QUOTE(ameba+30 @ 2009 08 25, 16:01)
nu va, buvau as pas kita gydytoja, sedejo jinai ir galvojo ka man skirti
nes nezinojo ka galima butu. Sako geriamieji vaistai jau nepades, nes jau grybas priprates - geriau puse metu ir nieko.. tepiau Clotrimazoliu metus ir irgi matyt priprato. tepiau Loceryliu, raudonu skysciu kazkokiu... sedejo ir galvojo... kazkoki tepala israse, sake tepti iki 10 kartu per diena...
ir jokiu pleistru ant pirsto
laikyti naga sausai.
tai vat pastebejau kad jei pleista uzklijuoju tai pradeda grybas skverbtis toliau i naga...
tai bandau kartais obuoliu acte pamirkyti, svogunu tyreje, valgau cesnakus, tepu arbatmedzio EA, pirksiu jodo dabar...
aš šiuo metu geriu vaistus (itrakanazolį). žiūrėsiu ar padės, po dviejų mėnesių pas gydytoją, žiūrėsime kas toliau. pleistrus klijuoju tik kraštutiniu atveju, kai pas draugus einu, o šiaip ačiū dievui į darbą nereikia dar metus, kol vaiką auginu. Tiesa nusipirkau Gehwol aliejuką, nes nuo klotrimazolio labai išsausėjo ir pats nagas ir odelės aplinkui. nagus laikau kuo sausiau, plaunu tik rankas, o visą kitą tik su pirštinėmis. kols kas rezultatas nulinis, bet tikiuosi. kerpu nagus trumpai, stengiuosi kuo mažiau prie jų lįsti. gydytoja sakė jei niekas nepadės reikėtų pasitikrinti skydliaukę, nes tai gali nuo jos būti. bet man kažkodėl atrodo, kad čia trauminis. (nebuvo proto, tad ir krapštinėjau panages) Na vienu žodžiu lyg ir gydausi, o kas bus nežinau. jei įvyks stebuklas parašysiu, jei ne tai vis tiek kažką gydytojai patars.