Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Padedu gydyti nagų grybelį. Plačiau čia
Arba kreipktis per až
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 01 06, 01:41)
Sveikos,
man yra nagu grybelis. Pries 7 menesius nuejau pas dermatologe tai israse tabletes Mycosyst ir tepaliuko, ir dar skyscio. Bet neveikia  doh.gif nepadeda  verysad.gif siek tiek nuauga, bet vel atsoka nagas nuo guolio  verysad.gif  siandien nusipirkau lako Loceryl, po kiek laiko pajutot teigiamus rezultatus? jau nebegaliu gerti tu vaistu, bijau sugadinti kepenis, jau 7 menesius kas savaite geriu, o ir alergine reakcija atsirado  doh.gif

Sveika, o tą laką Loceryl ar be recepto pardavė ir kokioj vaistinėje pirkai?
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 01 06, 00:41)
Sveikos,
man yra nagu grybelis. Pries 7 menesius nuejau pas dermatologe tai israse tabletes Mycosyst ir tepaliuko, ir dar skyscio. Bet neveikia  doh.gif nepadeda  verysad.gif siek tiek nuauga, bet vel atsoka nagas nuo guolio  verysad.gif  siandien nusipirkau lako Loceryl, po kiek laiko pajutot teigiamus rezultatus? jau nebegaliu gerti tu vaistu, bijau sugadinti kepenis, jau 7 menesius kas savaite geriu, o ir alergine reakcija atsirado  doh.gif

gal tau tikrai netinka tie vaistai, per 7 mėn tai jau turėjo matytis pokyčiai g.gif
man reikėjo pusmetį gerti terbinafin (labai nepigus malonumas doh.gif ), ir pradėjo atauginėt sveikas nagas... aišku kol visai nuaugo tai dar pusmetis praėjo. Ir dar vieną dėžutę tų vaistų likusią turiu, kažkaip per daug nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2004 06 18, 17:35)
Gal kas esat susidūrę su nagų grybeliu. Mano uošvienės kojų nagai kažkokie deformuoti, labai sustorėję, kaikurie atrodo net storesni nei pusė centimetro, aš jos klausiau kas jai yra, o ši sakė tipo čia nieko tokio, vyresniems žmonėms būna. O paskui pasakė, kad pas ja darbe beveik visoms kolegėms taip nagai deformuojasi.Vajetau kaip išsigandau, gal jai nagų grybelis? O juk vasarą per atostogas vistiek pas juos nuvažiuojam, tai jei grybelis, galime visi užsikrėsti ir dar vaiką užkrėsti sad.gif Tai gal kas esat susidūrę su šia liga, na gal čia ir ne liga, o tik šiaip nuo kažko nagai storėja. Patarkit prašau, nes kažkaip baisu, juk nejuokas manau jei tai grybelis g.gif Tiesa, kai pasakiau uošvienei, kad reiktų pas odos gydytoją pasirodyt, tai ji tik nusišypsojo ir pasakė, kai jai reikės ji pasirodys, o dabar nėra reikalo.

Ispjausto tuos nagus chirurgai, tik rekia tam pasiryzti,bet jei gribelis,tai dar ir vaistus gert reikia. As va sedziu su ispjaustytu nagu jau trecia savaite,dabar jau nieko :)laukiu kol augt prades naujas,o siaip basuciu atviru siemet jau buciau negalejus nesiot
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 03 19, 11:36)
Ispjausto tuos nagus chirurgai, tik rekia tam pasiryzti,bet jei gribelis,tai dar ir vaistus gert reikia. As va sedziu su ispjaustytu nagu jau trecia savaite,dabar jau nieko :)laukiu kol augt prades naujas,o siaip basuciu atviru siemet jau buciau negalejus nesiot

aga, man irgi pjaustė, bet ne visą nagą nuėmė, o išpjovė tik dalį pažeisto nago, nes pas mane tik juostelė tokia ėjo nuo nago guolio iki viršaus, aišku šalia ir vaistus gėriau ir dar tepiau tokiu skysčiu, po to tepalu doh.gif
oi vargas kol viskas susitvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nora72 @ 2009 03 18, 12:46)
Sveika, o tą laką Loceryl ar be recepto pardavė ir kokioj vaistinėje pirkai?

aha, be recepto pardave (siaip turejau recepta, bet nerodziau). Man nepadeda, jau 3 men tepu ir nieko schmoll.gif uz poros sav einu tyrimu darytis, jei vis dar bus grybelis tai salinsiu naga. verysad.gif

vamora, o skaudejo kai pjove naga? unsure.gif laaabai bijau...
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 03 21, 01:26)
aha, be recepto pardave (siaip turejau recepta, bet nerodziau). Man nepadeda, jau 3 men tepu  ir nieko  schmoll.gif  uz poros sav einu tyrimu darytis, jei vis dar bus grybelis tai salinsiu naga.  verysad.gif

vamora, o skaudejo kai pjove naga?  unsure.gif laaabai bijau...

Šiek tiek dar noriu pakalbinti, aš taip pat nusipirkau tą laką, bandysiu gydytis...zodžiu gavau tą grybą pas manikiūrininkę, nes po priaugintu nagu atsirado ertmė, manau grybas, nulupau tuos nagus doh.gif , niekad tokių problemų neturėjau, tad su savo klausimais galiu naiviai atrodyti, vaistinėje aiškino, kad loceryl 100% veikia, pasiskaičiau aukščiau, kad pas tave taip pat nuo guolio nagas atšoka? Ar dar ir kitokių požymių yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora72: 23 kovo 2009 - 08:41

vamora, o skaudejo kai pjove naga? unsure.gif laaabai bijau...
[/quote]

kai pjauste tikrai neskaudejo smile.gif pradzioj biski jautes kol pirma ampule vaistu leido,bet toki skausma iskentet galima,tik labai kraujavo,man aplamai ilgai kraujas nekresa ir ilgai gija.kita ryta kai perrisinejo ir dar nieko nejauciau,pirstas dar apsales buvo. na, o veliau ir nakti skaudedavo ir pirsta visa ir koja geldavo,bet kai zinai,kad nagas normalus bus galima pakentet.nes tokio baisaus ir skaudancio jau nebenorejau turet
Atsakyti
QUOTE(nora72 @ 2009 03 23, 09:37)
Šiek tiek dar noriu pakalbinti, aš taip pat nusipirkau tą laką, bandysiu gydytis...zodžiu gavau tą grybą pas manikiūrininkę, nes po priaugintu nagu atsirado ertmė, manau grybas, nulupau tuos nagus  doh.gif , niekad tokių problemų neturėjau, tad su savo klausimais galiu naiviai atrodyti,  vaistinėje aiškino, kad loceryl 100% veikia, pasiskaičiau aukščiau, kad pas tave taip pat nuo guolio nagas atšoka? Ar dar ir kitokių požymių yra?

as uzsikrieciau irgi darydama manikiura. irgi atsoko, dabar jau visiskai... ir siek tiek jaucias nemalonus jausmas tarsi skausmas. nepadeda man tas lakas.. balandzio pradzioj einu tyrimu darytis....

QUOTE(Vamora @ 2009 03 23, 10:31)
kai pjauste tikrai  neskaudejo smile.gif pradzioj biski jautes kol pirma ampule vaistu leido,bet toki skausma iskentet galima,tik labai kraujavo,man aplamai ilgai kraujas nekresa ir ilgai gija.kita ryta kai perrisinejo ir dar nieko nejauciau,pirstas dar apsales buvo. na, o veliau ir nakti skaudedavo ir pirsta visa ir koja geldavo,bet kai zinai,kad nagas normalus bus galima pakentet.nes tokio baisaus ir skaudancio jau nebenorejau turet

o jezau... man net silpna pasidare. MAno kolege sapnavo, kad mane pagulde i ligonine, man skaudejo pirstai, visi buvo apibintuoti.... (ji nieko nezino apie grybeli) bijau kad sapnas gali issipildyti... nes jei tyrimai bus blogi tai speju teks pjaut naga...
bijau verysad.gif ir su kompu dirbant labai skaudes.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 03 23, 16:54)
as uzsikrieciau irgi darydama manikiura. irgi atsoko, dabar jau visiskai... ir siek tiek jaucias nemalonus jausmas tarsi skausmas. nepadeda man tas lakas.. balandzio pradzioj einu tyrimu darytis....
o jezau... man net silpna pasidare. MAno kolege sapnavo, kad mane pagulde i ligonine, man skaudejo pirstai, visi buvo apibintuoti.... (ji nieko nezino apie grybeli) bijau kad sapnas gali issipildyti... nes jei tyrimai bus blogi tai speju teks pjaut naga...
bijau  verysad.gif ir su kompu dirbant labai skaudes....  verysad.gif

Nebijok.Juk praeis tas skausmas console.gif , juk uzsaldo,prie pjaustant, na o paskui kaip ir kiekviena operacija, tuir po jos skaudet kazkiek.man tai biuleteni siule iskarto, bet vyras buvo pazadejes veziot i darba ir is jo. iskenetejau, poryt jau menuo, laukiu naujo nagucio pasirodant
Atsakyti
kai kojos nagas, bent aplinkiniai nemato, o kai rankos - nei kur jo dėt, vaikštau su pleistru verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora72: 24 kovo 2009 - 09:25
QUOTE(nora72 @ 2009 03 24, 09:25)
kai kojos nagas, bent aplinkiniai nemato, o kai rankos - nei kur jo dėt, vaikštau su pleistru  verysad.gif

Dėl matymo pilnai sutinku, bet tada kojos negali į batą ikišt doh.gif , nu žodžiu bet kokiu atveju blogai, ar rankos, ar kojos nagas. Sėkmės visom gydantis 4u.gif
Atsakyti