Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Gerėjimas gydant grybelį yra toks, kad tai, kas buvo negražu, jau ir liks negražu, kol nenuaugs ir nebus nukirpta smile.gif deja Svarbu, kad nagas bent truputį auga ir tai, kas auga, yra gražu. Reikia labai daug laiko ir kantrybės
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 07 14, 11:20)
nei velnio man negereja  doh.gif  o dabar nuo liepos vaistai tik su receptu parduodami, o mano gydytoja atostogauja.. tai nzn ka daryti  unsure.gif  nepadeda man nei lakas, nei vaistai, nei tepalai nei skystis... nezinau ka daryti cry.gif eiti pas kita gydytoja?

Jei taip niekas nepadeda gal tikrai būtų verta pakeisti gydytoją, bus ne viena nuomonė, ko gero vaistų neatitaiko neprastam grybui g.gif , linkiu kantrybės ir sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 07 14, 11:20)
nei velnio man negereja  doh.gif  o dabar nuo liepos vaistai tik su receptu parduodami, o mano gydytoja atostogauja.. tai nzn ka daryti  unsure.gif  nepadeda man nei lakas, nei vaistai, nei tepalai nei skystis... nezinau ka daryti cry.gif eiti pas kita gydytoja?

stiprybės 4u.gif man dar blogiau, nes man ne vienas nagas, o keli. niekas taip pat nepadeda, nei vaistai, nei tepalai, nei lakai. o gal tiesiog kantrybės neturiu. Registruojuos į narmedą, tegul viską lupą lauk verysad.gif , bet manau, kažkas po to pasikeis. tikiuosi į gerą smile.gif
Atsakyti
kai aš savo gydytojos paklausiau - ar reikės nagą lupt?, tai atsakymą gavau - kad dabar tokių dalykų nedaro.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 01, 10:09)
Oi mes tai buvom susidure ir sunku su jais.Jus pati neydikit be tyrimu,nes gali buti kad jums atrodys tai grybelis o jus gydisit ir niekas nepraeis o ten is tikro bus ne grybelis o sefilokokas.
Ypatingai ligoniams gulintiems ligonineje ar kitose gyd.ystaigose atsiranda.Tad kad issitirkit pirma pries gydant.
Ir dar patariu vaikams nepirkite padevetos avalynes ir pacios atsisakykit pirk batu is labdaros nes rizika 90%pasigaut gribeli.Jus gi nezinot kos zmogus ar vaikas juos

Musu mazylei pasirodo tikrai grybelis, o uzsikrete nuo musu tevelio (nors pas ji ne nesimato, bet padare tyrimus ir rado...) unsure.gif Tai dabar tepam tepaliuka ir rezultatas matosi, grazus naguciai ataugineja, ir gana greitai, ne taip kaip suaugusiems letai smile.gif

QUOTE(mamalopes @ 2009 07 03, 21:42)
Is vienos mamytes gera klausima gavau ir nezinau atsakymo ir pati susidomejau gal kas zino.O turint grybely galima lakuotis nagus ir ar per laka galima uzsikresti grybeliu g.gif Na logiskai mastant kad gali ir negali uzsikresti,o kaip istikruju g.gif

As kai turejau lakavau, ir nieko schmoll.gif O siaip, tubut medikai turetu zinoti...

QUOTE(eliukė @ 2009 07 16, 11:49)
kai aš savo gydytojos paklausiau -  ar reikės nagą lupt?, tai atsakymą gavau  - kad dabar tokių dalykų nedaro.

Jau gana ilga laika to nedaro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2009 07 16, 12:49)
kai aš savo gydytojos paklausiau -  ar reikės nagą lupt?, tai atsakymą gavau  - kad dabar tokių dalykų nedaro.

aš šimtą kartų už nago nelupimą smile.gif, bet pas mane kažkokia neaiški padėtis su nagais. grybelio neranda, o atseit atšokusi plokštė, patys nagai, ploni, gražūs, jokių ten košių, juodulių, rudulių nėra. kaip aiškino prigramdžiau po nagu ir užaugo normali oda. tad sakau atlupus gal kaip nors padėti galima būtų. jau nebeturiu jėgų teplioti ir kovoti. na važiuoju kitą penktadienį į narmedą. žiūrėsime kas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare106: 16 liepos 2009 - 14:39
As gruodzio pab. pradejau gerti vaistus, geriau 3 men. dabar jau dziaugiuosi pedikiuru!!!!!
Papildyta:
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 01, 10:09)
Oi mes tai buvom susidure ir sunku su jais.Jus pati neydikit be tyrimu,nes gali buti kad jums atrodys tai grybelis o jus gydisit ir niekas nepraeis o ten is tikro bus ne grybelis o sefilokokas.
Ypatingai ligoniams gulintiems ligonineje ar kitose gyd.ystaigose atsiranda.Tad kad issitirkit pirma pries gydant.
Papildyta:

Ir dar patariu vaikams nepirkite padevetos avalynes ir pacios atsisakykit pirk batu is labdaros nes rizika 90%pasigaut gribeli.Jus gi nezinot kos zmogus ar vaikas juos nesiojo.
O kas turi grybeli seip ji visada reikia gremzti ir paskui gaerai but ant nago(tik rek butinai apgremzti ta vieta kur grybelio pazeista)patepti arbatmedzio aliejaus teplioti po 2 kartus per diena ir pastiprint imuniteta,atsisakyti mesos ir vengti baltyminio maisto.

bet kas cia per nesamones gremzti, gerti arbatas ir kt. gal jau baigiam su sarlatanais. mano daktaras ir kitas dermatolgas sake- nuo nagu grybelio padeda tik geriamos tabletes. nagas storas ir pvz. jokie tepalai nepadeda. lakas gal ir padetu, bet klausimas. o teplioti reikia 9-12men. vaistus man uzteko gerti 3 men.
prie ko cia mityba? neteko girdeti, kad reiktu keist mityba
Papildyta:
niekas nelupa dabar nagu. man israse vaistu, nagas nuaugo, vis nukirpdavau pazeista dali ir vsio. po puses metu nera grybelio
Papildyta:
QUOTE(eliukė @ 2009 07 08, 14:27)
o man tik neseniai daėjo , kad tai grybelis, aš "tūndra" maniau kad čia viaminų trūkumas. išsityriau, prirašė vaistų (beja ne pigių) ir gydausi. o lakuotis nagus tai visada lakavaus ir lakuosiuos ir dar apdildinu kad lygus gražus atrodytu, nes pas mane tik vienas nagas pažeistas ir tai nestipriai.

nedaug pazeistas. bet grybelis byra ir platini kitiems. mano irgi nedaug pazeistas buvo blush2.gif
Atsakyti
labas, lankiausi Narmedoje, super gydytoja Bičkauskienė. taigi mano situacija tokia - grybelio neturiu (kaip ir rodė visi prieš tai daryti tyrimai). tačiau man nustatyta onicholizė. Visi tyrimai iki galo neatlikti, tačiau ta liga (ar kas čia tiksliai nežinau) atsiranda dėl įvairiausių dalykų, pvz. kitų ligų, vaistų ir pan., na o man po traumų, t.y. prisikrapsčiau su dildėmis verysad.gif . tai būdinga ir toms kas lankosi ps manikiūrininkes. na gydymo esmė tokia, kad jei nėra nei grybelio, nei jokios bakterijos (laukiu dėl bakterijos atsakymo), tai padės tik trumpas nagų kirpimas (iškarpyti reikia visas atšokusias vietas), tepimas klotrimazolum skysčiu. tačiau svarbiausia yra kuo mažiau šlapinti rankas. angliškuose puslapiuose skaičiau, kad reikia netgi fenu rankas džiovinti po plovimo, ar jau geriau naudoti pirštines, o ne mirkyti rankas. taip pat negalima lakuoti, bintuoti ir pan. na iš tiesų sunku, bet ką padarysi. esu motinystės atostogose, prisipirkau pirštinių ir bandysiu daryti viską, kad tik nors kiek pagerėtų. penktadienį vėl kreipsiuos į narmedą dėl paskutinio tyrimo. po jo tikiuosi gauti dar daugiau informacijos. tad jei ką domins būtinai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(vasare106 @ 2009 07 15, 17:49)
stiprybės 4u.gif man dar blogiau, nes man ne vienas nagas, o keli. niekas taip pat nepadeda, nei vaistai, nei tepalai, nei lakai. o gal tiesiog kantrybės neturiu. Registruojuos į narmedą, tegul viską lupą lauk verysad.gif , bet manau, kažkas po to pasikeis. tikiuosi į gerą smile.gif

sveikos merginos.turejau tokia beda kaip koju nagu grybeli ir man pavyko jo greitai atsikratyti.nezianu patikesit manim ar ne,bet verta pabandyti.nereikia ne stipriu vaistu gerti nei tepti kas dien tu pazeistu naguciu.paprasciausiai nusipirkit is vaistines GREIFRUKTU SULCIU EKSTRAKTO ir PEROKSIDO VANDENELIO 3%.mazdaug 1valgoma sauksto peroksido sumaisykit su 4-5lasais to ekstrakto,ir vakare pries einant gult ausu krapstuku istepkite tuo misiniu pazeistus nagucius ir tarpupirscius.ta procedura galit pakartot po keleta dienu vel.ir daugiau nieko nereikia daryti tik tureti kantrybes ir laukti kaip ataugineja grazus nagai.patikekit isbandytas reikalas ir tikrai veiksmingas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, infekuotieji smile.gif

Vargsas as sad.gif
Man siandien irgi diagnozavo koju nagu grybeli. Kaires kojos 2 ir 4 nagai pilnai grybeliuoti, 3 tik sonas. Dar turiu isitaises ir koju pedu grybeli, tai Kalvariju turguje isigijau Bisungit antibiotik, 10 Lt, tepiau pora savaiciu, tai matau, kad praeina.

O del nagu grybelio, tai gydytoja israse Terbinafil Actavis 250 Mg (receptinis), liepe gerti karta per para ir pageidautina uzkandant ko nors riebesnio, kad ta vaistine medziaga geriau pasisavintu. Sio vaisto kaina daugiau nei 100 lt. Liepe gert pora men, tada vel pas ja apsilankyt. Ir dar minejo, kad sie vaistai labai per kepenis duoda, todel vyresniem zmonem ju neskiria. Po menesio vaisto vartojimo reikes kraujo tyrima daryt ir ziuret, ar kepenys neparejo. Dar liepe ziuretis, kad kepenu neskaudetu, oda ir akiu vokai nepagelstu, slapimas nepakitusios spalvos butu, o jei kas, tada nutraukt gydyma ir pas vel pas gydytoja kreiptis. Jei vartojami kiti vaistai, ispet apie tai vaistininka ar savo gydytoja.
Dar israse Formalino 10 proc. (receptinis), kurio galima isigyt tik Universiteto 2 arba Gedo pr. esancioj vaistinej (priesais Teisingumo ministerija). Liepe uzsimaut gumines pirstines, suvilgyt vatos tampona formaline, idet i batu galus ir savaite laikyt balkone trigubam gerai uzristam plastikiniam maise, nes tas formalinas nuodingas. Po to dar dvi savaites batus vedint balkone. Po poros menesiu kojines patare ismesti, namines slepetes taip pat, nes grybelio sporos pakankamai gyvybingos ir gali islaikyt net virinima.
Patalyne skalbt masinoj ant max temperaturos, po to dar lygint su karstu lygintuvu. Dusa po saves taip pat isplaut su xemikalais. Taip pat naudoti atskirus koju ranksluoscius, atskiras slepetes ir saviem slepeciu nedavinet ir is kitu nesiskolint. Geriau sveciuose su kojinem vaiksciot.

Mano mama turi grybeli jau 100 metu, bet sake, kad cia nuo tavo organizmo priklauso, uzsikresi ar ne, kaip ir su karpom.

Dar siule gydymosi alternatyvas:
1) tepti kazkokiu tepaliuku. Bet sake, kad pernelyg brangu ir mazai efektyvu, nes tepalas skiriamas, kai tik krastas grybeliuotas (kaip pas mane 3 pirste). Jei bent vienas nagas visiskai grybeletas, tai netinka tada;
2) imtis 14 d. biuleteni ir gultis i stacionara, kur saltu azotu bus lupami nagai. Vaistus dar reiks naudot, bet trumpesni laika;
3) vaistais (ka ir pasirinkau smile.gif ). Gydymas uztruks apie pusmeti, visiskai sveiki nagai ataugs per 9-12 men.
Atsakyti
skaitineju skaitineju ... bet nerandu kad kas nagu gybeli gydytu jodu.
mano vyrui buvo toks labai nestiprus, kas vakara tepe jodu ir nuaugo tas grybas...
ar turiu kita baime... vaziuojam pagyventi pas tevus, o mano teciui grybas ant koju nagu gyvena ir dziaugiasi sad.gif. taip bijau kad mazoji neuzsikrestu... kaip cia padarius kad visiems gerai butu (tevas is tu zmoniu, kuriam nepasakysi, kad reikia issigydyti...) beje ir kas vakara jis neturi kantrybes tepliotis.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareja: 14 rugpjūčio 2009 - 14:12
QUOTE(vasareja @ 2009 08 14, 16:11)
skaitineju skaitineju ... bet nerandu kad kas nagu gybeli gydytu jodu.
mano vyrui buvo toks labai nestiprus, kas vakara tepe jodu ir nuaugo tas grybas...
ar turiu kita baime... vaziuojam pagyventi pas tevus, o mano teciui grybas ant koju nagu  gyvena ir dziaugiasi sad.gif. taip bijau kad mazoji neuzsikrestu... kaip cia padarius kad visiems gerai butu (tevas is tu zmoniu, kuriam nepasakysi, kad reikia issigydyti...) beje ir kas vakara jis neturi kantrybes tepliotis.. doh.gif

profilaktiskai galima ir sveikus nagus patept jodu, is po vonios.Tepti reiketu su ausu krpastuku palei odeles. svarbiausia neperdaznai, nes nuo jodo sauseja oda. Ir tiesa pasakius tikiu ir zinau, kad jodas gali padet esant grybeliams, svarbiausia neuzleist kuo anksciau tuo geriau. jodas veikia pries bakterijas ir grybelius. Sekmes visoms bigsmile.gif man geriamu vaistu ir jodo pagalba pavyko nusikratyt to parazito 4u.gif
Atsakyti