taken once a day for up to three months for fingernail infections,but side effects can include digestive problems,skin allergies,headaches and joint and liver problems.Instead ,your gp can prescribe TIOCONAZOLE SOLUTION (TROSYL),which you should apply to your nails and surrounding skin twice a day for up to a year.You could also see a manicurist to help tidy up your nails while the infection clears up.
atsiprasau kad viska sumaliau ,tikiuosi gal kam nors pades 4u.gif
Atsakyti
O kur gauti ta kutasepta?
Atsakyti
vaistinėje yra
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 11 25, 18:00)
vaistinėje yra

ACIU
Atsakyti
Ir aš turiu šią problemą, dešinės kojos du nagai paveikti grybelio, bet ant kitų nagų neplinta. O kairės kojos tų pačių pirštų tarpupirščiai trūkinėja, darosi puslelės. Vakarais pradeda niežėti. Nėra abejonių jog tai grybelis, tik uždelstas verysad.gif Pasiskaičiau jūsų patarimų mielosios ir bandysiu imtis veiksmų g.gif
Atsakyti

Jokie tepalai pilnai nagu grybelio neisgydys.
Nagas nuimamas , po to geriami vaistai, kol nagas pilnai atauga.
Jeigu nagas tik truputi pazeistas, galima bandyti tepti specialiu laku, kol nagas pilnai atauga-0o jis atauga per 6 menesius. Vaistu gerimas kai sergantis nagas nenuimtas negarantuoja, kad nutraukus vaistu vartojima infekcija nepasikartos.
Beje, gydant koju nagu grybeli, visi batai keiciami i naujus, nes pastoviai pasigausite infekcija nuo infekuotu batu. 4u.gif
Atsakyti
Turiu najų grybelį jau keli metai. Šią dovaną įsigijau baseine.Liaudiškus patarimus ir lamizilio tepalą vartoju bet nepastoviai
Buvo net keli klausimai dėl pieštuko nagų grybeliui. Aš nusipirkau prieš pusantro mėnesio ir tepu ryte ir vakare.Jo kaina apie70-75 litai vadinasi nailner repair.
Nagai iš tikrųjų pagražėjo ir ne tokie stori atauginėja. Pieštukas baigiasi ir pirksiu n
auja, nes reikia tepti kol nagas visiškai ataugs t.y. pusę metų.
Atsakyti
QUOTE(AngeleZ @ 2009 11 27, 23:37)
Turiu najų grybelį jau keli metai. Šią dovaną įsigijau baseine.Liaudiškus patarimus ir lamizilio tepalą vartoju bet nepastoviai
Buvo net keli klausimai dėl pieštuko nagų grybeliui. Aš nusipirkau prieš pusantro mėnesio ir tepu ryte ir vakare.Jo kaina apie70-75 litai vadinasi nailner repair.
Nagai iš tikrųjų pagražėjo ir ne tokie stori atauginėja. Pieštukas baigiasi ir pirksiu n
auja, nes reikia tepti kol nagas visiškai ataugs t.y. pusę metų.

As taip pat isigijau "NailNer Repair" pieštuką. Naudoju jau dvi savaites, bet kol kas jokių rezultatų nepastebėjau. Gal dar per trumpai naudoju? Bet man atrodo, turėtų matytis, kad jau sveikas nagas atauginėja?
Atsakyti
pas mane ant kojos nago grybelis gyvena jau 1,5 metų. turėjau reęceptą vaistams tik visai nenoriu jų vartot, nes ir taip kepenėlės šlubuoja. taigi naudoju viską kas tepama :jodo tirpalas,rūgštinis tirpalas..... nors sutinku su nuomone kad grybelį reikia gydyti iš vidaus. nesakiau gydytojai bet pati pamasčiau - nagų grybelis-makšties grybelis >ar tai nesusiję? g.gif . ką jūs manot? gal paneigsit mano pamastymus
Atsakyti