QUOTE(Taniusik5 @ 2009 04 09, 11:04)
Labutis, prisijungsiu ir as.... Mano naturalaus nago plokstele ilga, na nagai graziai atrodo ir tram param, bet uztai nuo batu atsoka koju nagu (nyksciu) kampuciai, nekreipiau i tai demesio nes jokiu grybeliu nebuvo... Pries kokius 2menesius nuvaliau laka ir pamaciau kazkokius keistus pakitimus balta isilgini ruozeli, nagas pats pageltes, o tose atsokusiose vietose lyg rysvesnis, na stebejau tuos nagus ape du men... Ir viena diena sugalvojau kad grybelis patikekik taip pradejau panikuot kita ryta jau buvau 2-ligininej, padare tyrima ir mislingai niekas nieko nesake, tik paklause ar negalejau nusimusti nago? Taip tikejaus kad numusimas... po dvieju dienu gyditojo zodziai GRYBAS o dieve kokios asaru pakalnes pasipyle... Zodziu israse LAMISIL vaistu, del lako galiu pasakyt kad tikrai vien tik jis nepades, ir koju nagams gydyti 6men nepakanka net informaciniam lapely raso kad 12men!!! Galima taikyti nebent kompleksini gydima, vaistais ir laku. Tai va geriu vaistus, dar plius geriu ESENSIALI kepenim... nu zodziu aplink mane vien medikai tai pasako ka daryt.. ziuresiu kaip seksis sveikti
Papildyta:
O siaip koju nagai auga labai letai, todel iskart ir nesimato norimo rezultato, man pasirodyt liepe ne anksciau kaip po 5men... tiesa viska viska reikia DEZINFEKUOTI tai butina nes jei sugersit vaistus ir toliau neiosit grybeliuota atvalyne nieko nebus :/
Papildyta:
O siaip koju nagai auga labai letai, todel iskart ir nesimato norimo rezultato, man pasirodyt liepe ne anksciau kaip po 5men... tiesa viska viska reikia DEZINFEKUOTI tai butina nes jei sugersit vaistus ir toliau neiosit grybeliuota atvalyne nieko nebus :/
Vis klausiu visu, pas koki daktara kreipetes (man idomu pavarde, nes bijau pas bet ka pakliuti)