Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

pas mane panaši situacija (atsirado nėštumo metu, dabar maitinu ir negaliu gydytis tais grėsmingais vaistais). Dėl šeimos - dušo kabiną po naudojimo gerai išplaunu, išpurškiu Cutasept'u, šeima kartais vartoja profilaktinius purškalus nuo to parazito. O aš bandau visas alternatyvas: jodą, arbatmedžio aliejų,dabar dar kažkokį rusišką tepalą nusipirkau. O ką daryt, jei keli gydytojai su kuriais konsultavausi numojo ranka, pasakę: baigsis nėštumas, vaiko maitinimas, tada ir kalbėsim. O aš manau, kad kaip buvo kalbėta anksčiau, reikia priežastis šalinti ir tada gal ir tų agresyviųjų vaistų nereikės...
Sėkmės visiems kovojantiems su ta bjaurybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 06, 13:11)
As taip pat norejau su Jumis pasikonsultuoti. Nelabai kokie tie mano koju naguciai, bet perskaicius simptomus, tai maniskiai visai kitokie:
mazi, mazi,plonyciai, paskutinius nagus iki pat saknies galeciau nukirpti, verciasi i isore. Tas baisiausia, negaliu pagalvot net apie pridedamus nagus- nesilaikys, nebus ant ko.
Gal kas turejote panasia problema? Gal cia irgi gybelis, bet kita forma??

Nemanau, kad cia grybelis. Paprastai del jo nagai stipriai sustoreja.
Atsakyti
Sveikos,
sakykit, pas Jus cukraus kiekis karujyje kaip susirgot nepadidejo ??
Atsakyti
ne
Atsakyti
Perskaiciau laikrastyje(liaudies medicinos),toki recepta,ten raso,kad glicerina sumaisius su 70% acto esencija,nakciai deti kompresiukus ant koju.Trukme 3 sav.
Atsakyti
O kokios proporcijos? Šeimoje yra turinčių šią problemą, tai bandytume. O glicerino būna vaistinėse šiais laikais?
Atsakyti
na ir as turejau sia zaraza,po vandens parko,praejus keliom sav pastebejau salia nago lyg pulinuka,maniau issuks ir viskas,na taip ir buvo,o po keliu dienu pasikeite nagas,lyg vienoj vietoj atsoko,pabalo.Na taip,po tyrimo grybelis.vienas gyd.liepe issitirt kepenis,ir paskirs gydyma kelis men,nes tie vaistai kenkia kepenim,o jei sirge gelta,ju naudot isvis negalima.Na man tai toks gyd.nepatiko,nes dar pasake,kad jis linkes atsinaujint.Tada nuejau pas kita,ji ta naga apipjauste,su dilde nuslifavo,ir liepe vis tepl tepaliuku,ir vis neleist augt,kas antra diena kirpt,slifuot.Na nieko,toliau neina,dabar as ji tvarkaus taip ,kaip ir kitus,
Atsakyti
Kokiu tepaliuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 10 23, 23:37)
Kokiu tepaliuku? 4u.gif

lamisil,ar kazkaip panasiai,jis parasyta kad tinka nuo odos grybelio.bet man patare tept ant to nago ir aplink to nago oda,palaikyt kol susigers
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2009 10 23, 20:56)
O kokios proporcijos? Šeimoje yra turinčių šią problemą, tai bandytume. O glicerino būna vaistinėse šiais laikais?

100 ml. glicerino,ir 100 ml. acto esencijos 70%.Pries naudojima suplakti.Nakciai deti sudrekintus tamponiukus.Raso,kad ir ant pedu, ne tik ant nagu galima deti.Tik gal kazka reiketu sugalvoti,kad patalynes netepliotu.Deti kasdien,kursas 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 24, 10:38)
100 ml. glicerino,ir 100 ml. acto esencijos 70%.Pries naudojima suplakti.Nakciai deti sudrekintus tamponiukus.Raso,kad ir ant pedu, ne tik ant nagu galima deti.Tik gal kazka reiketu sugalvoti,kad patalynes netepliotu.Deti kasdien,kursas 3 savaites.

Gal kas bandet ta piestuka ? ar veiksmingas ir gal matet kokia jo kaina ?
Atsakyti
QUOTE(kuosa @ 2009 10 23, 00:35)
Nemanau, kad cia grybelis. Paprastai del jo nagai stipriai sustoreja.

nebūtinai...o ar yra grybelis gali pasakyti tik tyrimas. Nė vienas pacientas ar net gydytojas tik pažiūrėjęs nepasakys- yra grybelis, ar ne. Netikėkit, jeigu nustato iš akies, reikalaukit tyrimo blush2.gif
Šiaip dėl prevencijos, kad saugot nuo grybelio artimuosiu yra labai gerai, bet galiu pasakyti, kad tuo grybeliu galima užsikrėsti netgi labai negvai, pvz nuėjus į svečius duoda eiminkai savo šlepetes, jei jas nešioju sergantis grybeliu- užsikrėsite rolleyes.gif taip kad...jūs saugosite vaiką, o jis patsineš iš mokyklos, kai per fizinio l. pamokas persirenginės viename kambaryje su sergančiu grybeliu.... Šiaip skamba klaikiai, atrodo, kad tas grybelis slypi visur, bet....didžiąja dalimi taip ir yra rolleyes.gif pagalvokit....parduotuvėse matuojamės batus- jie taip pat gali būti jau užkrėsti, juose gali būti grybelio sporų, kurias parsinešite su savimi, gal pateks ant jūsų kojinių, neužsikrėsite, bet su kojinėmis parnbešine namo, vaikas ar vyras eis basomis ir.... doh.gif sudėtinga situacija....
Dėl vaistų- patarčiau gerai pagalvoti...aš pirmiausia esu už visus natūralius metodus..... kalbėjausi su mūsų šeimos daktaru- be galo protingas žmogus, kažkas iš jo aplinkos sirgo...tai man sakė, kad pirmas veiksmas- duoti nulupti nagus, tada tepti salicilo tirpalu, jodo tirpalu...išsipurkšti batus.,..turėtų išaugti gražus sveikas nagas....o vaistai jau paskui, jeigu tokie metodai nepadeda...bet pirmas žingsnis, ką jis minėjo- nagų nulupimas....logiškai mąstant- tikrai, kam reikalingas tas baisus nagas, sergantis....procedūra nemaloni, skausminga ir nedarb. lapelį duoda rolleyes.gif bet reikia galvoti, kaip tie visokie vaistai per kepenis duoda doh.gif baisu doh.gif
Atsakyti