Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Per TV Molovičko pasakė tokį receptą:reikia sumaišyti po tiek pat lašų jodo ir acto esencijos70%.šiuo mišiniu tepti pažeistus nagus 1-2 kartus per dieną.Sako nereikės jokių kitų vaistų naudoti.Bet tuo metu kai gydaisi negalima vartoti cukraus,miltiniu patiekalų ir dar kažko,jau nepamenu
Atsakyti
Aš taip dariau pusę mėnesio, kol atostogavau sodyboj. Grįžom į miestą ir nesmagu buvo vasarą vaikščiot joduotais nagais. Nagas atauginėja neblogas, bet be tyrimų garantuoti už šį būdą negaliu. Kas bandys, atsargiai su acto rūgštimi, man net nagai kaisdavo jei netyčia padaugini.
Atsakyti
o gal jau kas isbande ta nagu piestuka? g.gif
Atsakyti
as jau ilgai kovoju su grybeliu.
pirmadieni lups naga.. gal tai pades.. nes menesi geriau Nizoral tabletes ir tai nepadejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 11 05, 12:00)
as jau ilgai kovoju su grybeliu.
pirmadieni lups naga.. gal tai pades.. nes menesi geriau Nizoral tabletes ir tai nepadejo  doh.gif

aš gėriau vaistus du mėnesius. nuvažiavau pas gydytoją. ji sako, na va tvarkosi nagai. liepė vaistų negerti ir sako, kad po 2 mėn. susitvarkys. bet aš žinau kokie jie buvo prieš tai, tad man jie nepasikeitė. čia ne grybas, o kažkas kito ir bijau, kad jau niekas nepadės, net lupimas.
Atsakyti
pasalino man naga siandien.. nu ir skausmas doh.gif vos isveriau...
tikiuosi kad grybelio jau nebus ax.gif
Atsakyti
Palauk, o nenuskausmina?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 11 09, 16:08)
Palauk, o nenuskausmina?

taip, uzsaldo smile.gif bet vis tiek skauda.kai lupa tai maziau, o po nulupimo dar 10-15min taaaip skauda, kad neistveriau, atsisedau ir vos neapsizliumbiau... uch...
ir dabar skauda....

sako kad nuo koju neskauda kai lupa, o var nuo ranku labai, nes ten daug nerviniu galuniu. einu valgyti ibumaxo, nes ziaurus skausmai prasidejo.

bet dziaugiuosi kad pasiryziau nulupimui, gal dabatr ta bjaurybe atstos nuo manes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameba+30: 09 lapkričio 2009 - 15:17
Laikykis, 4u.gif linkiu nuosirdziai,kad nebesikartotu,kad ataugtu grazus nagiukas 4u.gif
Atsakyti
Ir aš to linkiu. Pasigirk paskui kaip sekas, gerai?
Atsakyti
Pavasari buvo diagnuotas nagu grybelis, rasiau cia jau anksciau...3men geriau vaistus, nuo ju ziauriai suprastejo plaukai, dantys bedra sveikaita nekokia, nukrito svorsi. Bet grybelio nebuvo ataugo nagai, tiesa vienas beveik,kamputis buvo nekoks maniau kad nieko tokio, padidejus moklsu kruviui pageriau alaus mieliu tabletes ir laba diena... vel visas sonas grybeliuotas, tirimu man nereik aiskiai atpazystu cry.gif vaistu sakiau negersiu bandau gydit actu su jodu...iskirpau visa krasta purskiu kuta septu ir tepu jodo ir acto misiniu gal pades....
Atsakyti
La.gal kas esate bande mihoseptin tepaliuka ir kokie butu asiliepimai?Man viena moteriske patare,sako isnaikina ta bakterija.
Atsakyti