Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Musmire @ 2008 07 30, 16:01)
Itrakonazol Actavis  yra pigesnis Orungal analogas,tai vienas iš naujesnių vaistų,mano manymu-ir geresnių.Dažniausiai yra skiriama pulsinis dozavimas-kojų nagams reikia varoti po 2 kaps.2kart dienoje gausiau pavalgius vieną savaitę laiko,po to 3 savaitės pertrauka ir dar du tokie pat kursai(viso 3 kursai).Kadangi vartojama ne ištisai,o su pertraukomis,labiau tausojamos kepenys.
Reikėtų turėti galvoje,kad kartą turėjus nagų grybelį ir jį išsigydžius,imunitetas neįgyjamas,galima vėl pakartotinai užsikrėsti 4u.gif

o dekui smile.gif del kepenu tai labai faina, nusiraminau, nes tas vaistas paskaicius lapeli atrodo turi daugiau sansu sukelt milijona salutiniu poveikiu negu isgydyt nuo vienos ligos smile.gif gydytojos klausiau ka daryt kad neatsinaujintu - tai pasake, tiketis, kad neatsinaujins smile.gif intensyviai stiprint imuniteta? kaip jauciasi issigydziusios? neatkritot? butu pinigai i bala, to visai nenoreciau...
Atsakyti
Pradėjau gydytis pedu grybeli vaistais. Idomu butu nuomones tu kurios gydesi, geriu juos savaite (viso reiks gerti 6 savaites) ir kazkaip siek tiek prastokai jauciuosi, dirgcioja strenas, pykina, neturiu apetito, ir galva truputi pasvaigsta. taciau informaciniame lapelyje parasyta kad tai pasireiskia daugumai besigydanciu...Nezinau ar eiti pas gydytoja ar tiesiog susitaikyti jog tokie tie vaistai ir pakentet....
Atsakyti
verysad.gif oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visko - o dabar bijau... Laukiuosi, tai, matyt, viskas, kas gali nutikti - ir nutinka... blush2.gif ne tik 4 men. vemiau, bet dabar ir visos bacilos dabar pradejo kibti... unsure.gif o pries du men. kazkas pradejo mano kaires rankos pirstukui darytis - as i tai nekreipiau demesio, nes galvojau, kazkur atplesiau.... bet dabar, kada lyg ir turejo ataugti - matau, kad cia ne atplesimas visai... Ka daryt, juk mano maziukui pilvelyje dar tik sestas menuo - kaip galvojat, bus skirtas gydymas? m?
p.s.: dabar po nagu atrodo lyg tustumele butu atsiradusi, gelsva tokia, o nagai visada buvo grazus - as nukirpau iki minimum nagus visus, galvojau, kad nuaugs, o megstu visus lygius nagucius ir visada sutvarkytus.... bet vis trumpinu ta naga, o deme nedinghsta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2008 09 24, 19:56)
verysad.gif  oi, mergaites, prisiskaiciau as cia visko - o dabar bijau... Laukiuosi, tai, matyt, viskas, kas gali nutikti - ir nutinka...  blush2.gif  ne tik 4 men. vemiau, bet dabar ir visos bacilos dabar pradejo kibti...  unsure.gif  o pries du men. kazkas pradejo mano kaires rankos pirstukui darytis - as i tai nekreipiau demesio, nes galvojau, kazkur atplesiau.... bet dabar, kada lyg ir turejo ataugti - matau, kad cia ne atplesimas visai... Ka daryt, juk mano maziukui pilvelyje dar tik sestas menuo - kaip galvojat, bus skirtas gydymas? m?
p.s.: dabar po nagu atrodo lyg tustumele butu atsiradusi, gelsva tokia, o nagai visada buvo grazus - as nukirpau iki minimum nagus visus, galvojau, kad nuaugs, o megstu visus lygius nagucius ir visada sutvarkytus.... bet vis trumpinu ta naga, o deme nedinghsta...  doh.gif

Sveikos, kažkur skaičiau, kad tepant obuolių actu pavyksta su šia bėda susitvarkyti per pusę metų. tepant kasdien, gal kuri bandėt?
Atsakyti
labas, turiu ir as sita beda.turiu ir ranku ir koju nagu grybeli. verysad.gif taip kad jau galit isivaizduot kaip smagiai jauciuosi.geriau terbinafin actavis 3 su puse menesio ir nieko man labai nepadejo, vel atsiranda nauji zidiniai.lietuvoj negyvenu, todel negaliu priskraidyt pas daktara ar jieskot kazko efektyvesnio.sakau, gal cia eit pabandyt, bet ir vel nenoriu pinigu i bala metyt, nes jais tikrai man nelyja.
gal galit man placiau parasyt, kaip viska dezinfekuojates.bandysiu dar trim menesiams pirkti vaistus ir viska dezinfekuotis, jei nepades tai gun_bandana.gif.
kas svarbiausia, kad prie manes prikimba tokios baisios ligos, kad...sergu zvyneline, grybeliu, kas toliau???pasiziuri i nagus-baisus, oda-baisi, galva-pilna zvynelines sasu.kad dar nors sito brudo pavyktu atsikratyt, o visa kita kaip nors
Atsakyti
Sveiki,

Na aš visos temos neskaičiau, tai nežinau ar apie tau jau buvo rašyta, tačiau nagų grybeliui išgydyti nebūtina gerti tū visų brudų, kurie tikrai kenkia kepenims, jų vartojimo metu jokiu būdu negalima vartoti alkohlio, kerti KT ir t.t.
Aš ir turėjau tokią problemėlę, bet pamačiau pačioj pradžioj (kitiems tai dar nebuvo matoma) ir labai pradėjau domėtis ar nėra kažko, kas padėtų, negeriant tų tablečių. Taigi yra toks lakas nuo nagų grybelio, vadinasi jis Loceryl 5%, buteliukas 2.5ml, rinkinyje yra dildės nagui nupoliruoti, mentelės lakui užtepti ir spiritinės servetėlės nuvalyti nagui, jo kaina apie 130Lt, parduoda be recepto. Kiek prisiskaičiau, užsieny tabletės yra skiriamos tik kraštutiniu atveju, kai nago plotas pažeistas daugiau nei 70% ar pažeisti visi nagai. Šį laką reikia tepti 2 x sav, tol kol nuauga nagas, t.y. ~6mėn. To buteliuko tokiam laikui manau užtektų 2-3nagams, kadangi mano pažeistas buvo tik vienas tai man dar jo liko sočiai, vis patepu karts nuo karto profilaktiškai, nes tas mano nagas apksritai yra traumuotas.
Tikrai rekomenduoju šią priemonę, ir pigiau, ir nekenkia sveikatai, ir tikrai efektyvu.
P.S. dar esu girdėjus, jog tepti nagą galima ir preparatu Citrosept, pati nebandžiau, nes norėjau kuo greičiau užbėgti už akių ligai, tačiau, manau, ką dažnai kamuoja ši bėda, profilaktiškai juo irgi galima tepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maripe: 22 lapkričio 2008 - 13:32
Sveiki mane domina gydymas nuo nagu grybelio. gyvenu uzsieny, bet zadu grizti i lietuva. vienos kojos 1 nagas negrazus jau 8 metai, net nezinau, ar grybelis, ar ne. baisu gerti vaistus, bet noriu issigydyti sita bruda
Atsakyti
Vienas kojos nagas negrazus schmoll.gif , o dar toks juodulys per vidury - kaip saknis skersai i gyli... Pas koki gydytoja kreiptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 12 01, 00:42)
Vienas kojos nagas negrazus schmoll.gif , o dar toks juodulys per vidury - kaip saknis skersai i gyli... Pas koki gydytoja kreiptis? g.gif

Jeigu niekas nepasikeitė, tai nagų problemas odos ligų gydytojai spręsdavo
Atsakyti
Pas mus Vokietijoje rode laida, kur dare toki eksperimenta: dvi merginos buvo issiustos i parduotuves atsitiktinai isrinkti ir nupirkti 10 poru batu is skirtingu parduotuviu. Tuos batus jos nunese i laboratorija ir ten dare tyrima, kokiu ligu sukeleju galima rasti batuose (cia todel, kad parduotuvese daug zmoniu matuojasi batus pries pirkdami ir dar be kojiniu doh.gif ). Taigi beveik visuose batuose buvo rasta ligu sukeleju. Daugiausiai odos ir nagu grybelio, vienuose batuose buvo rasta ir vaginalinio grybelio sukeleju. Bet gydytojas pasake taip: tai nereiskia, kad jus nusipirke batus butinai uzsikresite, bet jeigu tam atsiras palankios salygos, nusilpes organizmas, tada yra tikimybe uzsikresti.
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2008 11 22, 14:30)
Sveiki,

Na aš visos temos neskaičiau, tai nežinau ar apie tau jau buvo rašyta, tačiau nagų grybeliui išgydyti nebūtina gerti tū visų brudų, kurie tikrai kenkia kepenims, jų vartojimo metu jokiu būdu negalima vartoti alkohlio, kerti KT ir t.t.
Aš ir turėjau tokią problemėlę, bet pamačiau pačioj pradžioj (kitiems tai dar nebuvo matoma) ir labai pradėjau domėtis ar nėra kažko, kas padėtų, negeriant tų tablečių. Taigi yra toks lakas nuo nagų grybelio, vadinasi jis Loceryl 5%, buteliukas 2.5ml, rinkinyje yra dildės nagui nupoliruoti, mentelės lakui užtepti ir spiritinės servetėlės nuvalyti nagui, jo kaina apie 130Lt, parduoda be recepto. Kiek prisiskaičiau, užsieny tabletės yra skiriamos tik kraštutiniu atveju, kai nago plotas pažeistas daugiau nei 70% ar pažeisti visi nagai. Šį laką reikia tepti 2 x sav, tol kol nuauga nagas, t.y. ~6mėn. To buteliuko tokiam laikui manau užtektų 2-3nagams, kadangi mano pažeistas buvo tik vienas tai man dar jo liko sočiai, vis patepu karts nuo karto profilaktiškai, nes tas mano nagas apksritai yra traumuotas.
Tikrai rekomenduoju šią priemonę, ir pigiau, ir nekenkia sveikatai, ir tikrai efektyvu.
P.S. dar esu girdėjus, jog tepti nagą galima ir preparatu Citrosept, pati nebandžiau, nes norėjau kuo greičiau užbėgti už akių ligai, tačiau, manau, ką dažnai kamuoja ši bėda, profilaktiškai juo irgi galima tepti.

Susidomejau... thumbup.gif

O kur galima nusipirkti? lietuvoje? vaistinej kokioj>?
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2008 12 03, 12:59)
Susidomejau...  thumbup.gif

O kur galima nusipirkti? lietuvoje? vaistinej kokioj>?

Paieskok vaistai.lt bigsmile.gif
http://vaistai.lt/in...com_vpcomponent
Atsakyti