Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(ameba+30 @ 2009 04 15, 12:12)
o ta exoderili kokioj vaistinej galima nupirkt? ar jis bespalvis? nes kiek anksciau kazkoki tirpala naudojau raudona  doh.gif nenoriu daugiau  schmoll.gif

Aš pirkau Eurovaistinėje, taip jis bespalvis ir bekvapis http://www.100metu.l...raides/exoderil
, čia gali apie jį pasiskaityti, kai tu jau daug ką išbandžiusi gal ką nors ir stipresnį vartojai, tiesiog pasižiūrėk. Aš kaip gelbintis šiaudo griebiuosi verysad.gif , o nagų dizaino saloną susprogdinti norisi ir kyla klausimas kaip ir ką dirba visuomenės sveikatos centrai jei tokius gėrius padovanoja....
Atsakyti
Aciu, nupirksiu ir sita. GAl greiciau issigydysiu
Atsakyti
Bus Grusauskas smile.gif as koju nagu odeles tepu jodu kainuoja apie 3lt ir ant dezutes raso kad grybeliams gyditi. Vakarais pasitepu tai nelabai graziai atrodo spalva tokia tamsiai ruda, bet ryte nieko nebesimato susigeria gal blink.gif
Papildyta:
QUOTE(nora72 @ 2009 04 15, 14:21)
Aš pirkau Eurovaistinėje, taip jis bespalvis ir bekvapis http://www.100metu.l...raides/exoderil
, čia gali apie jį pasiskaityti, kai tu jau daug ką išbandžiusi gal ką nors ir stipresnį vartojai, tiesiog pasižiūrėk. Aš kaip gelbintis šiaudo griebiuosi  verysad.gif , o nagų dizaino saloną susprogdinti norisi ir kyla klausimas kaip ir ką dirba visuomenės sveikatos centrai jei tokius gėrius padovanoja....

siaip vien ant salono manyciau kad nereiktu visos kaltes nurasyt, jei normalus ten gi jos viska dezinfekuoja, dazniausiai uzsikreciama sporto klubuose, soliariume (kilimeliai ant kuriu lipam), baseinuose, matuodamiesi parduotuvse avalyne, sveciuose ir dar daug daug daukur sad.gif as manau kad ta zaraza pasigavau kai atostogavau egipte (nechloruoti baseinai buvo) arba sporto klube sad.gif(( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusik5 @ 2009 04 15, 22:58)
Bus Grusauskas smile.gif as koju nagu odeles tepu jodu kainuoja apie 3lt ir ant dezutes raso kad grybeliams gyditi. Vakarais pasitepu tai nelabai graziai atrodo spalva tokia tamsiai ruda, bet ryte nieko nebesimato susigeria gal blink.gif
Papildyta:
siaip vien ant salono manyciau kad nereiktu visos kaltes nurasyt, jei normalus ten gi jos viska dezinfekuoja, dazniausiai uzsikreciama sporto klubuose, soliariume (kilimeliai ant kuriu lipam), baseinuose, matuodamiesi parduotuvse avalyne, sveciuose ir dar daug daug daukur sad.gif as manau kad ta zaraza pasigavau kai atostogavau egipte (nechloruoti baseinai buvo) arba sporto klube sad.gif(( verysad.gif

Sutinku, kad čia zaraza, niekad gyvenime net neįsivaizdavau, kad taip daug žmonių kenčia nuo jo...bet savo atveju nieko kito kaltinti negaliu, nes po rankos priaugintu nagu, panešiojus juos 1,5 m., atsirado tuščia ertmė ir kas įdomiausia, kad man sunerimus, manikiūrininkė nesureikšmino, maždaug nieko čia tokio nuaugs, tai ką ir bepridursi, tipo tokių atvejų būna ir nemažai...o kas dėl dezinfekcijos, neatlieka tokios kokia tirėtų būti, voleliai panagių šlifavimui juk visoms tie patys, nors turėtų būti tos dienos klientėms atskiri komplektai, kai pradedi gilintis...baisu doh.gif , ir salonas normalus, o dabar ką-lyg ir pati kalta, nereikėjo prisiauginti, dabar kai nuėmiau ploni, jautrūs...bet svarbiausia, kad grybas išnyktų, o savi vis kaip nors ataugs...
Atsakyti
QUOTE(nora72 @ 2009 04 16, 10:02)
Sutinku, kad čia zaraza, niekad gyvenime net neįsivaizdavau, kad taip daug žmonių kenčia nuo jo...bet savo atveju nieko kito kaltinti negaliu, nes po rankos priaugintu nagu, panešiojus juos 1,5 m., atsirado tuščia ertmė ir kas įdomiausia, kad man sunerimus, manikiūrininkė nesureikšmino, maždaug nieko čia tokio nuaugs, tai ką ir bepridursi, tipo tokių atvejų būna ir nemažai...o kas dėl dezinfekcijos, neatlieka tokios kokia tirėtų būti, voleliai panagių šlifavimui juk visoms tie patys, nors turėtų būti tos dienos klientėms atskiri komplektai, kai pradedi gilintis...baisu  doh.gif , ir salonas normalus, o dabar ką-lyg ir pati kalta, nereikėjo prisiauginti, dabar kai nuėmiau ploni, jautrūs...bet svarbiausia, kad grybas išnyktų, o savi vis kaip nors ataugs...

Nu jo nelabai smagu g.gif siulyciau papasakoti manikiuristei, kas tau atsitiko (tik geriau jos nekaltink) nezinia kokios reakcijos gali susilaukti, bet tarkim as pasakyciau taip, kad man nagu grybelis nzn kur as ta zaraza pasigavau, bet turetum imtis atsargumo priemoniu, kad kitu merginu neuzkestum, juk po manes tais paciais irankiais ne vienai darei... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėjau paklausti ar kas bandėte Adelės Karaliūnaitės priemones nuo grybelio. Aš prieš kelias dienas prisipirkau arbatų ir tepalų, apsišarvuosiu kantrybe ir bandysiu gydytis tokiais metodais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 04 19, 21:58)
Sveikos  smile.gif  Norėjau paklausti ar kas bandėte Adelės Karaliūnaitės  priemones nuo grybelio. Aš prieš kelias dienas prisipirkau arbatų ir tepalų, apsišarvuosiu kantrybe ir bandysiu gydytis tokiais metodais  ax.gif

Esu girdejus kad tam tikros vaistazoles ju nuovirai gydo, tik jei vaistais gydimas trunka 3menesius tai kiek laiko turi trukti viralais? Galbut ir as ryzciausi tokiam metodui tik bijau kad liga neplistu.. nepersimestu i kitus nagus ar dar blogiau apkresciau aplinkinius doh.gif
Atsakyti
Radau tokį receptą ir ruošiuosi pabandyti, nes mano vienas užkrėstas grybeliu:
"Koju nagu grybelis gali buti isgydomas greitai ir be jokiu sudetingu priemoniu. Aprasysiu tik viena UZTIKRINTA ir savo paties isbandyta buda kaip greit ir efektyviai iveikti sia liga. Grybeliu yra ivairiu, bet sis budas turetu padet visiems.
KO REIKIA: Reikia paiimti 3% vandenilio peroksido tirpalo ir sumaisyti su greipfrutu seklu ekstratu (jo yra vaistinese ir parduodamas Citrosept pavadinimu, galima ir kitu pavadinimu surasti).
KAIP TAI DARYT: ipilyti i valgoma sauksta 3% vandenilio peroksido ir ilasinti keleta lasu greipfrutu seklu ekstrato. ismaisyti. Bus tik vienas valgomas saukstas tirpalo. Siuo tirpalu tepti nagus ir tarpupirscius. Nepagaleti laiko. Visa oda aplink pirstus turi buti gerai istepta.
KIEK KARTU TAI DARYTI: uztenka vieno karto, galima du. Priklauso kokia nagu bukle.
NEPERSISTENGTI: po keliu kartu tokios proceduros, oda gali tapti jautri ir lengvai pazeidziama. Pameginkit viena ar du kartus ir laukit rezultatu."

Tai va, ką jūs manote, labai nesudėtinga, patį nagą tai gal daugiau kartų tepsiu, tik kažin ar dabar yra vaistinėse vandenilio peroksido pirkti?
Dar prieš kelis metus laikraštyje skaičiau, kaip vienas ūkininkas išsigydė grybelį su soduose naudojamu kažkokiu tepalu, gaila pavadinimo neatsimenu, bet jis naudojamas vaismedžiams tepti kaip priešgybelinė priemonė.
Atsakyti
Sveikos.Gal kas gali parasyt kaip atrodo grybas ant ranku nagu?Pas mane ant keliu nagu atsirado balti isilginiai ruozeliai, kaip itrukimai kazkokie, nagas toje vietoje kazkoks banguotas.Taip yra jau keleta menesiu.Gal tai grybas???? verysad.gif Ka daryt?
Atsakyti
Sveikos.Gal kas gali parasyt kaip atrodo grybas ant ranku nagu?Pas mane ant keliu nagu atsirado balti isilginiai ruozeliai, kaip itrukimai kazkokie, nagas toje vietoje kazkoks banguotas.Taip yra jau keleta menesiu.Gal tai grybas???? verysad.gif Ka daryt?
[/quote]
Yra toks senas geras daiktas, kaip Google:
nagų grybelis
nagų grybelis2
Atsakyti
[quote=Proza,2009 05 05, 16:18]
[/quote]
Yra toks senas geras daiktas, kaip Google:
nagų grybelis
nagų grybelis2
[/quote]

aciu.kazkaip nepanasu.tai gal ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusik5 @ 2009 04 21, 00:43)
Esu girdejus kad tam tikros vaistazoles ju nuovirai gydo, tik jei vaistais gydimas trunka 3menesius tai kiek laiko turi trukti viralais? Galbut ir as ryzciausi tokiam metodui tik bijau kad liga neplistu.. nepersimestu i kitus nagus ar dar blogiau apkresciau aplinkinius doh.gif

Kiek raso ant tepalu etiketes, jei neisisenejes grybelis kazkur apie tris menesius gydytis reiktu. Pas mane isisenejes, tai tikiuosi iki metu galo isgyti smile.gif o kad neapkresciau aplinkiniu nusipirkau cutasept feet purskala, tai seimyna savo karts nuo karto dezinfekuoju biggrin.gif
Atsakyti