Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Taniusik5 @ 2009 04 09, 11:04)
Labutis, prisijungsiu ir as.... Mano naturalaus nago plokstele ilga, na nagai graziai atrodo ir tram param, bet uztai nuo batu atsoka koju nagu (nyksciu) kampuciai, nekreipiau i tai demesio nes jokiu grybeliu nebuvo... Pries kokius 2menesius nuvaliau laka ir pamaciau kazkokius keistus pakitimus balta isilgini ruozeli, nagas pats pageltes, o tose atsokusiose vietose lyg rysvesnis, na stebejau tuos nagus ape du men... Ir viena diena sugalvojau kad grybelis patikekik taip pradejau panikuot biggrin.gif kita ryta jau buvau 2-ligininej, padare tyrima ir mislingai niekas nieko nesake, tik paklause ar negalejau nusimusti nago? Taip tikejaus kad numusimas... po dvieju dienu gyditojo zodziai GRYBAS o dieve kokios asaru pakalnes pasipyle... Zodziu israse LAMISIL vaistu, del lako galiu pasakyt kad tikrai vien tik jis nepades, ir koju nagams gydyti 6men nepakanka net informaciniam lapely raso kad 12men!!! Galima taikyti nebent kompleksini gydima, vaistais ir laku. Tai va geriu vaistus, dar plius geriu ESENSIALI kepenim... nu zodziu aplink mane vien medikai smile.gif tai pasako ka daryt.. ziuresiu kaip seksis sveikti
Papildyta:
O siaip koju nagai auga labai letai, todel iskart ir nesimato norimo rezultato, man pasirodyt liepe ne anksciau kaip po 5men... tiesa viska viska reikia DEZINFEKUOTI tai butina nes jei sugersit vaistus ir toliau neiosit grybeliuota atvalyne  nieko nebus :/

Vis klausiu visu, pas koki daktara kreipetes (man idomu pavarde, nes bijau pas bet ka pakliuti)
Atsakyti
O siais laikais dar gydo chirurginiu budu pasalindami nagus, kad ataugtu?
Atsakyti
Zinok tikrai neatsimenu pavardes, bet vyriskis. Memanau kad ten ju daug. Juolab as pas ji abu vizitus sudejus praleidau gal 15min. Svarbiausia tyrima pasidaryt, o gydima skiria ta pati smile.gif sekmytes sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusik5 @ 2009 04 13, 23:15)
Zinok tikrai neatsimenu pavardes, bet vyriskis. Memanau kad ten ju daug. Juolab as pas ji abu vizitus sudejus praleidau gal 15min. Svarbiausia tyrima pasidaryt, o gydima skiria ta pati smile.gif sekmytes  sunglasses2.gif

Gal Grušauskas? yra ten toks populiarus daktariukas 2 ligoninej (moterų numylėtinis lotuliukas.gif ) thumbup.gif
Aš pas Markevičienę (atrodo tokia pavardė, senai buvo, nebepamenu blush2.gif ) ėjau, irgi nieko moteriškė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2009 04 12, 22:47)
O siais laikais dar gydo chirurginiu budu pasalindami nagus, kad ataugtu?

Taip gydo.Man pasalino puse nago pries 2 men
Atsakyti
Nagu grybeli gydi naturalus arbatmedzio aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dommama @ 2009 04 14, 12:18)

per kiek laiko, nes as jau 2 dienas kaip tepu arbatmedzio EA...
Nenoriu salinti nago, nes matau kad atauga geras, gal visgi pades man tas lakas, tik reikia ilgiau panaudoti (naudoju tik 3menesius, o reikia apie 6)
Atsakyti
QUOTE(dommama @ 2009 04 14, 12:18)

Tikrai??? Nezinojau doh.gif , turiu arbatmedzio aliejuko, tai pradesiu tepti juo siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 04 14, 12:37)
per kiek laiko, nes as jau 2 dienas kaip tepu arbatmedzio EA...
Nenoriu salinti nago, nes matau kad atauga geras, gal visgi pades man tas lakas, tik reikia ilgiau panaudoti (naudoju tik 3menesius, o reikia apie 6)

Kaip malonu girdėti ameba+30, kad jauti lako poveikį, nes tiesą sakant, kai parašei, kad nieko nepadeda imiau abejoti g.gif , nors taip tikėjau-aš tik3 savaites lakuoju ir sakyčiau pokyčiai yra. Dabar pasidalink kaip elgiesi su arbatmedžio aliejumi, nes tepti iš viršaus lyg ir nėra prasmės kai jis nulakuotas...,o pirkai vaistinėje? Na arbatmedis antiseptikas, dezinfekuoja, aš dar prie lako naudoju exoderil lašiukus, lašinu į tą ertmę po nagų 2 k. per dieną, taip vaistinėje patarė ir kantriai laukiu kol nuaugs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora72: 14 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(nora72 @ 2009 04 14, 16:02)
Kaip malonu girdėti ameba+30, kad jauti lako poveikį, nes tiesą sakant, kai parašei, kad nieko nepadeda imiau abejoti g.gif , nors taip tikėjau-aš tik3 savaites lakuoju ir sakyčiau pokyčiai yra. Dabar pasidalink kaip elgiesi su arbatmedžio aliejumi, nes tepti iš viršaus lyg ir nėra prasmės kai jis nulakuotas...,o pirkai vaistinėje? Na arbatmedis antiseptikas, dezinfekuoja, aš dar prie lako naudoju exoderil lašiukus, lašinu į tą ertmę po nagų 2 k. per dieną, taip vaistinėje patarė ir kantriai laukiu kol nuaugs  unsure.gif

Gaila negaliu gerti tableciu nuo grybelio - beria labai labai doh.gif tai tenka pertraukas daryti, o taip manau greiciau isnyktu grybelis.
O laku pradejau lakuoti ne karta per savaite, bet vos ne kasdien tai tik tada pasijaute rezultatas, nes pas man labai smarkiai isivesiejes grybelis...
Blogiausia, kad negaliu atsispirti saldumynams, o mano grybo rusys labai megsta saldumynus... kai tik suvalgau per daug tai jauciu kaip pradeda "valgyti" mano naga...

Arbatmedzio alieju pirkau vaistineje, lasinu i vidu ir ant viso nago. Jau tris dienas ax.gif

O kas cia per Exoderil lasiukai? Nes as tai dar Clotrimazolio tepala tepu ant nago...
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 04 15, 10:18)
Gaila negaliu gerti tableciu nuo grybelio - beria labai labai  doh.gif tai tenka pertraukas daryti, o taip manau greiciau isnyktu grybelis.
O laku pradejau lakuoti ne karta per savaite, bet vos ne kasdien tai tik tada pasijaute rezultatas, nes pas man labai smarkiai isivesiejes grybelis...
Blogiausia, kad negaliu atsispirti saldumynams, o mano grybo rusys labai megsta saldumynus... kai tik suvalgau per daug tai jauciu kaip pradeda "valgyti" mano naga...

Arbatmedzio alieju pirkau vaistineje, lasinu i vidu ir ant viso nago. Jau tris dienas  ax.gif

O kas cia per Exoderil lasiukai? Nes as tai dar Clotrimazolio tepala tepu ant nago...

Exoderil lašai vienas iš priešgrybinių preparatų, turbūt toks pat kaip ir kiti, tik jis ne tepalas, o skystis-tuo ir patogus, kad galima įlašinti į ertmę, nes prieš tai bandžiau tepti tepalą tai niekaip napavyko ,,prikišti" po nagu...loceryl lakuoju 2 k. į savaitę, stebiu kas vyksta, galiu pasakyti tik tiek, kad siai dienai sustojo grybas, ertme nedideja ir po truputi nuauga, na dar bandysiu arbatmedžio EA nusipirkti, nepakenks, bandau gydytis be geriamų vaistų...
Atsakyti
o ta exoderili kokioj vaistinej galima nupirkt? ar jis bespalvis? nes kiek anksciau kazkoki tirpala naudojau raudona doh.gif nenoriu daugiau schmoll.gif
Atsakyti