Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Aš dabar naudoju Adelės tepalą nuo grybelio. Jau du mėnesius tepu aš tuos savo nagus. Taip pat geriu arbatą iš Adelės nuo grybelio. Tie nagai, kurie ne visi grybelio pažeisti lyg r gerėja, o tam kur seniai negydomas (gal koki 10m) tai poveikio kol kas nematau. Sako, kad reikia ta tepalą naudoti bent jau tris mėnesius, o jei grybelis įsisenėjęs tai ir ilgiau. Jei po pusės metų nepagysiu pradėsiu vaistus rimtus vartoti.
Atsakyti
o kur pirkote tepaliuka? Maciau mugeja bet per kvailuma nenusipirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 06 27, 18:53)
Aš dabar naudoju Adelės tepalą nuo grybelio. Jau du mėnesius tepu aš tuos savo nagus. Taip pat geriu arbatą iš Adelės nuo grybelio. Tie nagai, kurie ne visi grybelio pažeisti lyg r gerėja, o tam kur seniai negydomas (gal koki 10m) tai poveikio kol kas nematau. Sako, kad reikia ta tepalą naudoti bent jau tris mėnesius, o jei grybelis įsisenėjęs tai ir ilgiau. Jei po pusės metų nepagysiu pradėsiu vaistus rimtus vartoti.

kur pirkote arbata? blush2.gif
Atsakyti
Oi mes tai buvom susidure ir sunku su jais.Jus pati neydikit be tyrimu,nes gali buti kad jums atrodys tai grybelis o jus gydisit ir niekas nepraeis o ten is tikro bus ne grybelis o sefilokokas.
Ypatingai ligoniams gulintiems ligonineje ar kitose gyd.ystaigose atsiranda.Tad kad issitirkit pirma pries gydant.
Papildyta:
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 01, 09:55)
Oi mes tai buvom susidure ir sunku su jais.Jus pati neydikit be tyrimu,nes gali buti kad jums atrodys tai grybelis o jus gydisit ir niekas nepraeis o ten is tikro bus ne grybelis o sefilokokas.
Ypatingai ligoniams gulintiems ligonineje ar kitose gyd.ystaigose atsiranda.Tad kad issitirkit pirma pries gydant.

Ir dar patariu vaikams nepirkite padevetos avalynes ir pacios atsisakykit pirk batu is labdaros nes rizika 90%pasigaut gribeli.Jus gi nezinot kos zmogus ar vaikas juos nesiojo.
O kas turi grybeli seip ji visada reikia gremzti ir paskui gaerai but ant nago(tik rek butinai apgremzti ta vieta kur grybelio pazeista)patepti arbatmedzio aliejaus teplioti po 2 kartus per diena ir pastiprint imuniteta,atsisakyti mesos ir vengti baltyminio maisto.
Atsakyti
Is vienos mamytes gera klausima gavau ir nezinau atsakymo ir pati susidomejau gal kas zino.O turint grybely galima lakuotis nagus ir ar per laka galima uzsikresti grybeliu g.gif Na logiskai mastant kad gali ir negali uzsikresti,o kaip istikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 07 01, 10:20)
kur pirkote arbata?  blush2.gif

ameba+30, kaip sekasi kovoti su ta bjaurybe? Bijau džiaugtis, bet man gražiausiai nuaugo, lakas veiksmingas thumbup.gif , vis dar lakuoju ir lakuosiu iki rudens, bet vien kokia palaima, kad jau 1,5 mėn. nebereikia klijuoti lotuliukas.gif , nes kai orai sušilo pradėjo pleistras pastoviai atsiklijuoti tad laukiau nežmoniškai kada gi pagaliau nuaugs...
Atsakyti
o man tik neseniai daėjo , kad tai grybelis, aš "tūndra" maniau kad čia viaminų trūkumas. išsityriau, prirašė vaistų (beja ne pigių) ir gydausi. o lakuotis nagus tai visada lakavaus ir lakuosiuos ir dar apdildinu kad lygus gražus atrodytu, nes pas mane tik vienas nagas pažeistas ir tai nestipriai.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2009 07 08, 15:27)
o man tik neseniai daėjo , kad tai grybelis, aš "tūndra" maniau kad čia viaminų trūkumas. išsityriau, prirašė vaistų (beja ne pigių) ir gydausi. o lakuotis nagus tai visada lakavaus ir lakuosiuos ir dar apdildinu kad lygus gražus atrodytu, nes pas mane tik vienas nagas pažeistas ir tai nestipriai.

As irgi itariu, kad ta bjaurybe turiu g.gif Abieju koju nyksciu kampuciai pagelte, po jais ertmes formuojasi, ten kaupiasi i kosele panasi mase g.gif Ilgai maciau, kad cia suzalojimo pasekmes, nes spintele ant kojos uzvertus buvau doh.gif , bet dabar jau baisu paidare...
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 07 01, 10:20)
kur pirkote arbata?  blush2.gif

kas dėl arbatos,jei niekur kitur nerandi, rasi el. parduotuvėje: www.adele.lt smile.gif
Atsakyti
Raile, tai tu jau ir bėg į odos dispanserį ( nes mano pradžia irgi tokia pati buvo- nuo nago kampučio).
beja man gydytoja sakė kad grybelis labai nemėgsta rugščių, taigi profilaktiškai galima kojas palaikyt vandenyje į kurį ipilta šiektiek acto, na kad paragavus stiprokai jaustųsi.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2009 07 11, 09:51)
Raile, tai tu jau ir bėg į odos dispanserį ( nes mano pradžia irgi tokia pati buvo- nuo nago kampučio).
beja man gydytoja sakė kad grybelis labai nemėgsta rugščių, taigi profilaktiškai galima kojas palaikyt vandenyje į kurį ipilta šiektiek acto, na kad paragavus stiprokai jaustųsi.

Reikia nueit, suprantu...Aciu Tau 4u.gif Bijau tu vaistu, kazkaip noretusi greitai ir neskausmingai-fiziskai ir finansiskai prasisukt blush2.gif mirksiukas.gif Vakar pradejau arbatmedzio aliejuka teplioti g.gif Dar esu girdejusi, kad vandenilio peroksidas veikia grybeli neblogai thumbup.gif Gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(nora72 @ 2009 07 08, 11:06)
ameba+30, kaip sekasi kovoti su ta bjaurybe? Bijau džiaugtis, bet man gražiausiai nuaugo, lakas veiksmingas  thumbup.gif , vis dar lakuoju ir lakuosiu iki rudens, bet vien kokia palaima, kad jau 1,5 mėn. nebereikia klijuoti  lotuliukas.gif , nes kai orai sušilo pradėjo pleistras pastoviai atsiklijuoti tad laukiau nežmoniškai kada gi pagaliau nuaugs...

nei velnio man negereja doh.gif o dabar nuo liepos vaistai tik su receptu parduodami, o mano gydytoja atostogauja.. tai nzn ka daryti unsure.gif nepadeda man nei lakas, nei vaistai, nei tepalai nei skystis... nezinau ka daryti cry.gif eiti pas kita gydytoja?
Atsakyti