Jungiuos prie jusu Speju, kad as irgi tokia pati neleimele busiu , itariu, kad irgi turiu sia beda
Jau senokai mano koju nyksciu nagai man kele itarima. Bet ilgai planavom nestuma, paskui 9 men. dziaugsmingo laukimo, dabar 16 men, kaip maitinu krutimi kudikeli Tad i medikus iki siol nesikreipiau, nes suvokiau, kad jokio gydymo nebus..
Nagai sustoreje, prarade blizgesi, gelsteleje, sunku kirpti, trupa kerpant Vieno nago kamputis patamsejes gerokai, atsokes, po juo kaupiasi i kosele panasi mase Juk tai grybo pozymiai!?
Gal tarp jusu yra kaunieciu? I koki medika kreipetes? Ar tiesiog vaziuot i 2-a ligonine ir pas bet ka registruotis? O gal kas privaciai gydo Kaune?
Patarkit.. Aciu
QUOTE(Linax @ 2009 03 24, 11:09)
Dėl matymo pilnai sutinku, bet tada kojos negali į batą ikišt , nu žodžiu bet kokiu atveju blogai, ar rankos, ar kojos nagas. Sėkmės visom gydantis
Taip pradzioj i bata kojos neikisi, skauda. O veliau prisitaikai tinkamus batus. Dabar jau galiu visus demisezoninius turimus nesiot(ir aukstakulnius) o kai susils jau ir bateliuose nebespaus nago. As dziaugiuos uz save ,kad pasiryzau tokia zingsniui.
Papildyta:
QUOTE(Medute55 @ 2009 03 25, 16:40)
Jungiuos prie jusu Speju, kad as irgi tokia pati neleimele busiu , itariu, kad irgi turiu sia beda
Jau senokai mano koju nyksciu nagai man kele itarima. Bet ilgai planavom nestuma, paskui 9 men. dziaugsmingo laukimo, dabar 16 men, kaip maitinu krutimi kudikeli Tad i medikus iki siol nesikreipiau, nes suvokiau, kad jokio gydymo nebus..
Nagai sustoreje, prarade blizgesi, gelsteleje, sunku kirpti, trupa kerpant Vieno nago kamputis patamsejes gerokai, atsokes, po juo kaupiasi i kosele panasi mase Juk tai grybo pozymiai!?
Gal tarp jusu yra kaunieciu? I koki medika kreipetes? Ar tiesiog vaziuot i 2-a ligonine ir pas bet ka registruotis? O gal kas privaciai gydo Kaune?
Patarkit.. Aciu
Patarkit.. Aciu
Pas man ir buvo taip: nukirpt negaledavau, turedavau ismirkyt vandeny gerai,negrazus buvo sluoksniavosi,trupejo, baltas buvo,atsokes ir kose tokia is po jo galedavau krapstyt
Kai jau galesi butinai kreipkis i gydytoja
QUOTE(Linax @ 2009 03 26, 11:07)
Medute55, Kaune galima važiuot tiesiai į 2 lig, ten net siuntimo nereikia (aišku geriausia telefonu užsiregistruot), o privačiai manau irgi yra kabinetų kur dirba dermatologai , man užteko 2 lig., atrodo išgijo ir tikiuosi nebesugrįš tas grybas
Aciu, Tau
Girdejau, kad nereikia siuntimo, tik registruotis..Bet gal galit kas konkretu gydytoja rekomenduoti , nes pries kokius 4 metus del berimo buvau pas tokia varna pakliuvus, kad ziauru
QUOTE(Vamora @ 2009 03 24, 10:10)
Nebijok.Juk praeis tas skausmas , juk uzsaldo,prie pjaustant, na o paskui kaip ir kiekviena operacija, tuir po jos skaudet kazkiek.man tai biuleteni siule iskarto, bet vyras buvo pazadejes veziot i darba ir is jo. iskenetejau, poryt jau menuo, laukiu naujo nagucio pasirodant
as neturejau operacijos jokios... tai neisivaizduoju kaip... o kai pjaus, tai speju uzsimerskiu...
kai man naga norejo apimti tyrimams (nupjaut norejo mano ilga gan grazu naga) tai iskart isplesiau ranka, susinervinau ir vos neapalpau, nors net nebuvo pradejusi... tai kaip salins naga tai tikrai apalpsiu...
o po kiek laiko pasirodo nagas? po kiek laiko atauga visai? mano kiti nagai labai ilgi ir tfu tfu tfu sveiki, stiprus....
o reikes paskui ta pirsta tepti kuom nors? ojej kiek klausimu... tiesiog bijau labai. treciadieni einu tyrimu... uzsirasysiu salinimui prie progos...
o kur salinot naga? cia vilniuj?
o niekas nesidomejote tuo skelbimu,kuris buvo idetas,kad kauno 2oje ligonineje dirbantis gyd salina naga jo neplesiant,o tepant kazkokiais vaistais,grizus po savaites,jis pasalinamas be skausmo,nes buna suminkstejes ,kaip suprantu,ir tada naujas ataugineja...? ir tik 10litu uz naga..as tikriausiai vaziuociau,jei arciau gyvenciau..nes nuskausminimas tikrai turi but skausmingas pries plesiant ,o ir gijimas nelengvas..po to..
QUOTE(ameba+30 @ 2009 03 29, 01:42)
as neturejau operacijos jokios... tai neisivaizduoju kaip... o kai pjaus, tai speju uzsimerskiu...
kai man naga norejo apimti tyrimams (nupjaut norejo mano ilga gan grazu naga) tai iskart isplesiau ranka, susinervinau ir vos neapalpau, nors net nebuvo pradejusi... tai kaip salins naga tai tikrai apalpsiu...
o po kiek laiko pasirodo nagas? po kiek laiko atauga visai? mano kiti nagai labai ilgi ir tfu tfu tfu sveiki, stiprus....
o reikes paskui ta pirsta tepti kuom nors? ojej kiek klausimu... tiesiog bijau labai. treciadieni einu tyrimu... uzsirasysiu salinimui prie progos...
Stiprybes tau ir parasyk kaip seksis. Dar turiu klausimuka: kaip sugebėjai maskuoti rankos nagą , ar nebuvo labai pastebima? Pas mane ta ertme po nagu balta šviecia iš tolo, o nulakavus loceryl, niekuo negalima lakuoti...tad klijuoju pleistra, bet jau nervina , kliūna, pasidalink maskuotes paslaptim, aciū
QUOTE(nora72 @ 2009 03 30, 09:50)
Stiprybes tau ir parasyk kaip seksis. Dar turiu klausimuka: kaip sugebėjai maskuoti rankos nagą , ar nebuvo labai pastebima? Pas mane ta ertme po nagu balta šviecia iš tolo, o nulakavus loceryl, niekuo negalima lakuoti...tad klijuoju pleistra, bet jau nervina , kliūna, pasidalink maskuotes paslaptim, aciū
tai zinok, naga kerpu super trumpai, ir jau daugiau nei pusmeti su pleistru vaikstau nieko nepadarysi.... bet kazkokio tai dikomforto del to nejauciu... aisku, i vandeni (baseina) neinu.. nes pleistras iskart atsilupa..
QUOTE(ameba+30 @ 2009 03 29, 01:42)
As klausiau gydytojo, sake per2-3men turi ataugti. dabar laukiu kad man jau pasirodys tas nagutis.Praejo viskas,jau ir skausmus pamirsau. o po operacijos man israse kazkokio gaminamo vaistineje skyscio,tai kaip perrisinedavau kasdien,jo ir uzpildavau ant tvarscio,pirstuka apibintuodavau. dabar jau viskas gerai,bet kokius batus aunuos.aisku tau ranka, matysis, manau turesi vis aprist, bet reikia pasiryzti. o jei kiti pirstai uzsikres. drauge pasakojo,kad jos dukrai nuo manikiuro buvo grybelis,tai tris nagus nagus nuo vienos rankos plese ir dar vaistus kazkokius brangius puse metu gere .
Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2009 03 29, 19:13)
o niekas nesidomejote tuo skelbimu,kuris buvo idetas,kad kauno 2oje ligonineje dirbantis gyd salina naga jo neplesiant,o tepant kazkokiais vaistais,grizus po savaites,jis pasalinamas be skausmo,nes buna suminkstejes ,kaip suprantu,ir tada naujas ataugineja...? ir tik 10litu uz naga..as tikriausiai vaziuociau,jei arciau gyvenciau..nes nuskausminimas tikrai turi but skausmingas pries plesiant ,o ir gijimas nelengvas..po to..
kai pas dantiste leidzia vaistus ar labai skauda?ir cia panasiai,pradzioj tik jauti,o paskui gali daryt badyt pjaut kiek nori,nieko nejauti.
gijimui,taip laiko reikia, juk cia savotiska operacija. kitaip manau nereiketu i dienos chirurgijos centra vaziuot, o viska poliklinikoj padarytu...
Labas as vakar baigiau sugerti savo 3 menesiu doze Terbinafin. Nagas jau zymiai grazesnis, o vaistai dar turetu veikti 3 menesius. Ismeciau visas kojines, vonios kilimeli, skudurus voniai plaut, ispurskiau batus ir kilimeli prie lovos cutasept feet. Dziaugiuos, kad pasiryzau, pries Kaledas pasidariau tyrima ir sugeriau vaistus. Kita savaite eisiu pasidaryt tyrima, ar nepakenke inkstams ir kepenims . Tikiuos vasara pasidaryt pedikiura.. Vaistai man nekainavo, kainavo kojiniu kilimeliu ismetimas, purskalai kojoms. Pasiryzkit ir jus gydytis ir neuzkretinet kitu
Labutis, prisijungsiu ir as.... Mano naturalaus nago plokstele ilga, na nagai graziai atrodo ir tram param, bet uztai nuo batu atsoka koju nagu (nyksciu) kampuciai, nekreipiau i tai demesio nes jokiu grybeliu nebuvo... Pries kokius 2menesius nuvaliau laka ir pamaciau kazkokius keistus pakitimus balta isilgini ruozeli, nagas pats pageltes, o tose atsokusiose vietose lyg rysvesnis, na stebejau tuos nagus ape du men... Ir viena diena sugalvojau kad grybelis patikekik taip pradejau panikuot kita ryta jau buvau 2-ligininej, padare tyrima ir mislingai niekas nieko nesake, tik paklause ar negalejau nusimusti nago? Taip tikejaus kad numusimas... po dvieju dienu gyditojo zodziai GRYBAS o dieve kokios asaru pakalnes pasipyle... Zodziu israse LAMISIL vaistu, del lako galiu pasakyt kad tikrai vien tik jis nepades, ir koju nagams gydyti 6men nepakanka net informaciniam lapely raso kad 12men!!! Galima taikyti nebent kompleksini gydima, vaistais ir laku. Tai va geriu vaistus, dar plius geriu ESENSIALI kepenim... nu zodziu aplink mane vien medikai tai pasako ka daryt.. ziuresiu kaip seksis sveikti
Papildyta:
O siaip koju nagai auga labai letai, todel iskart ir nesimato norimo rezultato, man pasirodyt liepe ne anksciau kaip po 5men... tiesa viska viska reikia DEZINFEKUOTI tai butina nes jei sugersit vaistus ir toliau neiosit grybeliuota atvalyne nieko nebus :/
Papildyta:
O siaip koju nagai auga labai letai, todel iskart ir nesimato norimo rezultato, man pasirodyt liepe ne anksciau kaip po 5men... tiesa viska viska reikia DEZINFEKUOTI tai butina nes jei sugersit vaistus ir toliau neiosit grybeliuota atvalyne nieko nebus :/
Netikiu as tokiais reklaminiais produktais, dar nei vienas nepadejo. Cia kaip bobuciu uzpilai vaistai nuo visu ligu, kurie veikia kai jais labai tiki zodziu ir taip jau nemazai investuota, tikiu kad pasveiksiu ir nemirkydama koju super mineralo vonelese